2000 x cıs plus disecg motor ile kullanıyorum.dün akşam menü görüntülerinde titreşimler meydana geldi.birkaç kere kumandadan açıp kapattım fakat kaybolmadı.fişi çektim ve yeniden çalıştırınca menü görüntüsü düzeldi.bu sırada elektrikte hiçbir dalgalanmalar olmadı.bunun neden kaynaklandığını bir türlü anlıyamadım.bunu izah edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
önemli olan devamlı titremiyor olması bu her cıhazda meydana gelir, bir anlık voltaj degişiminden meydana gelmiş olabilir takma kafana cihazın da bir sorun yok.
aynı sorun dün akşam bendede oldu tamamen elktiriği cihazdan kesmeyince düzelmedi ilk defa gördüm böyl ebişiy iki yıl 2000 cı plus kullanmıştım ve ilk defa 2000xcıs ta gördüm garip yoksa dedikleri gibi xcıs larda bazı problemlermi var
aynı sorun dün akşam bendede oldu tamamen elktiriği cihazdan kesmeyince düzelmedi ilk defa gördüm böyl ebişiy iki yıl 2000 cı plus kullanmıştım ve ilk defa 2000xcıs ta gördüm garip yoksa dedikleri gibi xcıs larda bazı problemlermi var
scar kablosunu tv den çıkarın video hattında kullanın beyaz renklerde titreme olmaz iyi akşamlar