• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

@selammi

Gizle
Bu konu kapalıdır.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • @selammi

    Bu forumda yönetici durumunda olan bir arkadaşımıza karşı yazmış olduğunuz aşağıdaki mesajlar sizin gibi değerli bir arkadaşımıza yakışmamış doğrusu. Burada "Vip" veya "Normal" üye olmak herhangi bir kimseye hakaret etme hakkı vermez. Lütfen biraz daha dikkatli olun.


    selammi Nickli Üyeden Alıntı
    Sana giren çıkanmı var birader.. Derdin nedir... Terbiyesizlik yapma... Yaptığın ukalalığın farkında değilsin herhalde.. Yok babanın takımımı yok lüzumsuz topicmiş, yok haddini bilmezmişiz .... sanamı soracağız topic açarken !!!

    Şurada biraz gırgır yapalım dedik içine s..çtın resmen... Hala çocuk cocuk hareket ediyosun be kardeşim yaşında 28 miş. ne diyim sana... Birazcık insan taklidi yapın ALLAH aşkına.. Nedir bu yaw..

    Ben gelip Fenerbahçe topiğinde saçma sapan yazılar yazsam bu topiği kapatın desem acaba oraya yazı yazan arkadaşlar ne düşünür biliyomusun..

    Yorumu sizlere bırakıyorum..
Hazırlanıyor...
X