Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : settingler


karagoz
09-12-2005, 14:09
Arkadaşlar merhaba.Next8000x camda kullandığım settingim başka bir model nexttede kullanılabilirmi.Mesela next2000xcıs plusta.Saygılarımla.

mpl
09-12-2005, 14:13
hayır uymaz aynı model ve seriden olması gerekmektedir....

adem79
09-12-2005, 14:28
evet MPL arkadaşımızın dediği gibi aynı olması gerek plus serilerinde bile fta ,cı birbirine uymuyor

Mr_MeMo™
09-12-2005, 14:36
Arkadaşlar merhaba.Next8000x camda kullandığım settingim başka bir model nexttede kullanılabilirmi.Mesela next2000xcıs plusta.Saygılarımla.

hayır kesinlikle kullanamazsın..