• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Eminönü'nde patlama: 1 ölü Yeni

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Eminönü'nde patlama: 1 ölü Yeni

    Eminönü'nde patlama: 1 ölü Yeni 28 Eylül 2007


    A.A


    Eminönü'nde bir atölyede henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi.


    FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

    Süleymaniye Mimar Sinan Caddesi üzerindeki bir alüminyum atölyesinde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. İlk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Olayın ardından bölgeye ambulans, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi.

    İtfaiye ekiplerinin, çıkan yangını söndürme çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

    İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı, Eminönü'ndeki bir atölyede meydana gelen patlamanın, gaz sıkışmasından kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

    Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı, patlama gerçekleşen Süleymaniye Mimar Sinan Caddesi'ndeki mutfak eşyası tamiratı ve montajı yapılan “Bulut Ticaret” adlı atölyede incelemelerde bulundu.

    Olay yerinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hanlı, iş yerinde çaydanlık üretildiğini belirterek, “İş yerinin zemin katında üretim esnasında gaz sıkışması nedeniyle bir patlama meydana geldiğini değerlendiriyoruz” dedi. Hanlı, patlamaya ilişkin incelemelerin sürdüğünü ifade ederek, “İlk etapta bir bomba patlamasından söz edemeyiz” diye konuştu.

    Öte yandan, patlama sonucu ölen iş yeri sahibi Ahmet Bulut'un cesedi, itfaiye ekipleri tarafından enkaz altından çıkartıldı.

    Eminönü'ndeki bir atölyede meydana gelen patlamada yaralanan 4 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

    Süleymaniye Mimar Sinan Caddesindeki mutfak eşyası tamiratı ve montajı yapılan bir atölyede meydana gelen patlamada yaralanan Zergül Meydan, kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Meydan'ın ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ağır olduğu kaydedildi.

    Öte yandan, aynı hastaneye kaldırılan Refik Yıldırım ile Özel Business Esnaf Hastanesine ulaştırılan Erdinç Özdemir ve Ali Adem Utanmaz'ın genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

    Bu kişilerden Yıldırım'ın kolunun kırıldığı, Utanmaz'ın ise vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

    HÜRRİYET haber
  • #2

    bilgi için teşekkürler....
    MACH1 HOCAM SAĞOLSUN

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X