Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : next2500xdcı plsta orion?
balkanli 17-01-2006, 19:44 orion cam 2034te stnbay aldıgında tekrar çalıştırdıgımda neden modulu görmüyor kontrol...
tekrar çıkartıp taktıgımda çalışıyo veya resetledigimde çalışıyo
sorun nedir üstatlar saygılar
cihazınızda hangi yazılımı kullanıyorsunuz...
balkanli 17-01-2006, 20:58 604f
modül takılıyken cı sistemini kapalı vaziyete getirip bir de o şekilde deneyin...
Arkadaşlar fark etmiyor bende de next 2000xcıs var onda da orıon modul aynı .yani modul içindeyken cihazı aç modulu tanımıyor ama cihaz açıkken modulu çek tak olay tamam buna bir çare bulamadım bilginize. sadece orıonda bu boyle xcamda tanıyar.
sevgiler
balkanli 18-01-2006, 19:17 mach hocam size zahmet bir sonraki yazılımda şu sorunu haletme imkanınız varmı
saygılar..
orion cam 2034te stnbay aldıgında tekrar çalıştırdıgımda neden modulu görmüyor kontrol...
tekrar çıkartıp taktıgımda çalışıyo veya resetledigimde çalışıyo
sorun nedir üstatlar saygılar
slm
bendede aynı rec.var ve herhangi bir sorun yaşamiyorum.bendeki üst slotta ZetaCam ve alttakinde Orion modül var ve emu açık.yazılım 604f
saygılar
balkanli 18-01-2006, 20:21 buse üstadım malesef yeni kasa 2500cıxplas 605a ta belki digerleri normaldir orion2034 sizinki hangisi ne neler yüklü bir izah edermisiniz lütven.....saygılar
buse üstadım malesef yeni kasa 2500cıxplas 605a ta belki digerleri normaldir orion2034 sizinki hangisi ne neler yüklü bir izah edermisiniz lütven.....saygılar
slm
benim kullandığım malzemelerin dökümü:
Next2500xdpcıplus/v604f
1,50 cm Motorlu
3 adet 0,90 cm sabit
3 adet 1,20 cm sabit
2 adet diseqc 1/4
1 adet 0/12 Volt Switch
1 adet Sarı Zeta Cam (ver.0.80)
1 adet Orion Cam(ver.2.29p)içersinde opos var.
emu açık ve tüm çanaklar aktif.
elimde martix revolutions.martix reloaded ve martix reborn da var ve hepsi ile denedim(orion ile birlikte)sorun yok.
sen en iyisi orion camin ver. değiştir ve dene belki sorunun çözülür.nasıl olsa emu var ben orionu opos için kullaniyorum yoksa ihtiyaçım yok.
saygılar
alierman 20-01-2006, 18:30 Arkadaşlar,
Çeşitli forumlarda bu konu geçiyor. Next plus serilerinde orion, matrix modüllerini çıkarıp takmadan modül çalışmıyor. Buse arkadaşımızın şansındanmıdır yoksa farklı bir cihazmıdır tam bilmiyorum ama bu bir promlem ve ancak yazılımla düzelecekmiş gibi görünüyor.
selamlar
alierman
balkanli 20-01-2006, 19:29 inşalah mach1 hocam ilgilenir diyorum saygılar
mersin.33 31-05-2006, 17:58 next plus serilerinde orion modülün çıkarıp takılmadan çalışmaması konusunda mach1 ve diğer ustaların bir önerisi, açıklaması var mıdır acaba? bu konuda yardımlarını rica ederim. teşekkürler.
semihozkan 31-05-2006, 19:14 o modülün genel sorunu o benim gördüğüm bir çok cihazda yapıyor modülü söküp takacaksın başka çaresi yok
Fenerbahceli_03 31-05-2006, 19:31 goldmaster ve sunny dede aynı sorun var modülden kaynaklanan bir sorun
semihozkan 31-05-2006, 19:51 Kyoto kaon atlanta baftec hemco next sunny goldmaster benim gördüklerim
arkadaşlar bende 2500 x dapcı plus var ve sizin sorununuz malesef cihazın modül yatağı ile alakalı benim kullandığım orion modülüm var ve hiç bir sorun yok ama bir yakınımın orion modülü de var bana getiriyor versiyon yükseltmek için fakat cihaz açıldığında o modülü görmüyor cihaz açıkken çıkar tak yapıyorum öyle görüyor ben ilk modülü takarken zor taktım ve zor çıktı zaten
çözüm, cihaz kapağını açın modülü takın modülün üstünden hafif bastırarak cihazı açın modülü görecektir ben denedim oldu ve o araya birşeyler sıkıştırın basit olsun ve kalabalık olmasın ve modülü ayar yapınca bir daha çıkarmayın kolay gelsin
mersin.33 05-06-2006, 13:39 sebos arkadaşın önerisini uygulamaya çalıştım , olmadı. ustalardan bu konuda bir ses çıkmadı. anladığım kadarı ile bu sorun xdream'in sadece orion çipli olanlarında var, angel çiplilerde yok. modülü aldığım yerden angel çipli ile değiştirmeyi düşünüyorum. yanlış mı yapmış olurum? orion daha yeni + 2 mb ne dersiniz?
|