Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Goldmaster 1.2 Next X2000 ile sıfır noktası ayarlama f


oguzcs
11-02-2006, 19:26
:( Goldmaster 1.2 Next X2000 ile sıfır noktası ayarlama :(
Goldmaster1.2 cihazım daha önce 0 noktasına ayarlı idi.şimdi.Kardan dolayı kaymış galiba bunun için recever aldım.Skystar2 kartımı kontrol etmek için receverde sinyal yok .çanağımı tekrar sıfır noktasına ayarlarım yardım.lütfen hipsasatı nasıl bulacağım.motoru klark kuşağına nasıl oturtacağım.kocaeli izmit 1.20 lık ofset çanak goldmastermotor1.2 bunun (usuals )desteği var mı? Usuals desteğiyle motor direk yazılı transponderleri bulurmu?kardan dolayı canagın direği klark kuşağından kaydı.öne arkaya eğiliyor.tam 90 derecede değil usuals desteği veya birbaşka yöntemle sıfır noktasındaki yazılı transponder e motorum gidermi?eğer giderse oo transponders frekans yakalama ya çalışacağım.çünkü çanağımın mauntum kalkış açısı ayarlı YARDIM LÜTFEN:patla: :patla:

oguzcs
12-02-2006, 01:19
:( Goldmaster 1.2 Next X2000 ile sıfır noktası ayarlama :(
Goldmaster1.2 cihazım daha önce 0 noktasına ayarlı idi.şimdi.Kardan dolayı kaymış galiba bunun için recever aldım.Skystar2 kartımı kontrol etmek için receverde sinyal yok .çanağımı tekrar sıfır noktasına ayarlarım yardım.lütfen hipsasatı nasıl bulacağım.motoru klark kuşağına nasıl oturtacağım.kocaeli izmit 1.20 lık ofset çanak goldmastermotor1.2 bunun (usuals )desteği var mı? Usuals desteğiyle motor direk yazılı transponderleri bulurmu?kardan dolayı canagın direği klark kuşağından kaydı.öne arkaya eğiliyor.tam 90 derecede değil usuals desteği veya birbaşka yöntemle sıfır noktasındaki yazılı transponder e motorum gidermi?eğer giderse oo transponders frekans yakalama ya çalışacağım.çünkü çanağımın mauntum kalkış açısı ayarlı YARDIM LÜTFEN:patla: :patla:
BİLGİ PAYLAŞILDIK CA GÜZELDİR MSN oguzcoskun7@hotmail.com