Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : *** aktif olmuyor


dicle
29-03-2008, 17:05
arkadaşlar next 2000 hd aldım yeni yazılımı ve softcam attım önceki üstündeki yazılımda *** aktif oluyordu şimdi menüde *** bölümü açılmıyor bilgisi olan arkadaşlar acil yardım lütfen...

asfio
29-03-2008, 17:24
Menü>Cihaz Bilgisi>Cihaz Versiyon Bilgisi>Kırmızı Tuş>1234 ok...Artık k.e.y bölümünüz aktif olur...

dicle
29-03-2008, 19:33
tşk. ederim...

sonesmer
30-03-2008, 01:17
şuan baktım bende emu aktif olduğu halde bile yşil tuşa basıyorum *** güncellemeyeri bile çıkmıyor neolaki ustalar

asfio
30-03-2008, 11:24
Super HDTV serisi için k.e.y. güncelleme için X+ tuşuna basmanız gerekiyor....

oguzturk
30-03-2008, 12:52
tps çöktü *** güncellemesi of