Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : BSA Türkiye Neler Yapar ! (Bilgilendirme)

Poseidon
21-12-2005, 11:32
BSA Türkiye Neler Yapar

BSA Türkiye, gerek eğitim ve bilinçlendirme gerekse yasal takip yoluyla, korsan yazılım ticaretine ve kullanımına karşı kararlı bir mücadele vermektedir.

BSA Türkiye'nin faaliyetleri arasında yer alan çalışmalar şunlardır:

· - Korsan yazılımla mücadele için BSA Ücretsiz Bilgi Hattı'nın işletilmesi;
· - İhbar ve araştırma sonuçlarından hareket ederek katılımcı firmalarca korsan yazılım kullananlara yasal takip uygulanması;
· - Sempozyum, seminer ve diğer eğitim çalışmalarıyla gerek hukuk ve yazılım çevrelerinin, gerekse bilgisayar ticareti yapan firmaların ve halkın korsan yazılım konusunda bilgilendirilmesi;
· - Reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarıyla bu konuda kamuoyu oluşturulması;
· - Telif hakları konusunda kamuoyunda genel bilinç oluşturulması;
· - Bölgesel ve sektörel lisanslanma çalışmaları gerçekleştirilmesi.

bgokcen
22-12-2005, 19:54
slm
arkadaşlar benim anlamadığım olay benim tanıdığım microsoft iş ortağı bilgisayarcı takır takır program veriyor millete.servise gelen pc lere işletim sistemi kuruyor.vede müşteriye sormuyor arkadaş lisanslı cd varmı diye.bsa ilk evvela kendilrine bağlı kuruluşları denetlemesi gerek

eakat21
23-01-2006, 02:20
aynen katılıyorum.üzerinde microsoft çözüm ortağı yazıyordu geçen yaz tatile gittiğimde arkadaşa aciliyetten dizüstü bilgisayar aldık.bize 3 saat sonra gelirseniz microsoft kayıtlarını ve güvelik yazılımlarını hediye olarak yükleyelim dediler.bilgisayarı aldık o ne çözüm ortağı ama batırmak için elinden gelini yapmış.herşey yüklü aklınıza hangi program gelirse.

pahalı yazılım herzaman en iyisi değildir.iyi yazılım pahalı satılamaz.benim düşüncem bu.saygılar.....