Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : foruma elestiri
arslan_kral 05-11-2005, 04:07 selam,arkadaslar ben foruma yazdigimda yazim cok gec cikiyor.bir bazen hic cikmadigida oluyor ertesi gun gorebiliyorum tabii uzerine msj da gelmis oluyor.cvp gec geldigi icin diger foruma yazmak zorunda kaliyorum.ornek vereyim yarim saat once uyducunun mustafa yildizdogan linkine yazi yazdim.yeni mesajlari tikladim.hala haber yok dahasi haberde yok.diger forumda boyle bir sey olmuyor.acaba bende pc de mi hata var diyede dusunuyorum.yorum getirecek bir arkadas varmi.yazdigim haberin kaybolmasida cok enteresan ya.saatte cok farkli benim saatle forum saati arasinda nerede ise 2 saat var.saygilar.
O bölümdeki mesajlar onay istiyor olabilir.
selam,arkadaslar ben foruma yazdigimda yazim cok gec cikiyor.bir bazen hic cikmadigida oluyor ertesi gun gorebiliyorum tabii uzerine msj da gelmis oluyor.cvp gec geldigi icin diger foruma yazmak zorunda kaliyorum.ornek vereyim yarim saat once uyducunun mustafa yildizdogan linkine yazi yazdim.yeni mesajlari tikladim.hala haber yok dahasi haberde yok.diger forumda boyle bir sey olmuyor.acaba bende pc de mi hata var diyede dusunuyorum.yorum getirecek bir arkadas varmi.yazdigim haberin kaybolmasida cok enteresan ya.saatte cok farkli benim saatle forum saati arasinda nerede ise 2 saat var.saygilar.
evet arkadasım onay istiyo olabir yada senin baglantın yada pc de bir sorun olabilir.su anda çok hızlı site sorun gorulmuyor...
Kontrol Paneli/Seçenekleri düzenle/Geçerli Abonelik Tipi/Anlık e-posta bildirisi yaparsan Msn-Mailine anında mail gelir ve yazdığın bölümlere mesaj gelirse haberin olur...
Kolay gelsin...
dicaprio 05-11-2005, 11:20 Ben anında görüyorum mesajımı bir problem yok.Ben yine de sabırlı ol derim.
alicakmak34 05-11-2005, 18:36 bendede bi problem yok anında goruyorum..?
ozonder35 05-11-2005, 18:53 Arkadaşım benimde hemen anında görülüyor.Senin büyük bir ihtimalle bilgisayardan kaynaklanan bir sorun var.Tavsiyem format atıp Pc ni yeniden kurmak olacak.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bizim forumda konular onaylanmaz direk olarak görüntülenir.
Evet kesinlikle onaylama durumu sözkonusu olmadı şu ana kadar.
danger35 05-11-2005, 20:08 @arslan_kral
arkadaşım pcindeki internet seçeneklerinden temp dosya tutma tarih ayarlarını kontrol et istersen bir belki sayfalara bakarken hala eski tarihli yazıları görüyor olabilirsin tabii buda bir ihtimal.)
arslan_kral 05-11-2005, 21:15 diger forumda boyle bir sey olmuyor ama bilginmize.
danger35 05-11-2005, 21:31 ozaman okey pcden değildir tabii!
sadece burda yapması ilginç...
E M i R D A G L I 05-11-2005, 21:52 Saat farki bende de var ne yapmak lazim
Evet saat ayarı naasıl olması gerekiyor.
slm
arkadaşlar aynı problem bendede var bende yazdığım mesajları hemen göremiyorum.detaylı arama yapıp kullanıcı adımı aratıyorum.yazdığım mesaj gene çıkmıyor.kontrol paneli ayarlarının default ayarları nedir acaba.belki sorun ayarlardadır.
slm
arkadaşlar aynı problem bendede var bende yazdığım mesajları hemen göremiyorum.detaylı arama yapıp kullanıcı adımı aratıyorum.yazdığım mesaj gene çıkmıyor.kontrol paneli ayarlarının default ayarları nedir acaba.belki sorun ayarlardadır
Masterman 07-11-2005, 09:59 Ayni problem bende de var arkadaslar mesji ilk yazdigimda görüyorum ama ondan sonrasi bilemiyorum dün avatar bölümüne bir mesaj yazdim bu gün mesaji göremedim ne yapmak gerekiyor acaba
Saygilar
organik81 07-11-2005, 15:47 Yeni mesajları göremeyen arkadaşlar hard refresh (ctrl + F5) yapsın ve cookielerini temizlesin bir de öyle denesinlser... Saat olayı için de üstteki "Kontrol Paneli" kısmından saat ayarınızı kontrol edin..
forum zaten daha yeni.zamanla hersey oturacaktır.onemli olan sabırlı olmaktır-kurallara uymaktır.saygılar...
Şu an bir sorun görünmüyor.
arslan_kral 07-11-2005, 20:09 bi deneme yapiyorum bakalim.
arslan_kral 07-11-2005, 22:35 sorun hala devam ediyorr.saygilar..
degerli arkadasım gercekten bu tip sorun kimsede gorulmedi.yani boyle uyarı veren olmadı.acaba senin pc ayarlamalarında sorun mu var.bir forumdan çıkış yapıp.tekrar giriş yapsan.derim.saygıalr..
arslan_kral 08-11-2005, 00:22 bazi arkadslardada oldugunu yazdilar.denedim kac kez ciktim geldim.benim nick imle yonetici arkadas girip bir inceleyebilirlermi.belki benim ayarlarim bozuktur.saygilar.
tahminim bakarlar adminator ustalarımız.saygılar...
organik81 08-11-2005, 00:32 bazi arkadslardada oldugunu yazdilar.denedim kac kez ciktim geldim.benim nick imle yonetici arkadas girip bir inceleyebilirlermi.belki benim ayarlarim bozuktur.saygilar.
Bence de senin işletim sisteminden kaynaklanıyor.. ama istersen PM ile login şifreni bana yolla kontrol edeyim.. sonra değiştirirsin şifreni..
Değerli yetkili dostlarım.
Daha önceden nicklerin üzerine tıkladığımızda o kişinin hangi bölümde olduğunu ve geçmişte toplu olarak hangi konulara mesajlar yazdığını görebiliyorduk.Biz özel üyelere sanırım bu durum kapandı. acaba bunun nedeni nedir. tekrar aktif hale gelebilir mi?
Saygılar
Off durumu kırmızı olabilirmi acaba ?
evet arkadasım olursa güzel olur.yesile yani on ile uyumlu olur.tabi fprumda bircok yerde degişim ve gelişmeler olacak.yavaş yavaş.saygılar...
danger35 09-11-2005, 23:36 Off durumu kırmızı olabilirmi acaba ?
evet denemek lazım sile!
profsulo 10-11-2005, 11:38 sorunsuz çalışıyor anında görünüyor senin pc olması muhtemel bence
|