sile
29-01-2006, 17:29
Son zamanlarda megaupload dowloadlarda türkiyeye kota koymaya başladı bu çözümle megauploadı kandırıyoruz.Al sana megaupload!!!!:odunkes: :odunkes:
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Megaupload a çare burada sile 29-01-2006, 17:29 Son zamanlarda megaupload dowloadlarda türkiyeye kota koymaya başladı bu çözümle megauploadı kandırıyoruz.Al sana megaupload!!!!:odunkes: :odunkes: alicakmak34 29-01-2006, 17:41 Poseidon şimdi megayada savaş acar...:) eaglepaw 29-01-2006, 17:44 Poseidon şimdi megayada savaş acar...:) Doğru Söylüyon Walla :muhaha: :muhaha: :muhaha: :muhaha: :yess: :yess: Mr_MeMo™ 29-01-2006, 18:04 Poseidon şimdi megayada savaş acar...:) Savas acmakta haklı arkadasımız bunlar hepsi aynı... Acsın bizde destekleyelim.. :ehehe: sile 29-01-2006, 18:04 Poseidon şimdi megayada savaş acar...:) Daha haberi yoktu galiba yoksa açardı valla.KAhrolsun rapid mega ölüüüüüm.:ters: alicakmak34 29-01-2006, 18:36 Poseidon hala savaş acmadı kıyak geciyo megaya...:) Kabus_34 30-01-2006, 10:59 Son zamanlarda megaupload dowloadlarda türkiyeye kota koymaya başladı bu çözümle megauploadı kandırıyoruz.Al sana megaupload!!!!:odunkes: :odunkes: dostlar asagıda acıkladıgım yontemdeki link gayet güzel çalışıyor ve oldukcada hızlı + ben 2 tane downloadı aynı anda bir kac kere denedim ve yaptım (daha sonra ne olur bilmem ama şu an itibarı ile böyle ) biraz acıklamaya calışacagım 1. adım www.guardster.com tıklayın 2. adım Access the Free Proxy'i secin ve tıklayın 3. adım Address: kutucugunun karşısındaki http:// yi silerek megaupload linkini kopyalayıp buraya yapıştırın 4. adım Options: No Cookies - No Scripts (X) - No Images - Hide Referrer Hide User Agent - Hide Title - Hide Header ...... kutucuklarındaki (No Scripts) in karşısındaki X yı silin ve şuna tıklayın "I agree and wish to surf anonymously" ... şimdi sıra Megaupload download sayfasının acılmasını bekleye kaldı biraz yavaş acılıyor 1-2 dakika kadar sürüyor gerci acılması ancak download çok hızlı.Ben 100 KB/s ve 25KB/S hızları arasında download yaptım megaupload tan.Ve bir tavsiye 45 saniye saydırıyorya download icin bence hemen baslamayın indirmeye ..2 -3 tane adres icin yapın bu işi (eger indireceginiz mega linki fazla ise ve hepsi geri sayımını bitirdikten sonra indirmeye baslayın ben 2 tane indirebildim aynı anda 3 süne ise biraz gec tıklayınca yemedi.tek link indirirseniz en az 25 KB/s hızında alabilirsiniz ama 2 linkte hız biraz duşsede toplamı 25 i geciyor .. ben bugun 7/8 tane dosyayı bu sekilde indirdim megadan Buda denendı arkadaslar !! Sorun yoktur ve Dosnload hızı hıssedılecek sekılde arttıyor.. uzm@n 30-01-2006, 12:15 teşekkürler .. Fenerbahceli_03 30-01-2006, 15:21 teşekkürler arkadaşlar |