Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : E1 Hatası Nextstar 5500 ci


BIGBOY
31-08-2007, 10:33
Selam arkadaslar

Benim sorunum nextstar 5500 ci cpa lı displayda E1 gösteriyor yalnız elektrik kesilip geldi ondan sonra böyle oldu bilen birisi varsa lütfen yazsın.

catlak26
31-08-2007, 10:52
cıhazda cpa cıp bozuk degıstır duzelır

BIGBOY
01-09-2007, 15:56
Selam arkadaslar

cpa cip degistirtim düzeldi

Tesekkurler

troys
17-12-2007, 12:57
nedir bu cpa cıp arkadaslar ,bende de aynı sorun var
nasıl duzelticem

BIGBOY
19-12-2007, 14:24
Selam Arkadaslar

cihazın icinde, bordun üzerinde, siyah 5 bacaklı dik sekilde duran bir cip görülür. üzerinde MPA veya CPA yazar

http://img144.echo.cx/img144/2460/chip37un.jpg

http://img144.echo.cx/img144/9171/chip25kb.jpg

http://img220.echo.cx/img220/3713/chip19bg.jpg