Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : nasıl boot cd hazırlanır

halitoz
20-11-2005, 20:40
arkadaşlar netten indirdiğim xp'yi cd'ye yazdım fakat biostan cd'yi seçmeme rağmen pc xp'den kuruluma başlamıyor galiba boot cd yapmak lazımmış bunu nasıl yaparım..

Tasarım
20-11-2005, 20:57
emre arkadaşım şimdi ilgilenir halit dostum merak etme sen. ;)

emre
20-11-2005, 21:01
arkadaşlar netten indirdiğim xp'yi cd'ye yazdım fakat biostan cd'yi seçmeme rağmen pc xp'den kuruluma başlamıyor galiba boot cd yapmak lazımmış bunu nasıl yaparım..

merhabalar arkadasim bununla ilgili uzun ve guzel bir yazi yazmistim buraya http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?t=2160&highlight=boot bakarsan eger cok basitçe hazirlayabilirsin eğer gene hazirlayamazsan sorununu söyle çözeriz..
saygılar..

emre
20-11-2005, 21:12

Merhaba halit arkadasim eğer oda olmazsa şu dddiğim programi indir ve açıklamalarımı okursan daha basit ve ayrdimci olabilir sana..

Süper Windows başlatım disketi/ Madboot

--------------------------------------------------------------------------------

Süper Windows başlatım disketi/ Madboot

Madboot
Eğer windows kullanıcısı iseniz ve başlatım disketiniz yoksa yada
varsa bile farketmez bunu mutlaka çekmelisiniz.
Bu disket tüm windows ürünlerini destekliyor.Yani sisteminiz

Windows 95 A, B, & C
Windows 98 & 98 SE
Windows ME
Windows NT 4.0
Windows 2000 Server, Professional, & Advanced Server
Windows XP Home, Professional & Corporate

Bunlardan biriyse Madboot destekliyor demektir.
Bu disket windows'u başlatmakla kalmıyor.Bununla Çok kullanışlı bir
Grafik ortamda mause'nizi kullanarak F Disk-Format-Scandisk-Edit
Gibi işlerinizi mause'nizin bir tıklaması ile hallediyor.

Bu disketi hazırlamak için önce aşağıdaki dosyayı çekin
sonra disket sürücünüze boş bir disket yerleştirin.İndirdiğiniz Madboot
dosyasına tıklayın program kendiliğinden disketi yazacaktır

DOWNLOAD (http://www.madboot.com/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=75)

halitoz
20-11-2005, 22:16
@emre kardeşim ilgilendiğin için çok sağol.
@tasarım arkadaşım sanada teşekkür ederim çok sağolun en güzel günler sizlerin olması dileğiyle..

emre
20-11-2005, 22:21
@emre kardeşim ilgilendiğin için çok sağol.
@tasarım arkadaşım sanada teşekkür ederim çok sağolun en güzel günler sizlerin olması dileğiyle..

eyvallah canim arkadasim tesekkurler bizden bir problemin olursa yaz foruma çözeriz..iyi akşamlar dileğimle...

alan8313
06-06-2006, 12:30
merhabalar arkadasim bununla ilgili uzun ve guzel bir yazi yazmistim buraya http://www.mach1digital.com/351/showthread.php?t=2160&highlight=boot bakarsan eger cok basitçe hazirlayabilirsin eğer gene hazirlayamazsan sorununu söyle çözeriz..
saygılar..

Emre arkadaşım verdiğin link iptal olmuş . Acaba seni biraz yorsak bu anlatımı tekrar hazırlayıp buraya koyabilir misin. Teşekkür ederim.