• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Machina 3D Netflix

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Machina 3D Netflix

    Eski Machina 3D cihazım iyi kötü idare ediyordu, sonra super modeli çıkınca bir tık daha iyidir diye onu da aldım, eski 3D yi yan odaya kurdum.

    Adı super olsa da bir öncekinden çok farklı değil maalesef. Hatta ön panel usb yuvası kötü tasarlanmış. Eski 3D de ön panel usb yuvasına küçük usb flash belleklerden taktığımızda panelin kapağı kapanıyordu, yenisinde kapanmıyor.

    Neyse bunu geçelim, güncel ihtiyaçlara yanıt vermiyorlar artık. Yazılımla çözülebilecek konularda dahi hiçbir yenilik verilmiyor.

    Böyle bir cihazın üzerinde netflix uygulaması niye konulmaz ? ( Netflix yasal kullanımından bahsediyorum, uygulama üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş için )

    Çin'den 15 dolara aldığım medya player üzerinde bile var netflix uygulaması. Bırakın netflix'i envai çeşit formatta dosyayı oynatıyor.

    Ha, şayet next " o uygulamayı da bir sonraki model üzerine koyarız" diye düşünüyorsa geçsin o işi. Böyle yapa yapa insanları kendinizden soğutmayın. Bu kadar model çeşitliliği zaten bir marka için başlı başına handikaptır, ürün çeşitliliği değil potansiyel müşterilerde kafa karışıklığı ve güvensizlik yaratırsınız.
Hazırlanıyor...
X