• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Florya'da işe başladı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Florya'da işe başladı

    Yaklaşık 23 yıllık aranın ardından Florya'ya geldiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, tesislerle ilgili bilgi alması gerektiğini ve takımın karşısına emanet birisi gibi çıkamayacağını söyledi




    Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli, ilk iş olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. Başkan Dursun Özbek ile Florya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli, "Takımla buluşmadan önce her şeyle ilgili bilgi sahibi olmam lazım. Takımın karşısına geçtiğim zaman emanet bir insan gibi geçemem. Bütün personelle toplantı yapacağım. Bundan evvelki programa sadık kalacağız ama değişecek şeyler de olabilir. Sonra altyapı ile görüşeceğim. Takımla bir araya geldiğimde her şeyi biliyor olmam lazım" dedi. Başkan Dursun Özbek'ten takımla ilgili herhangi bir talepte bulunmadığını aktaran deneyimli teknik adam, "Hiçbir talebim olmadı. Olup olmayacağını da bilmiyorum. Takımla biraz yol aldıktan sonra bunu daha net konuşabiliriz. Takımla ilgili tabii ki düşüncelerim var ama önce takımla paylaşmam lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sistemi anlattık
    Özbek
    ise amaçlarının Denizli'ye tesisleri ve sistemi anlatmak olduğunu belirterek, "Değişiklikleri görmesini istedik. Takımla buluşmadan önce bu önemliydi" ifadesini kullandı.

    Hamza kadar alacak
    Denizli'nin sözleşmesinde yazan merak konusu olurken bu sezonun geri kalanı için 1 milyon, gelecek sezon için de 2 milyon euro alacağı iddia edildi. Gündeme yeni gelen son iddia ise Denizli'nin Özbek'le para konuşmadığı ve "Hamza ne alıyorsa bana da onu verirsiniz" diyerek kestirip attığı bildirildi. Hamzaoğlu, yeni sözleşmesi gereği yıllık 1.8 milyon euro alacaktı.

    İspanya'ya gidebilirim
    Dün akşam da TT Arena'da incelemelerde bulunan Denizli, "Göreve başlamadan önce her şeye hakim olmak herkes için iyi olacaktır. Yarın (Bugün) bütün incelemeleri bitirebilirsem imkan olursa A.Madrid maçını izlemeye gidebilirim" diye konuştu.

    Acele etmeyeceğim
    Denizli'nin yardımcılarının kim olacağı merakla beklenirken sarı-kırmızılı çalıştırıcı bu yöndeki bir soru üzerine, "Yardımcılar konusunda şu anda bir şey yok. Acele edecek bir şey yok. Burada bir kontrol sağlansın, ondan sonra gerekli kararlar verilir" cevabını verdi.

    Oyuncularla tanıştı
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başkan Özbek ile bir araya gelen Denizli, gerçekleştirilen toplantının ardından tesislerde incelemede bulundu. Başarılı çalıştırıcı, cezası ve sakatlıkları nedeniyle Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gitmeyen Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hamit Altıntop ve Lionel Carole ile tanıştı.

    Henüz beni aramadı
    Galatasaray'da görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu, açıklamalarına devam ediyor. Genç teknik, Mustafa Denizli'nin kendi yerine gelmesiyle ilgili olarak; "İnşallah başarılı olur hocam. Ben severim Mustafa hocayı. İnşallah güzel bir sezon geçirirler" dileklerini sundu. Denizli'nin "Hamzaoğlu ve Terim'i arayıp, yardım isteyeceğim" açıklamasının hatırlatılması üzerine, "Hayır, beni henüz aramadı" şeklinde cevap verdi.

    Richard'ı getirecek!
    Mustafa Denizli'nin Galatasaray'ın başına geçmesiyle transfer iddiaları yağmaya başladı. Bu iddialardan birisi de Azerbaycan'dan geldi. İdman TV'de Denizli'nin Galatasaray ile anlaşması uzun uzun yorumlanırken, Azeri Liginin en beğenilen ön liberosu Richard'ı yeni takımına götüreceği iddia edildi.

    Savaş ÇORLU




    TÜM KONULARIM ALINTIDIR YALNIZCA TANITIM VE BİLGİ AMAÇLIDIR...
    ----------------------------------

    Redline Ts-7500 HD / Next 2000 HD Minix Internet Machina
Hazırlanıyor...
X