Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : GM-30300 kanal geçişlerinde donma sorunu


delxpierro
11-12-2006, 17:41
arkadaşlar cihazım 30300 sorun kanaldan kanala geçişte 3-4 saniye donma yaşanıyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.yoksa bu cihazı atmak zorunda kalacağım teşekkürler.

kolerado
11-12-2006, 18:05
menu bolumunde donma suresı var onu bıraz azaltırsan olur

mpl
12-12-2006, 12:59
forum kuralları madde 4:
4) Yeni bir konu açarken kullanılan başlığa dikkat edilmelidir. Konu içeriği ne olacaksa, başlık ta buna uygun kelimelerden oluşmalıdır. Anlamsız başlıkta açılan konular kapatılır.
arkadaşlar en azından bir defa da olsa şu forum kurallarımızı okuma zahmetine katlanın lütfen,yeni konu açarken konu başlığınında içeriğine uygun olmasına dikkat ediniz...

mpl
12-12-2006, 13:01
konu başlığı düzeltildi...

delxpierro
13-12-2006, 10:28
menu bolumunde donma suresı var onu bıraz azaltırsan olur

teşekkürler arkadaşım.