• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

2016'nın En Başarılı Oyun Firması Hangisi?

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • 2016'nın En Başarılı Oyun Firması Hangisi?

    Ubisoft'un Şubat ve Mart ayında piyasaya çıkardığı Far Cry: Primal ve The Division oyunları, satış rakamlarıyla Ubisoft'un yüzünü güldürdü. İşte detaylar.


    Fransız oyun firması Ubisoft, 2016'nın ilk çeyreğinin en başarılı oyun firması olmayı başardı. Bu başarı, firmanın yayınladığı The Division ve Far Cry: Primal oyunlarının yüksek satış rakamları sayesinde geldi.
    ABD çapında Mart ayında en çok satılan oyun The Divison olurken onu bir diğer Ubisoft oyunu Far Cry: Primal izledi. Nintendo ise The Legend of Zelda: Twilight Princess HD ile 3. sıraya yerleşti. Tüm liste şöyle:
    1. Tom Clancy’s The Division (PS4, Xbox One, PC)
    2. Far Cry: Primal (PS4, Xbox One, PC)
    3. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U)
    4. Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, 360, PS3, PC)
    5. UFC 2 (PS4, Xbox One)
    6. MLB 16: The Show (PS4, PS3)
    7. Pokken Tournament (Wii U)
    8. NBA 2K16 (PS4, Xbox One, 360, PSe)
    9. Call of Duty: Black Ops III (Xbox One, PS4, 360, PS3, PC)
    10. Minecraft (360, PS4, Xbox One, PS3)

    The Division, Ubisoft'un yüzünü güldürdü

    Bunun yanında The Division, şimdiye kadar geliştirilmiş tüm Tom Clancyoyunları arasında en başarılı çıkışı yapan oyun da oldu. Toplamda en çok satan Tom Clancy oyunu olan Rainbow Six: Vegas 2'den ilk aydaki satışlar baz alındığında %40 daha fazla satan The Division, toplam satış rakamlarında da zirveye yerleşecek gibi görünüyor.
    Zaman zaman oyunlarındaki hatalarla ve mali kaygılara öncelik vererek oyun geliştirmesiyle eleştirilen Ubisoft, eski itibarını geri kazanmış gibi görünüyor. Daha önce popüler oyun serisi Assassin's Creed'in yeni oyununun bu sene çıkmayacağını açıklayan Ubisoft, seneye daha kaliteli bir AC oyunuyla yüksek satış rakamları yakalamayı hedefliyor.
Hazırlanıyor...
X