• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

DM7025 aldim ama hic beyenmedim!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts
  • #61

    ya beni kimse anlamıyo galiba?1.cihaz kaliteli olabilir lafım yok ama abartmanında alemi yok.2.özellik bakımından mükemmel.3.benim cihazdamıdır bilmem cihaz biraz kurcalayınca kitleniyo(özellikle 2.tuneri devreye sokunca)4.cihazda network ayarı diye bişe bulamadım yeni kanalları taramıyo.kolay gelsin

    Yorum yap

    • #62

      7025

      ayarcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      satarsan alırım
      bende var 7025 hepsı dıjıtalden aldım 80 gb hdd var uygun bı fıyata sana satarım arkadasım

      Yorum yap

      • #63

        Degerli Arkadaslarim
        Dreambox 7025 hakkinda cok sey yazmissiniz ve bende bunlarin hepsini okudum.

        Simdi özellikle sunu belirtmek istiyorum :

        Dreambox genelde "satfreak" olmus kisilerin kullandigi bir receiwerdir.
        Benim bu dreamboxtan kastim bütün dreamboxlar icindir.
        Calisma sistemi (linux) bakimindan ve üzerine özellik tasiyan soft (image) lar yüklendiginde karsiniza belirli imkanlar dahilinde bir multimedia makinasi cikar.
        Yani makinayi bir bilgisayar gibi kullanabilirsiniz,üzerine bir harddisk takarak filmlerinizi kayit yapar ve daha sonrasinda da ya seyredersiniz yada bilgisayariniza aktararak dvd olarak seyredersiniz.
        Dreamboxun kendine ait birde klavyesi var bununla netzwerk üzeri baglanarak internete girip sörf yapabilirsiniz.
        Uydu aratmada ise eger uydu sisteminizde herhangi bir yavaslatici unsur bulunmaz ise cok hizli bir sekilde kanal aramasi yapar.
        Kanal gecisleri ise gercekten cok hizlidir,bir saniyenin altindadir.
        Buraya kadar dreamboxlarin genel durumunu anlattim,simdi gelelim 7025 `e
        - 7025 cift tunerli bir makina.
        - Displayi degisik (beyaz)
        - Besleme ünitesi ayri bir sekilde yerlestirilmis.

        - Bu makina daha henüz "satfreaklerin elinde test amacli kullanilan makinalardir
        - Her gecen gün yeni bir soft(image) cikariyorlar,buda demektirki bu makina üzerine calisiliyor.
        - Ocak ayinda 8000 modeli cikacak ve bu yeni model basis olarak 7025 in aynisi sadece grafik ve cözünürlük acisindan (HDTV) degisiklik arzediyor.
        Simdi diyeceksinizki daha bu 7025 dogru dürüst calismiyor 8000`i nasil calistiracaklar ?
        Cok basit anlatimla söyle izah edeyim :
        Ben yillardir uydu receiwerleri ile ugrasiyorum Humax 5400 ile basladik nokia d1 , d2 ve simdi ise bir tane 7000 (salonda) bir tane 7020 (su an Tamirde display problemi var,satin alali 4 hafta oldu sans)) ve bir tanede 7025 ( calisma odamda)tam 10 aydir kullaniyorum.
        Inanirmisiniz 7025 deki görüntüyü simdiye kadar ben hic bir receiwerde göremedim,ne humax ne baska bir receiwer.

        Benim aklim ermiyor bu kadar insanin görüntü hakkinda sikayetleri var .
        7025 de süper bir tuner ALPS ve makinayi acip icine bakarsaniz tunerin büyüklügünü görürsünüz,ben simdiye kadar hic bir receiwerde bu denli büyük bir tuner görmedim.

        -Benimsizlere önerecegim tek sey makinanizin RGB ayarina getirin ve tv nizinde ayni ayarda olmasi gerekir hatta bazi tv lerin ilk girisi RGB daha sonra gelen 2 v 3 üncü girisler ise RGB degildir.Buna dikkat edin.

        Soft olarak ben genelde geminiyi kullaniyorum bütün dreamboxlarimda tabi makinaya göre özellik gösteren softu 7000 icin ayri 7020 icin ayri ve 7025 icin ayri ama hepside Geminiden.

        Degerli Arkadaslarim son olarak sizlere önerecegim:
        -Eger baktiniz makinaniz agirlasmaya basladi,yani kanal gecisi yavas oluyor,uzaktan kumandaya gecikmeli cevap veriyor iste bu durumlarda makinanizi hemen resetleyin.
        Göreceksiniz makinanizin ne kadar degistigini.
        Resetlerken dikkat :
        Blue panele girerek önce makinanizi commonInterface ye getirin ondan sonra restleyin,reset isi tamamlaninca yine yine bluepanelden istediginiz cam,g**x falan pozisyonlarina getirebilirsiniz.

        Biraz sabredin göreceksiniz yeni yilda cok degisik seyler olacak.

        Hatirliyorumda Yillar önce ilk dreambox7000 mavi-lacivert displayli aman allahim aman: donmalar,kendi kendine kapanmalar,durup dururken bütün uydu baglantisini kaybetmesi,yani kapat ac her yer karanlik seyrettigin kanali ortalarda yok haydi tekrar kanal arattirmasi falan yani cok cektik sizin anliyacaginiz.

        Görüsmek üzere...
        Adanali

        Yorum yap

        • #64

          Klavyene sağlık adanalı kardeş. daha güzel anlatılamazdı.

          Yorum yap

          • #65

            bu konuya en son mesajı yazalı baya zaman geçmiş fakat ufak bir şeyde ben ekliyim istedim. dreamboxları çok kötülemişsiniz yaw. söz konusu görüntü kalitesi ise birde triple dragonu deneyin derim.Saygılar
            Triple-Dragon newcamd server next V-Box 150cm çanak inverto LNB

            Yorum yap

            • #66

              arkadaş benimle değiş tokuşa varmısın bende triple dragon var vede çok memnunum istersen değişek sana aldığım serverleride vereyim triple dragonun kullanmasıda çok basit kara elektronik diye bu siteye cevabını ver tşk

              Yorum yap

              • #67

                Bu arkadaşımızın cihazı nasreddin hocanın inek satmasına dönecek hoca pazara gide gele bıkmış bir tülü satamıyor işi iyi bilen birisi hoca sen karışma der ve hocanın on kuruşa satamadığı ineği hemen beş dakikada elli kuruşa satar hoca hemen fırlayıp ben satmaktan vaz geçtim deyince aadam hoca sus delirdinmi beş kuruşluk malı elli kuruşa sattık zorun ne derdemez hoca bunn bu kadar mükemmel ve iyi olduğunu bende bilmiyordum der gerçi bu bölüm fıkra bölümü değil fakat meseleye denk geldi Herkesin hayali olan cihazı arkadaş ayarlıyamadığından ve satıcısınında iyi bir satıcı olmadığı anlaşılıyor en azından cihaz ayarlarını hassas bir şekilde şişirmeden yapıp verebilirdi arkadaşımız ayarları becerirse eminim satmaktan vaz geçer

                Yorum yap

                • #68

                  mach 1 ustam ocagına düstüm lütfen bana yardım 3,20 yüklü 7020de görüntü cok titreme yapıyor 3,30 du arızalı dedıler 3,20 yaptım yıne ızlenmıycek şekilde titreme yapıyor cihazın yanında hoparlörler ve telsiz tlf var hepsini uzaklaştırdım çare olmadı arkadaslar ustama saygısızlık olmasın dıye sordum konuyu bılen abım varsa lutfen cevap yazsın DELİDENİZ35@HOTMAİL.COM lütfen yardım edın hanım evden kovacak benı

                  Yorum yap

                  • #69

                    Arkadaşlar eğer,ki dreambox 7025,i izmir fuarın,da kumandayı elime alıp kullanmasam bu soylenen,lere inanacağım şunu yazıyorum hızlı kanal geçişleri için o uydu cihazını alırım ve ne emu ne kart paylaşım orion modülü takar ve seyrederim yeterli bu uydu cihazı bilgisayar gibi bir alet daha yeni aldığınız veya 6 ay kullandığınız bir dreambox 7025 malesef kolay kolay çözemes,siniz hepinize saygılarımla

                    Yorum yap

                    • #70

                      Yazılanları okudum biraz ürktüm doğrusu. Ben NEXT YE-2000 CX Super Net kullanıyorum mart veya nisan ayında arkadaşlarımın önerisi ile dreamboxa geçmeyi düşünüyordum. Şimdi iki kere düşüneceğim gibi.

                      Yorum yap

                      • #71

                        Supneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Yazılanları okudum biraz ürktüm doğrusu. Ben NEXT YE-2000 CX Super Net kullanıyorum mart veya nisan ayında arkadaşlarımın önerisi ile dreamboxa geçmeyi düşünüyordum. Şimdi iki kere düşüneceğim gibi.
                        arkadaşım linux cihazlar bayağı bir zordur dream vu+duo v.s bu cihazları kullanmak için pc bilginde olması gerekli sıradan cihazlar gibi değil ben uzun yıllar uydularla haşir neşir olmama rağmen vu+duo aldım öküzün tirene baktığı gibi baktım zaman buldukca çözmeye çalışıyorum henüz emu -card paylaşımınada aktif etmiş değilim image atmakla posizyoner settigs hazırlamakla meşkulum bu aralar zaman buldukca

                        Yorum yap

                        Hazırlanıyor...
                        X