sarıyerli
16-03-2010, 23:27
ne yazılım atabiliyorum nede usb yi falan tanıyor.forumda tarif edilen temp dosyasını usb den attım.bir daha da cihaz açılmıyor ve tv scartına taktığımda tv de tanımıyor.yardım lütfen
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next minix çöktü.. sarıyerli 16-03-2010, 23:27 ne yazılım atabiliyorum nede usb yi falan tanıyor.forumda tarif edilen temp dosyasını usb den attım.bir daha da cihaz açılmıyor ve tv scartına taktığımda tv de tanımıyor.yardım lütfen jahro 24-03-2010, 09:02 yapacak tek şey servise göndermek. den12 07-10-2010, 19:28 minixe yazılım yüklemek için usb taktım. tanımadı tekrar taktım uydu çöktü çalışmıyor. ekrana hiçbir şey gelmiyor. bir de garanti dışı olmuş olabilir diyorlar. ne biçim iş anlamadım. tüketiciyi mağdur edecek bir durum varsa neden kullanım kılavuzunda "usb takmayın" diye bir uyarı yok. garanti dışı derlerse mahkemeye verecem tunderblack 16-11-2010, 23:43 kardeş uyarı olduğu halde bi iş ettik benimde çöktü çözdüysen bi anlat lütfen tek-ser 10-12-2010, 16:33 minixe yazılım yüklemek için usb taktım. tanımadı tekrar taktım uydu çöktü çalışmıyor. ekrana hiçbir şey gelmiyor. bir de garanti dışı olmuş olabilir diyorlar. ne biçim iş anlamadım. tüketiciyi mağdur edecek bir durum varsa neden kullanım kılavuzunda "usb takmayın" diye bir uyarı yok. garanti dışı derlerse mahkemeye verecem slm usb takıpta chz arızaya geçmez.siz dahaönce bu chzyazılım attınızmı bilmiyorum ama usbden yazlım atarken bin udb ve birde boot dosyası var . bunları sırası ile atıldıgında kesinlikle problem olmaz. yasamadıgınız bir olayıda buraya taşımayın servis chz geldiginde garanti dışına bu sıra ile çıkar.1-düşme 2-kurcallanma(chz garanti logosu koptugunda)3-sıvı temasda garanti dısına çıkar .bilginiz olsun saygılar... tek-ser 10-12-2010, 16:36 kardeş uyarı olduğu halde bi iş ettik benimde çöktü çözdüysen bi anlat lütfen slm bence sana en yakın servise gitdin ve arkadaşlardan yardım talep edin yardımcı olucaklardır. emin olun saygılar. tek-ser 10-12-2010, 16:38 ne yazılım atabiliyorum nede usb yi falan tanıyor.forumda tarif edilen temp dosyasını usb den attım.bir daha da cihaz açılmıyor ve tv scartına taktığımda tv de tanımıyor.yardım lütfen slm chz tam modelini yazarmısın minixmi minix_pulus mu...? |