sile
14-01-2006, 13:25
LAzerle gözlükleri atmak için tavsiye edeceğiniz. İstanbuldaki hastaneler için olacak bu operasyonu olan aranızda kimse varsa tavsiye bekliyorum.:)
|
Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Lazerle göz ameliyatı için tavsiye bekliyorum. sile 14-01-2006, 13:25 LAzerle gözlükleri atmak için tavsiye edeceğiniz. İstanbuldaki hastaneler için olacak bu operasyonu olan aranızda kimse varsa tavsiye bekliyorum.:) digicom 14-01-2006, 16:41 sile arkadasım oncelikle şunu söyliyeyim!eğer gözünde Miyop varsa ve numarası yuksek ise tavsiye ederim!Fakat göz bozuklugun ciddi degil ve numarası da düşük ise tavsiye etmem!Birde su var gözün lazer operasyonuna uygun olması gerekir!Yani gözünde ciddi sorunlar olabilir ve butip bir ooperasyonuda baya iyi büyük hastahanelere yaptırmanı tavsiye edrim.İstanbul da benim göz alanında hastahane bilgim yok!Diger rahatsızlık konularda olsaydı yönlendirebilirdim seni.Saygılar... spect 14-01-2006, 17:59 dostum ben ameliyat oldum göz numaram yüksek değildi ama miyopla beraber astigmatta olduğum için yaptırdım.bu konudaki teknolojiler son birkaç yıldır çok gelişti lazer cihazlarıda çok gelişti..burada ayrıntılardan bahsetmiyeceğim..ayrıca gözünün lazere uygun olup olmadığının tespiti içinde bir takım testler yapılmalı..mesela kornea kalınlığının yeterince olması yada kerata konus denen vb. yüzey bozukluklarının olmaması gibi.size söyleyebileceğim güvenilir bir yerde gönül rahatlığı ile yaptırabileceğiniz..bu işin ticaretini yapan kalitesiz çok yer var yada tam tersi amerikanın standartlarını çok üstünde yerler bile var..sağlık sektöründe olduğum için bu konuyu yakinen biliyorum..isim istersen pm den yollarım.. bgokcen 14-01-2006, 18:07 slm arkadaşım istanbulda dünyagöz hastanesi varmış galiba oraya bir git.tahminim orada seni yönlendirirler cmk 14-01-2006, 20:56 sevgili kareşim 2.25 miyop gözlerim şimdi harika. Keşke daha önce olaydım diyorum. Korkma doktorlar eğer problem varsa zaten yapmıyor ameliyatı. Reklam olurmu bilmem ama Dünya göz hastanesi bakırköy sahil tavsiyemdir digicom 14-01-2006, 21:23 bu hastahane iyi galiba,ismini hep duyuyoruz... spect 15-01-2006, 18:53 bu işin tekeli olmaya çalışıyorlar..müteahhitlikten bu işlere geçen Trabzonlu bir adam tarafından kuruldu (Eray Kapıcıoğlu)..hedeflerine de gittikçe yaklaşıyorlar..ama hizmetin üst düzey olduğunu söylemek zor..diğer yerleri de görmekte fayda var örn. Acıbadem Göz Etiler .. sile 15-01-2006, 18:56 Arkadaşlar daha çok bu operasyonu olan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa memnun kalıp kalmadığı falan. Pride 16-01-2006, 01:05 Ben dünya göz hastanesine gittim.3 yıl önceydi Astigmatizm göz kusurum var.Tetkikler sonucunda KORNEA tabakam cok ince olduğu için doktor yapmam dedi.Ama illa istersen yaparım ama 1 yıl sonra 4,30 olan göz kusurun 9-10 olursa gözlükle bile gözme kusurunu şu an ki gibi kaliteli hale getiremeyiz dedi... Bende yaptırmadım...Ama aradan 3 sene geçti eminim teknolojik gelişmelerde oldukça ilerledi..Bende gitmek istiyorum İstanbula ilk yolum düştüğünde Feneryolundaki Dünya Göz Hastanesindeyim. GÖZ BU BAŞKA BİR ORGANLA MUKAYESE EDİLMEZ....! |