bugün zeta modül aldım ,taktım açmadı kanalları. uğraştım biraz menüsünde sanırım bi hata yaptım ne olabilir bilmiyorum.uydu şimdi modülü bi görüyo bi gidiyo netion üzerinde ok basıyorum menüsüne girmiyor.uydum next 200xcıs plus. ne yapmalıyım. bi de zeta, orion gibi laptopla güncellenemiyor mu?
Mr_MeMo™
20-12-2005, 21:09
bugün zeta modül aldım ,taktım açmadı kanalları. uğraştım biraz menüsünde sanırım bi hata yaptım ne olabilir bilmiyorum.uydu şimdi modülü bi görüyo bi gidiyo netion üzerinde ok basıyorum menüsüne girmiyor.uydum next 200xcıs plus. ne yapmalıyım. bi de zeta, orion gibi laptopla güncellenemiyor mu?
Zeta moduller PCMCIA uzerinden guncelleme sansınız yok en guvenli ve in iyi guncelleme yontemi Cas2 ile guncellemeniz..
uydu şimdi modülü bi görüyo bi gidiyo netion üzerinde ok basıyorum menüsüne girmiyor. uydu kendi kendine kapanıp açılıyo modülü çıkarınca problem yok. neden acaba?
danger35
20-12-2005, 22:50
recevierin ne marka ve modeli nedir arkadaşım?modülü başka bir recevierde kontrol etme şansın varsa dene derim modüldenmi acaba cihazdanmı!
;)
Hevalcano
21-12-2005, 01:21
modulun üzerindeki versiyon ne ? ona bi bak önce
uydu next 2000x cı plus ve 2000x cıs plus. versiyon hangisi bilmiyom modül üzerindekilerden hangisi versiyon?
danger35
21-12-2005, 13:16
cı bölümünü oku menüden neler yazıyor ona bak bakalım bi?
Girebilse Modül menüsüne okuyacakta, girememiş......Arkadaş Zeta Modülü Neotion yüklü demiş .Cihazı Next2000XCIS PLUS.
Şifresiz bir kanal üstünde Cihazı Kapat. Modülü tak ve Cihazı aç Düzelmezse, Modül Yuvasının yerini değiştir.
Olmazsa başka bir marka cihazda dene Modül çalışıyorsa sorun, cihazda. Ondada aynısını yapıyorsa Modül Yazılımını güncellet..........Kolay gelsin
modül yazılımnı güncellettim. düzeldi.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler......
Demekki Modül yazılımındanmış...........İyi seyirler
profberk05
23-12-2005, 15:22
bence bmc değil tabiki arkadaşım,şaka tabii ,cihaza modülü tanıt.1 cihazdan modülü çıkar.2.yeniden tak modülü tanıt ok slmlar,