• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

machina3d favori kayıt hknda

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • machina3d favori kayıt hknda

    seçilen kanalı msla trthd 7 favori den birisine girdinmi oradan silmeden 2. favoriye girme olanağı yok.filaşı 1mb olan nexst lerde bile bu hata yok ilgilenilir ümüdi ile buraya taşıdım.önce öneriler istekler bölümünde belirtmiştim.
  • #2

    1 kanalı farklı favorilere eklemenin amacı ne olabilir biraz aydınlatabilirmisiniz?
    Mesela farklı favorilerde olmaması ne gibi bir sıkıntı yaratıyor.?
    Modüllü üyelik özgürlüktür

    Yorum yap

    • #3

      sayın uydu3405
      ben şahsım için anlatayım turksat ve eutelsat w3 te seyretmedigimiz bir çok kanal olduğu için ikisini ayrı favoiye kaydediyorum ama hotbird uydusundaki absat gurubunda türkçe yayın yapan 5 adet kanal var begesel av ve bilimle ilgili seyremeye değer beim için tabi bu kanalları favorinin birine girmişsem oradan silmeden diğerine kayıt yapamıyorum next machina dışında hangi alete bakarsanız bakın butun next lere hepside bir kanalı kaç favorisi varsa hesine girer bunun filşla falan alakası yok sadece yazılım ve belkide biraz ilgi
      birde her şeyi ile benim gözümde 4 4 lük bir alette ufacık birşey de olsun istiyorum 1980 li yılların DAPC sınan doratekine kadar bu yaşa geldim evim nexst çöplüğüne dondü bu kadar isteği inşallah çok görmediniz umarım saygılar

      Yorum yap

      • #4

        Bence şu yazdığınız hiçbir şekilde cihaz kullanımını yada kanal gösterimini sıkıntıya koymuyor burada kişisel isteklere girersek next bunun altından kalkamaz.
        Öncelikli hedefleri bu cihazın özellikleri kısmında yazan ve hala aktive edilmemiş özellikleridir.
        Mesela uydu kanallarına alt yazı desteği ilk öncelik budur
        Modüllü üyelik özgürlüktür

        Yorum yap

        Hazırlanıyor...
        X