• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Türk Telekom, ADSL Tarifelerinde Büyük İndirim Yapacak.

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Türk Telekom, ADSL Tarifelerinde Büyük İndirim Yapacak.

    Türk Telekom, ADSL tarifelerinde büyük bir indirim yapacak.

    Türk Telekom ADSL tarifelerinde büyük indirimlerin yer aldığı paketini 13 Mayıs Çarşamba günü Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, Türk Telekom Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı Mehmet Toros ve Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan'ın katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında duyuracak. BT Dünyası.Net'in haberine göre, tarifelerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan onay alan Türk Telekom ADSL fiyatlarını Megabit sınırı olmadan kotalı tarifelerde sabitleyecek gibi duruyor.

    ADSL'in teknik olarak sunulan hızı pratikte verememesinden yola çıkan Türk Telekom yetkilileri bu sorunu tek ücret prensibi ile aşmayı planlıyor.

    Edinilen bilgilere göre, yeni tarifelerde 1 ile 8 Megabit hızlar arasında sunulan ADSL fiyatlarının tek bir çatı altında toplanması ve en küçük kotalı tarifede fiyatın mevcut en alt limit olan 29 TL'de sabitlenmesi bekleniyor.

    DETAYLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ
    Türk Telekom'un tüm ADSL satıcılarına yönelik olarak uygulayacağı yeni tarifeler ile Türkiye'de birbirinden değişik servisler sunarak pazardan pay kapmaya çalışan ADSL satıcıları bu indirim ile pazarlarını daha da büyütme şansına sahip olacaklar.

    _________
    veteknoloji
  • #2

    en alt kotalı zaten 29 lira şuan benim kullandığım.bakalım bi değişklik olacakmı

    Yorum yap

    • #3

      29 Lira sabit kalacak ve hızın 8 Megabit'e çıkacak mış (!).

      Yarın belli olacak bakalım.

      Yorum yap

      • #4

        keşke hızı iyileştireceklerine kotayı kaldırsalardı.29 lira az da değil yani her ay..bakalım görücez artık ne olcağını.bekleyelim.

        Yorum yap

        • #5

          Arkadaşlar bu adamlar hiç bir zaman biz kullancılar lehine işlem yapmazlar, benim hiç umudum yok..İndirim içinde büyük bindirim olur kesinlikle...Bekleyip görelim bugün...

          Yorum yap

          • #6

            Yada aynı fiyata kotayı kaldırıp hepsini sınırsıza çevirselerdi daha iyi olacaktı.
            Forum Kuralları

            Yorum yap

            • #7

              29 tl yi verdiğimizin üzerine evlerde artık hiçte ihtiyaç duymadığımız sabit telekom hatlı kullanılmayan bir telefonada mecburen her ay ödenilen 18 tl yide koyduğunuzda kazığın boyutuda değişiyor arkadaşlar hesaplar buna göre yapılmalı
              Next&Nextstar
              EĞİL KULAK VER CEDDİNE ..! TÜRK'e KEFEN GİYDİRMEK HANGİ İTİN HADDİNE .

              Yorum yap

              • #8

                açıklama ayın 32 sinde olacak galiba
                dreambox 500S = 2x1
                8'li DiSeqC ve 4'lü DiSeqC
                42'39'E-95cm Offset 2x4'lü Next 0,3db
                19'16'13'5'E-100cm Offset 2x4'lü Next 0,3db,2x4'lü İnverto 0,4db
                7'9'E-95cm Offset next 0,3db,İnverto 0,4db
                1'W-98cm Offset 4'lü İnverto 0,4db
                RG 6/U-6 F,75 Ohm-RG-PVC-Cu Birtaş Coaxial Kablo
                Aynı anda 9 uydu (8+1),Avcılar/İSTANBUL!!!
                "facta non verba" dunkes:

                Yorum yap

                • #9

                  Bilgi ve paylaşımiçin teşekkürler,iyi haberler bekliyoruz.

                  Yorum yap

                  • #10

                    Yeni ADSL tarifeleri açıklandı
                    Uzun süredir indirim yapılmayan ADSL tarifelerinde yapılan yeni düzenleme ile büyük değişiklikler yapıldı.

                    Sınırlı ve sınırsız paketlere ek olarak herhangi bir hız garantisi verilmeyen esnek paketler de seçenekler arasına eklendi. Esnek paketlerde hız garantisi bulunmuyor. Maksimum 8 MBit'e kadar hıız seçeneği sunuluyor. Kullanıcının bağlı bulunduğu santralin durumuna göre hız otomatik olarak verilecek.

                    Toptan fiyatlaır açıklayan Türk Telekom, son kullanıcı fiyatlarını servis sağlayıcılara bıraktı. Fiyatların yaklaşık olarak şöyle olması bekleniyor: 4 GB kotalı paketin fiyatı 29, 6 GB kotalı paketin fiyatı ise 39 TL. Sınırsız paketler ise 49 TL'den satılması bekleniyor.

                    Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek.


                    İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları. Servis Sağlayıcı firmaların bu fiyatları son kullanıcıya nasıl yansıtacağı henüz netlik kazanmadı:



                    cnetturkiye
                    --------------------------------------------------------------------------------
                    ADSL'de 8 MBPS hıza kadar tek fiyat
                    Türk Telekom, yeni internet hizmetinde 8 Mbps'ye kadar olan tüm internet tarifelerini tek bir fiyatta topladı.

                    Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer, yeni internet paketinin tanıtımı dolayısıyla İstanbul Modern Sanatlar Müzesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bugün çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin çağdaşlaşma yolunda attığı en önemli adımlardan birine bugün şahit olacaklarını söyledi.

                    Dinçer, geniş bantı bütün yatırımlarında ve takip ettikleri hizmetlerde işin odak noktasına yerleştirmiş durumda olduklarını belirterek, Türk Telekom'un artık sadece Türkiye'de değil, dünyada ve bölgede de önemli bir oyuncu haline geldiğini kaydetti.

                    Son 3 yılda 3,7 milyar lira yatırım yaptıklarını ve geçen yıl 2 bin 600 kişiyi işe aldıklarını bildiren Dinçer, ''Geleceğe ve pazara değer katmak, iletişim pazarını büyütmek istiyoruz'' dedi.

                    Türk Telekom'un teknolojik altyapısına ilişkin bilgiler veren Dinçer, 2008'de konsolide yatırım miktarlarının 1 milyar 750 milyon liraya ulaştığını, bu yıl da grup olarak konsolide yatırım miktarlarını yaklaşık 2 milyar lira olarak hedeflediklerini kaydetti.

                    Dinçer, Türk Telekom'un bugün 122 bin 500 kilometrelik fiber optik kablo şebekesine sahip bulunduğunu, bunun dünyanın etrafının 3 defa çevrelediğini, son 3 yılda kapasitelerini yüzde 25 artırdıklarını anlattı.

                    Türk Telekom olarak hemen hemen her köye ve mezraya ulaşmış durumda olduklarını belirten Dinçer, internetin daha da hızlanması için yatırımlarının sürdüğünü ifade ederek, ''Müşterilerimizin yüzde 85'ini aşan bir kesimine 8 Mbps ve üzeri hızları vermeyi hedefliyoruz'' dedi.

                    Dinçer, Türk Telekom'un şu anda kurulu enerji kapasitesinin Keban Barajı'nın bir türbininden daha büyük bir kapasiteye denk geldiğini ifade ederek, alternatif enerji kullanımlarına yönelmiş durumda bulunduklarını, rüzgar türbini ve güneş paneli gibi bu konudaki yatırımlarının son hız devam edeceğini vurguladı.

                    Dinçer, yeni kuracakları Data Center'larda çevre dostu teknoloji kullanarak bu konudaki duyarlılığı artırmak düşüncesinde bulunduklarını kaydetti.

                    -''MÜŞTERİLERİMİZİN YÜZDE 80'İ 4 MBPS'NİN ÜSTÜNDE BİR HIZA ULAŞABİLECEK DURUMDA''-

                    Celalettin Dinçer, 31 Mart 2009 itibariyle Türk Telekom'un sahip olduğu ADSL kullanıcı sayısının 6 milyona ulaştığını ve şu anda kurulu kapasitelerinin 7 milyon 661 bin civarında olduğunu belirterek, ''Bu hız artışı ne anlama geliyor? Bugüne kadar Türk Telekom, ADSL'de 4 Mbps'ye kadar bu hızı sağlıyordu. Bugünden itibaren Türk Telekom tek bir tarife altında 8 Mbps'ye kadar yeni bir hizmet sunmaya başladı'' şeklinde konuştu.

                    Şu anda erişim şebekesinde yaptıkları çalışmalarla önemli bir iyileştirme sağlandığını, Türk Telekom'un, şu anda ADSL abonelerinin ne kadar hıza ulaşabileceğini takip edebildiğini, bir veri tabanları bulunduğunu bildiren Dinçer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

                    ''Bu veri tabanında yaptığımız çalışmalarla şu sonuçlar ortaya çıkıyor; müşterilerimizin yüzde 80'i 4 Mbps'nin üstünde bir hıza ulaşabilecek durumda. 8 Mbps'ye kadar hizmet alacak olan abonelerimiz toplam abonelerin yaklaşık yüzde 75'ini oluşturuyor. 8 ve üstü hızlardaki, 32 Mbps'ye kadar hizmet alacak grup da yüzde 25'i oluşturuyor. Müşterilerimizin yaklaşık yüzde 55'i 4-8 Mbps arasındaki hızdan yararlanabilecek durumda.''

                    Yorum yap

                    • #11

                      ben hala anlamadım olayı.4GB aylık sınırlı kullanıyorum şimdi bu ne oluyor hızmı yükselecek yoksa sınırmı kalkıyor.
                      yoksa bunlar yeni net alacaklar içinmi

                      Yorum yap

                      • #12

                        Dağ tavşan doğurdu her zamanki gibi...

                        Yorum yap

                        • #13

                          .ok karmaşık bir tarife yapmışlar 8mbit e kadar 4gb kotalı 29 tl diyor.

                          8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB adil kullanım uygulanacaktır. Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır.

                          hep çelişki hep çelişki.

                          ama 1mbit 4 gb kotalıda 29 tl gözüküyor.

                          insanı bunaltıyorlar ben net bişey anlamadım bu işten.

                          http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-...adsl_ucretleri
                          Panasonic TX-42PX80 Plasma + Profigold PVG 10002 24K Gold %99.96 OFC + Next 2000 SuperHD + 500GB E-Sata - D-Smart Modul + Full HD Paket
                          Dreambox 800HD + 250GB Sata - Cccam FULL + Profigold PVG 1102 24K Gold %99.96 OFC
                          WD Tv Live HD Player + 4X Seagate Xtreme 1TB

                          Yorum yap

                          • #14

                            bende halada anlamış değilim.

                            Yorum yap

                            • #15

                              Bende anlamadım ve anlamasamda olur telekomun doğru düzgün bir hizmet verdiğine bir indirimine şu ana kadar zaten şahit olmadım..

                              Yorum yap

                              Hazırlanıyor...
                              X