• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Değerli Arkadaşlar,

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Değerli Arkadaşlar,

    Değerli Arkadaşlar,

    Belki tekrar olacak ama Hotmail şifresini çaldıranlar/unutanların yapmaları gereken işlemler son derece basit.


    1. Öncelikle
    http://support.msn.com/ linkini açıp sizden istenilenleri girmeniz gerekli. Burada ingilizce bilmiyorsanız işiniz zor, mutlaka yardım almalısınız.

    2. Yukarıdaki linkte probleminiz ile ilgili yazacağınız yere
    - hesabınızı ne zaman aldığınızı (yaklaşık olarak ay ve yıl )
    - şifreniz başkası tarafından çalındı ise çalınma tarihini (yine ay ve yıl) ve en son kullandığınız şifrenizi veya şifrelerinizi (bunlar önemli çünkü destek birimi bunlara göre size yardımcı olabilir)
    - şifrenizi unuttunuz ise hesabı alma esnasında verdiğiniz şahsi bilgilerinizi (bunları da kafadan attıysanız şansınız azalmıştır ama denemeye değer) ne kadar fazla ve detaylı verirseniz şansınız o derece artar.


    Yukarıda özetlediklerim aşağıdaki forumda detaylı olarak tartışılmış :
    http://forum.pclabs.gen.tr/index.php?showtopic=69393

    NOT : Hotmail destek, benim problemimi 24 saat dolmadan çözdü, şansım da yaver gitmiş olabilir. Ama DOĞRU bilgiler verildiğinde ve azimle uğraştığınızda olmaz diye bir şey olmaz. Bazı uyanıklar göz koydukları hesabın şifresini bu yöntemle elde edebilir diye düşünebilir ama bir yerde mutlaka çuvallayacak ve başarısız olacaklardır. Doğruluk her zaman prim yapar, lütfen unutmayalım.

Hazırlanıyor...
X