serdar17
04-11-2010, 11:26
Bu yazılım sadece MiniX serisinin yazılımıdır.
MiniXplus Yazılımı değildir.Hata yaparsanız cihazınız arızalanır!
minix lerin son yazılımı uydudanda güncelleyebilirsiniz.....
bu yazılım 2010 temmuz ayı itibari ile uydudanda verilmişti. yazılımın tarihi 28.06.2010 yeni değil. konu başlığındaki tarihi güncellemenizi tavsiye ediyorum, saygılar.
serdar17
05-11-2010, 15:14
bu yazılım 2010 temmuz ayı itibari ile uydudanda verilmişti. yazılımın tarihi 28.06.2010 yeni değil. konu başlığındaki tarihi güncellemenizi tavsiye ediyorum, saygılar.
yazılım next servis sitesinde yani verildi editlenmiş olabilir aynı siteden sizde kontrol edebilirsiniz.
yazılım next servis sitesinde yani verildi editlenmiş olabilir aynı siteden sizde kontrol edebilirsiniz.
orjinal yazılım edit değil.
http://img838.imageshack.us/img838/2678/0511.png
serdar17
05-11-2010, 18:43
http://www.nextservis.com/?
linke bakınız ****** edittir veya bir başka bug düzeltilip verilmiştir sonuçta 3-11-2010 tarihinde yazılımı site tekrar eklenme gereği duymuş. hayır ginede aynı düşüncede iseniz ozaman konu burada , yetkide sizde konuyu kaldırır banada pm atar grekçesini yazarsınız.zamandan kazanmış oluruz.ilginiz için teşekkür ederim fakat yol yukarıdaki şekil olmalı diye düşünüyorum . :) kolay gelsin .
arkadaşım dosyanın içindeki not defterindede belirtilmiş zaten :
Bu yazılım uydu üzerinde bulunan yazılımdır.
yazılımın edit ve konuyu açtığınız başlıktaki gibi 03.11.2010 yazılımı olmadığını anlatmaya çalışıyorum. neden konuyu kaldıracağız ? paylaşım için burdayız her paylaşım bizim için kıymetlidir. saygılar.
serdar17
06-11-2010, 15:09
bölümün modu benden önce tarihle ilgili düzeltmeyi yapmış.( karbona teşekkür ederim) şu an bahsettiğiniz hata 4-11-10 saat 10:34 itibari ile düzelmiş siz 5-11-10 tarih saat 13:39 dan bu yana hatadan müzdarip olarak yazıyorsunuz..bence fazladan yazmaya gerek yok.hata belirttiğim tarih itibari ile mod tarafından düzeltilmiş ,yapabileceğim başka bir isteğiniz varsa yardımcı olmak isterim.saygılar
fkarakoc
17-11-2010, 23:55
minix lerin son yazılımı uydudanda güncelleyebilirsiniz.....
MiniX ıı plusu uydudan güncellemek için Yazılımı ne zaman yayınlanacak