• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Cale basına tanıtıldı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Cale basına tanıtıldı


    Trabzonspor'da daha önce Hırvatistan'da 4 yıllık sözleşme imzalanan Hrvoje Cale, bugün basına tanıtıldı. Öte yandan bordo - mavililer, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Senegalli kaleci Tony Sylva ile her konuda anlaştı.

    Trabzonspor'un Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği ve daha önce 4 yıllık sözleşme imzalattığı 23 yaşındaki Hrvoje Cale, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Törene katılan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muaammer Saka, Cale'nin genç ve gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu belirterek, "Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzaladık. Cale, Dinamo Zagreb'de 3 numara giyiyordu burada da inşallah 3 numara giyecek ve Hırvatistan'daki başarılarının üstüne çıkacaktır. Yönetim olarak bugüne kadar yaptığımız transferlerin hepsi 21 - 26 yaş arası. Cale'yi alırken, hem Ersun hoca tarafından hem de izleme kendisi için olumlu rapor verdi. Trabzonspor'da başarılı olmasını diliyorum" dedi.

    CALE: "TRABZONSPOR ÇOK İYİ BİR TAKIM"

    Cale, Trabzonspor'un çok büyük bir kulüp olduğunun bilincinde olduğunu belirterek, "Öncelikle Trabzon'da olduğum için mutluyum. Trabzonspor'un gerek Türkiye'de, gerek Avrupa'da iyi bir kulüp olduğunu biliyorum. Gelecek sezon iyi bir şekilde çalışıp takımı uzun süre uzak kaldığı Avrupa kupalarına taşımak istiyoruz. Ben sol kanat oyuncusuyum ama hücumu da beğenen bir yapıya sahibim" diye konuştu. Cale, Trabzonspor'a transferinin gündeme gelmesiyle birlikte eskiden bordo - mavili formayı giyen Hırvat oyuncu Vugrineç'i aradığını belirterek, "Vugrineç'i arayıp, 'Trabzonspor benimle ilgileniyor' dediğimde bana, 'Hiç düşünme oraya git' dedi. Ben de ona uyarak hemen Trabzonspor'a imza attım. Vugrineç, Trabzonspor'dan çok övgüyle bahsetti. Bana buranın küçük, şirin bir kent olduğunu ve balıklarıyla meşhur olduğunu söyledi. Ben de hemen haritada Trabzon'un yerini inceledim ve kabul ettim. Aslında kendim hakkında çok konuşmayı sevmiyorum. Benim referansım sahada sergileyeceğim performansım olacak" dedi.

    "FAVORİ TAKIMIM REAL MADRİD"

    Cale, favori takımının Real Madrid olduğunu da belirterek, "Çok uzun bir yolun henüz başındayım. Trabzonspor'un oldukça uzun zamandır şampiyon olamadığını biliyorum. Öncelikle takımda kalıcı olmak ve bordo - mavili forma altında Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorum. Şu anda etrafımda bir çok gazeteci bana fotoğraf çekiyor ve röportaj yapıyor. Bu benim için oldukça güzel bir duygu, çok mutluyum" dedi. Cale, Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Hırvat oyuncu Rukavina'nın da çok kaliteli bir futbolcu olduğunu söyledi. Bu arada Cale, imza töreni öncesi Şamil Ekinci müzesini ve stadı gezdi.

    TRABZONSPOR TONY SYLVA'YA ANLAŞTI

    Trabzonspor'da yönetim uzun zamandır bir çok kaleci üzerinde araştırmalarını sürdürürken Fransa'nın Lille takımında forma giyen 33 yaşında Senegalli kaleci Tony Sylva'yla her konuda anlaşmaya varıldı. Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından daha önce bir çok kez izlenen Tony Svlya, 1995'ten 2004'e kadar da Monaco kadrosunda yer aldı. Senegalli kaleci 2004 yılından itibaren de Lille takımında forma giyiyordu. Tecrübeli kalecinin yarın Trabzon'da olması beklenirken, resmi imzanın da birkaç gün içerisinde atılacağı öğrenildi
Hazırlanıyor...
X