• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Türkiye uydu için düğmeye bastı: GÖKTÜRK GELİYOR !...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Türkiye uydu için düğmeye bastı: GÖKTÜRK GELİYOR !...

    Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), keşif ve gözetleme uydu sistemi ihalesi için ihale açtı.

    SSM, ''Göktürk RFP'' adı verilen keşif ve gözetleme uydu sistemi ihale programını belirlerken, proje, yörüngede teslim edilecek bir adet Elektr-Optik Gözleme Uydusu, bir adet sabit yer istasyonu ve bir adet mobil yer istasyonunun oluşumunu kapsıyor. Yerli ve yabancı firmaların katılabilecekleri ihalede, teklife çağrı dökümanlarını yayımlayan SSM, bu konuda hazırlanacak tekliflerin cevaplandırma tarihini de 17 Kasım 2006 olarak belirledi.

    ADI ''GÖKTÜRK''

    Buna göre, Göktürk Projesine istekli yabancı firma ve organizasyonların yanı sıra bu konuda ileri teknolojiye sahip önemli savunma yatırımlarını başarıyla gerçekleştiren TAI'den de teklif alınabilecek. Teklife çağrı duyurusuna göre, uydu sistemi ile ilgilenen firma veya gruplar, gerekli olan dökümanları Savunma Sanayii Müsteşarlığından doğrudan alma yanında, Müsteşarlığın belirlediği dört ayrı kontak noktasından da temin edebilecekler. Göktürk projesinde ilgili firmaların, teklif çağrı dosyası eklerini, en geç 3 Kasım 2006 tarihine kadar temin etmeleri gerekiyor. SSM'nin, Göktürk uydu sistemlerinin oluşumu ile ilgili ihalesini bu yıl sonuna kadar sonuçlandırılarak, sistemle ilgili oluşum çalışmalarına önümüzdeki yıl içinde başlanması planlanıyor.

    Alıntı haberdir...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
Hazırlanıyor...
X