Poseidon
20-12-2005, 11:26
Arkadaşlar sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu adına günde 15 -20 tane mail geliyo bana ve hepside virüslü sakın açmayın ve bu virüs şifre çalmada uzman 1 virüs arkadaşlar...
ADRESİ BU :
postmaster@shcek.gov.tr
http://img520.imageshack.us/img520/5239/10rt.png
Bilgi için tesekkürler arkadasım.çok onemli bir konu...
musti1970
20-12-2005, 12:30
çok teşekkürler bunlarla başım ciddi şekilde dertde
slm
uyardığın için tşk.
desene artık yardım etmek tehlikeli hale geldi.bu gidişte kimse int.üzerinden sağlıklı ve korkusuz yardım edemiyecek.
saygılar
Sanırım bu mail adresi sahte. Böyle sahte gelen mailleri lütfen açıp bakmayın arkadaşlar. Hatta engelleyin tekrar gelmesin. Ben sürekli böyle yapıyorum. Hiç bakmadan direk olarak siliyorum.
eaglepaw
20-12-2005, 20:24
Bende Direk Siliyorum Tanımadığım Kişilerden Gelen mailleri ;)
mahoni79
21-12-2005, 01:21
slm
@poseidon bilgilendirdiğin için sağol dostum gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor...
Poseidon
21-12-2005, 11:10
evet sahte tabiki arkadaşlar çok dikkat edin ben özellikle ne var diye bakıyorum :D virüs dolu valla..
danger35
21-12-2005, 22:05
açmadan silmek en güzeli bence :)
bana da çok geliyor son zamanlarda sober virüsü yüklü mailler. ve gönderen mailler şaşırtıcı bir şeklide, bazı üniversitelerin edu uzantılı mailleri, hatta trt ten bile virüslü mail geldi :) işte bir çalışanın bilgisayarına bulaşıyor virüs ve ordan kendini yolluyor demekki.
birde 2-3 kere admin@yahoo diye bir adresten geldi virüslü mail başlığı da your pass and reg code diye. sakın aldanmayın arkadaşlar
profsulo
27-12-2005, 12:46
moda bu arkadaşlar tanıdık isimlerle virüs göndermek ben de zaten tanımadıgım gelen mail leri direk siliyorum bkmıyorum bilke bence sizde bakmayın
profsulo
27-12-2005, 12:47
moda bu arkadaşlar tanıdık isimlerle virüs göndermek ben de zaten tanımadıgım gelen mail leri direk siliyorum bkmıyorum bilke bence sizde bakmayın
arkadaşlar bu konu hakkında sizlere tavsiyede bulunmak istiyorum...
Sıradan bir script ile istediğiniz websitenin adresinin adı ile mail göndermek zor değil. Bu tür maillere itimat göstermemeniz gerekir. Maili açtığınızda zaten kabak gibi sırıtır fake mailler..
Poseidon
27-12-2005, 16:40
fake yok aslında olay çok basit istenmeyen e-posta kontrölü var junk mail olaral seçerseniz bidaha gelmez zaten + virüslü dosyayıda pc nize çekemiyosunuz zaten..
uyarıların için teşekkürler saol.