• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Yerli Oyun "Komando yüzbaşı" görevde...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Yerli Oyun "Komando yüzbaşı" görevde...

    Bilgisayar oyun pazarında Türkiye, sağlam adımlarla ilerliyor.Artık çocuklarınıza, ABD askeri olmak yerine Türk askeri olarak bilgisayar oyunlarında savaşma ve kazanma şansı verebilirsiniz.

    Dünyada sinema ve bilgisayar oyunları ile yürütülen bir propaganda var. ABD, sinemasıyla sürekli kazanan, güçlü ve savaşçı ülke imajını yerleştirirken, aynı propaganda bilgisayar oyunları üzerinden de sürüyor. Popüler bilgisayar oyunlarında gençler, kazanmak için müslüman öldürmek zorunda kalabiliyorlar. İşte tam bu noktada, Türkiye'nin yerli oyun sektörüyle ortaya çıkıp güçlü alternatifler sunması gerekiyor.

    KOMANDO YÜZBAŞI İŞBAŞINDA

    Türk oyun sektöründe son zamanlarda yaptıklarıyla adından söz ettiren EuroSoft'un Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, konunun önemine vurgu yaparak, "Türkiye'de yerli bilgisayar oyunu pazarının gelişimine önemli katkıda bulunuyor, ve her yeni oyunumuzla birlikte büyük övgü ve beğeni topluyoruz" diyor. EuroSoft'un son bilgisayar oyunu ise KDV dahil 15 YTL'den piyasaya sunulan Komando Yüzbaşı.

    KENDİ ADINIZA SAVAŞIN

    Oyunda helikopterler ile görev bölgesine inen Komando Yüzbaşı adım adım tehlike dolu görevleri başarmak için tüm hünerlerini sergiliyor. Ses, efekt ve grafik olarak gelişmiş bir oyun olan Komando Yüzbaşı oyununda heyecanlı sahneler var. Birbirinden farklı mekânlarda ve görevlerle tasarlanan oyunda yirmi değişik zorluk derecesi bulunuyor. Çocuklarınıza, ABD askeri olmak yerine, Türk askeri olarak bilgisayar oyunlarında savaşma şansı verebilirsiniz.
    http://www.eurosoft.com.tr

    Yeni Şafak'tan Alıntıdır...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
Hazırlanıyor...
X