• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Günlük Burcunuz!...

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Günlük Burcunuz!...

    20.01.2006


    Ay Terazi burcunda. Güneş Kova burcuna geçiyor.



    Koç
    Sevgili Koç, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin on birinci evinize geçiyor. Akrabalar, arkadaşlar ve yakınlarınız hayatınızda daha önemli bir yer kaplayacak. Güneş’in bu konumu yaklaşık bir ay boyunca başka insanlarla beraber olmanız için sizi teşvik edecek. Grup aktivitelerine ve çeşitli organizasyonlara katılmak isteyebilirsiniz.



    Boğa
    Sevgili Boğa, bugün Güneş, Kova burcuna yani sizin onuncu evinize geçiyor. Onuncu ev yıldız haritasının tepe noktasında yer alır. Güneş’in buradaki konumu dikkatlerin üzerinizde olmasına ve toplumdaki statünüzün vurgulanmasına neden oluyor. Belirli bir grupta liderlik yapabilirsiniz. Bu gücü iyi kullanın ve başkalarını ezmeden liderlik yapmaya çalışın. Patron ya da anne baba gibi otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz iyi bir düzeye çıkacak.



    İkizler
    Sevgili İkizler, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin dokuzuncu evinize geçiyor. Güneş’in bu yıllık ziyareti zihninizi açmanız ve yeniliklere açık olmanız için sizi gayretlendirecek. Uzak seyahatler ya da yeni şeyler öğrenerek ufuklarınızı genişleteceksiniz. Farklı kültürlere ilgi duyabilir ve bu farklılıklardan büyük zevk alabilirsiniz. Güneş yaklaşık bir ay bu yerleşimde bulunacak.



    Yengeç
    Sevgili Yengeç, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin sekizinci evinize geçiyor. Güneş’in burada kaldığı yaklaşık bir ay boyunca başkalarıyla yeniden bir araya gelmek ve bağlantılarınızı güçlendirmek önem kazanacak. Bu dönem parayı veya çeşitli kaynakları başkalarıyla paylaşmayı öğrenmeniz gerekebilir. Yakın ilişkinizde cinsellik ve fiziksel yakınlık ön planda olacak.



    Aslan
    Sevgili Aslan, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin yedinci partnerlik evinize geçiyor. Güneş’in bu evde kaldığı bir ay süresince yakın ilişkiler ve işbirlikleri önem kazanıyor. Yeni ilişkileri başlatabilir veya devam eden ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. İlişkilerde gerçeklerle yüzleşme ve dürüst seçimler yapma zamanı. İşbirliği yapabilmeniz için karşınızdakine gerçekten güvenmeniz gerekiyor.



    Başak
    Sevgili Başak, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin altıncı iş ve sağlık evinize geçiyor. Güneş bu konumda yaklaşık bir ay kadar kalacak. Bu dönem iş arkadaşlarınız hakkında bazı değerlendirmeler yapmanız ve onlarla beraber geçirdiğiniz zamanı yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Planlı olmanız ve kendi programınızı başkalarına uydurmanız gerekecek. Sağlığınızla ilgili yapılması gereken bazı şeyler varsa onlar da gündeme gelebilir.



    Terazi
    Sevgili Terazi, bugün Güneş, Kova burcuna yani sizin beşinci aşk ve eğlence evinize geçiyor. Güneş bu evde yaklaşık bir ay kalacak ve sosyal hayatınızı canlandıracak. Kendinize çekin düzen verin, dış görünüşünüze özen gösterin. Risk almaktan korkmayın ve sosyal aktivitelere katılın. Eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz. Hobilerinize ve yaratıcılığınıza zaman ayırmalısınız.



    Akrep
    Sevgili Akrep, bugün Güneş, Kova burcuna yani dördüncü “yuva” evinize geçiyor. Anne babanız ve aileniz ya da size yakın olan birine daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Güneş yaklaşık bir ay kadar bu konumda kalacak. Aile bağlarını güçlendirmek için iyi bir dönem. Evinizde daha fazla zaman geçirmek isteyebilir veya kendinize sıcak bir ev ortamı yaratmak için çaba gösterebilirsiniz.



    Yay
    Sevgili Yay, bugün Güneş, Kova burcuna yani sizin üçüncü iletişim ve ulaşım evinize geçiyor. Güneş’in burada kalacağı yaklaşık bir ay boyunca araba ve ulaşım başkalarıyla ilişkinizde önemli bir rol oynayacak. Ulaşımla veya arabanızla ilgili ufak tefek sorunları çözmeniz gerekecek. Üçüncü ev aynı zamanda iletişim evi olduğundan ilişkilerinizde iletişim ön planda olacak.



    Oğlak
    Sevgili Oğlak, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin ikinci para ve değerler evinize geçiyor. Güneş yaklaşık bir ay bu konumda kalacak. Sahip olduğunuz maddi varlıklar ve maddi konular ön plana çıkıyor. Maddi durumunuzda düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Bu konuda patronunuz veya babanız gibi otorite konumundaki bir kişiden yardım alabilirsiniz.



    Kova
    Sevgili Kova, bugün Güneş Kova burcuna geçiyor. Yeni yılınızla beraber sizin için yeni bir döngü başlıyor. Yaklaşık bir ay burcunuzda kalacak olan Güneş’in varlığı özgüveninizi artıracak ve sizi ön plana çıkaracak. Başarılarınız ve kişiliğinizle ilgili övgüler alabilirsiniz. Fiziksel aktiviteler için de iyi bir zaman. Kendinizi her zaman olduğundan daha zinde hissedebilirsiniz.



    Balık
    Sevgili Balık, bugün Güneş Kova burcuna yani sizin on ikinci evinize geçiyor. On ikinci ev yıldız haritasının en sakin ve mahrem bölgelerinden birisidir. Aynı zamanda perde arkasında gelişen olayları ve sırları yönetir. Güneş’in burada kalacağı bir ay boyunca gizli bazı şeyleri açığa çıkarmaya çabalayabilir ve sırlarla uğraşabilirsiniz. İç dünyanıza odaklanmak, kendinizi ve motivasyonlarınızı analiz etmek için iyi bir dönem.
    En büyük aptallık,
    Kendini akıllı sanmaktır...
Hazırlanıyor...
X