organik81
23-11-2005, 16:01
Arkadaşlar; son 2 gündür arasıra forumda veritabanı hatası meydana gelmektedir ve forum çok kısa aralıklarla aksamaktadır; bunun forumumuzun ayarlarıyla ilgisi yoktur; bulunduğumuz serverden kaynaklanan bazı MySQL server sorunları ortaya çıkmıştır ve server üzerinde bulunan diğer forumlarda da aynı durum mevcuttur. Şuan server üzerinde bu duruma sebebiyet verebilecek olan ayarlarla ilgilenmekteyiz. Aksaklıklardan dolayı özür dileriz. Merak edenler için açıklama yapmayı gerek duydum. Saygılar...
bilgi için tesekkürler hocam.gercektende 30 dakka giremedim ve diger siteye sorunu yazma zorunlulugu hissettim.gercektende foruma girememe buyuk boşluk oluyor bizler.için.saygılar...
Mr_MeMo™
23-11-2005, 20:09
Bilgi icin Tesekkurler @organik81 Diger forumumuzda arkadasımızın birisi sorun oldugunu yazıyordu.. sorun anlasıldı...
Yani panik yapmaya gerek yok arkadaşlar. :)
danger35
23-11-2005, 21:38
organik hocam saldırı vs gibi bir durum değil diymi ?
organik81
23-11-2005, 21:42
yok saldırı değil.. çok şükür saldırılara karşı gerekli önlemleri aldık sevgili Bülent Tekcan'ın da yardımları sayesinde.. Üstte dediğim gibi olay serverdeki MySQL tabanından kaynaklanıyor fakat muhtemelen onu da gidermiş bulunmaktayız umarım tekrardan sorun vermez.. kolaygelsin..
danger35
23-11-2005, 21:47
okey hocam öğleden beri bende dikkat ediyorum sorunsuz açılıyor sayfalar:)
:bravo:
saygılar kolay gelsin...
Bilgi için sağol hocam
Merak ettim forum database lerin yedeklemeleri ne zaman yapılacak
Ben acaba böyle bir şeymi dedim önce:nebileyim
organik81
24-11-2005, 00:55
Database yedeklemesi zaten her gece yapılıyor.. ;)