Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Megaupload a çare burada

sile
29-01-2006, 17:29
Son zamanlarda megaupload dowloadlarda türkiyeye kota koymaya başladı bu çözümle megauploadı kandırıyoruz.Al sana megaupload!!!!:odunkes: :odunkes:

alicakmak34
29-01-2006, 17:41
Poseidon şimdi megayada savaş acar...:)

eaglepaw
29-01-2006, 17:44

Doğru Söylüyon Walla

:muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :yess: :yess:

Mr_MeMo™
29-01-2006, 18:04

Savas acmakta haklı arkadasımız bunlar hepsi aynı...
Acsın bizde destekleyelim.. :ehehe:

sile
29-01-2006, 18:04
Daha haberi yoktu galiba yoksa açardı valla.KAhrolsun rapid mega ölüüüüüm.:ters:

alicakmak34
29-01-2006, 18:36
Poseidon hala savaş acmadı kıyak geciyo megaya...:)

Kabus_34
30-01-2006, 10:59
Son zamanlarda megaupload dowloadlarda türkiyeye kota koymaya başladı bu çözümle megauploadı kandırıyoruz.Al sana megaupload!!!!:odunkes: :odunkes:

dostlar asagıda acıkladıgım yontemdeki link gayet güzel çalışıyor ve oldukcada hızlı + ben 2 tane downloadı aynı anda bir kac kere denedim ve yaptım (daha sonra ne olur bilmem ama şu an itibarı ile böyle ) biraz acıklamaya calışacagım

1. adım www.guardster.com tıklayın
2. adım Access the Free Proxy'i secin ve tıklayın
3. adım Address: kutucugunun karşısındaki http:// yi silerek megaupload linkini kopyalayıp buraya yapıştırın
4. adım
Options: No Cookies - No Scripts (X) - No Images - Hide Referrer
Hide User Agent - Hide Title - Hide Header
......
kutucuklarındaki (No Scripts) in karşısındaki X yı silin

ve şuna tıklayın "I agree and wish to surf anonymously" ...
şimdi sıra Megaupload download sayfasının acılmasını bekleye kaldı biraz yavaş acılıyor 1-2 dakika kadar sürüyor gerci acılması ancak download çok hızlı.Ben 100 KB/s ve 25KB/S hızları arasında download yaptım megaupload tan.Ve bir tavsiye 45 saniye saydırıyorya download icin bence hemen baslamayın indirmeye ..2 -3 tane adres icin yapın bu işi (eger indireceginiz mega linki fazla ise ve hepsi geri sayımını bitirdikten sonra indirmeye baslayın ben 2 tane indirebildim aynı anda 3 süne ise biraz gec tıklayınca yemedi.tek link indirirseniz en az 25 KB/s hızında alabilirsiniz ama 2 linkte hız biraz duşsede toplamı 25 i geciyor .. ben bugun 7/8 tane dosyayı bu sekilde indirdim megadan

Buda denendı arkadaslar !!
Sorun yoktur ve Dosnload hızı hıssedılecek sekılde arttıyor..

uzm@n
30-01-2006, 12:15
teşekkürler ..

Fenerbahceli_03
30-01-2006, 15:21
teşekkürler arkadaşlar