Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Digital SATFINDER2 Uydu Yön Bulma Cihazı


i-l-q-e-r
10-11-2006, 06:00
Digital SATFINDER2 Uydu Yön Bulma Cihazı

Uydu Anten Montajı Yapanlar ve Amatör Hobiciler
Artık Anten Ayarı Yapmak SATFINDER2 İle Çok Kolay...!!

ÖN YÜZ

http://www.satfinder2.com/sf1a.jpg

ARKA YÜZ

http://www.satfinder2.com/sf3a.jpg

-Hızlı ve Hassas Yön Bulma
-Frekansa Göre Yön Ayarı
-Uyduya Göre Yön Ayarı
-Kolay Lnb Ayarı
-Sinyal ve Güç Seviyesi
-Hafızasında 9 Uydunun Frekansları
-Pc'den Frekans Yükleme
-Hafif ve Kolay Taşıma
-2 Saat Pil Süresi
-Otomatik Hafızadan Uydu Bulma
-Işıklı Lcd Ekran
-Kemer ile Bele Bağlanabilme
-Uzun Ömürlü Çanta
-Sharp 194 Tuner
-2 Yıl Garanti
-6cm x 14cm x 8cm Heryere Sığar


http://www.satfinder2.com/satfinder2brosur.jpg

emucu
11-11-2006, 11:00
fiyatı ne civarda bunun syn i-l-g-e-r

ersudag
11-11-2006, 16:04
ben siparişini verdim bi aksilik olmazsa pazartesi elimde fiyat vermek yanlış olmazsa fiyatı veririm

GovernoR
11-11-2006, 17:28
Valla fiyatını bende merak ettim şimdi :ehehe:
bende alabilirim ama uygunsa

Mr_MeMo™
11-11-2006, 23:05
Arkadaslar ben bundan 3 yıl önce ROVER marka SDA-10/a Digital + analog'lu analyzeri 1000 Ytl almıstım islerimizi cok kolaylastırıyor bataryası icinde sarj edip uzun süre kullanabiliyorsunuz ..
Bu isi yapan herkese bu gibi analyzer cihazları tavsiye derim .. ;)

end
12-11-2006, 00:10
http://img417.imageshack.us/img417/1391/yakalama1ie1.gif

abartmış gibi olmayayım ama resimlerde yatay bilgisayar kasası büyüklügünde bir şey gibi gözüküyor.
6cm x 14cm x 8cm Heryere Sığar bu ölçülerede bakınca bir telsiz telefon büyüklügünde gibi özellikler ve ölçüler iyi fakat fiyatı çok

arda 48
19-11-2006, 22:30
ben aldım ve denedim.uyduyu çok çabuk bulabiliyorsun.sinyal seviyeleri abartılı göstermiyor.kullanılışı çok basit.bazı eksikleri var onlarda giderilirse benim çok işime yarıyacak.araştırdığım başka cihazların özelliklerine göre fiyatları da değişiyor.bu cihazın çok fazla özelliği olmasa da uydu anten ayarında gerekli olan uydu,frekans ve sinyal seviyelerini gösteren ekran bence ayar için yeterli.bir de otomatik modta anteni çevirirken yakaladığı sinyali hangi uyduya ait olduğunu gösteriyor.fiyata gelince bu tür cihazların fiyatları özelliklerine göre bence çok pahalı.ama sonuçta uydu montajı yapanlar için bu cihazın fiyatı biraz pahalı görünse diğer profesyonel cihazların fiyatları çok daha yüksek.benim temennim bu tür cihazların bollaşması ve neticede rekabete dayanan fiyat ucuzlaması.

Tmr
08-03-2007, 18:46
Bu aşağıdaki program Satfinder2 kanal yükleme loaderidir ;)

Tmr
08-03-2007, 18:49
Satfinder 2 nin diğer cihazlara göre üstünlükleri:
1: Tamamen Türkiye'de üretiliyor.
2: Lcd ekranı renkli büyük ve ışıklı.
3: Daha hafif ve ufak.6cm x 14cm x 8cm Heryere Sığar
4: Kısadevre koruması ve lnb güç dengeleyici eklendi.
5: Daha hızlı ve kullanışlı.
6: Türkçe menüsü mevcut.
7: Digitürk için One Touch Lnb seçeneği var.
8: Bilgisayar ile rs232 portundan frekans yükleyebiliyorsunuz. (hafızasındaki frekasnlar Türkiye koşulları için sıralanmıştır.)
9: Sharp 194 Tuner kullanıldığı için hem daha hızlı hemde daha hassas ölçüm yapabilirsiniz.
10 : Fiyat ve performans kıyaslamasında 10 üzerinden 10 almış bir üründür.
11: Arızalanma yada herhangi bir sorunda yurt dışından malzeme bekleme yada malı yurt dışına gönderme gibi bir derdiniz yok tüm teknik destek Türkiye'de sağlanmaktadır.
12: EN ÖNEMLİSİ HAFIZASINDAN OTOMATİK UYDU BULMA ÖZELLİĞİ.Şu an hiç bir uydu bulma cihazında bulunmamaktadır. Satfinder2 Çanak anteni çevirdiğinizde hangi uyduya baktığınızı gösterebilen tek cihazdır.
13: Arabada şarj etmek için araç şarj kiti.
14: Bele ve boyna bağlanabilme özelliği.
15: Deri Çanta.

Tmr
08-03-2007, 18:54
Satfinder2 Kullanım Kılavuzunu buyrun indirin aşağıdan :)


Kolay Gelsin...

ican
11-03-2007, 00:48
paylaşim için teşekürler

tektük
30-03-2007, 17:06
Bu aşağıdaki program Satfinder2 kanal yükleme loaderidir ;)

Teşekkürler eline sağlık

muh03
20-04-2007, 14:59
Kardeşler ben aldım şarz cihazı arızalı çıktı.kargoyla ücretsiz gönderdiler ve 6ytl kargo parası verdik olsun önemli değil. Cihaz 10 numara desem dogru olur galiba. Tv yi çıkart uyduyu çıkart elektrik çek cart curt hiç birşey yok Satfinder var. Bunların yanında hemde yönü kaba ayarda ayarlıyor eski analog sistem gibi Tik ve tak o kadar basit yani...^
Tek çanakta 3 LNB olayını normal uyduyla yapamamıştım. Ama satfinderle hemen ayarladım...TAVSİYE EDERİM

yerli
21-04-2007, 22:36
arkadasim almissin hayirli olsunda fiyatini niye yazmiyonuz anlamadim
ona göre bizde düsünürüz.

muh03
22-04-2007, 20:30
arkadasim almissin hayirli olsunda fiyatini niye yazmiyonuz anlamadim
ona göre bizde düsünürüz.

Pardon Fiyatı 300 milyon işte burda inceleyin...Herhangi bi sorun olursa Hepsiburda.com değil Beta uydu sistemleri ilgileniyor. Bilginize.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=154296&productid=evnextsatfinder#tablnk

lionfaruk1
31-05-2007, 20:54
bende kullanıyorum. süper bir cihaz. kullanımı çok kolay. antenini kendisi ayarlayan veya ayarlayacak olan arkadaşlara tavsiye ediyorum. çok memnun kalırlar.

radarmurat
05-07-2007, 11:58
selam arkadaşlar bendede satfinder2 var kullanımı çok kolay ve basit çok ta memnunun ama bazı eksileri var mesela multisiwiç ve daiseq swiçlerde çalışmıyor ber ayarı yok bende araştırma neticemde MAGİC FİNDER diye kullanışlı ve şık bir satlok cihazı buldum cihazda yok yok spekturum analizörü daiseq tanımlşama multisiviçlerde ve daiseq swiçlerde sorunsuz çalışıyor spektrumla kablodaki sinyal kaybını bile görebiliyorsunuz üstelikte türkçe menülü hafızda 32 uydu 8 tp var otomotik uydu tanımlama özelliği gerçekten çok işe yarıyor li on pil teknolojisiyle üretilen pilleri gerçekten harika kısa zamanda ve istediğin zamanda şarj edebiliyorsun açık kaldığında da otomotik kendiliğinden kapanıyor ekranı da bayağı geniş ve ışıklı profosyonellerde mutlaka olmalı bence spektrumu kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler şu an bende her ikiside var ikisindende çok memnunum. fiyatı ise satfinder2 den çok az fazla ama inanın buna değer saygılar hayırlı işler

erdo
05-08-2007, 02:39
selam arkadaşlar SAT FİNDER 2 yi yeni aldım bana göre çok iyi yukarıdaki yazılarda siwich'leri desteklemiyor ama problrm değil montaj hariç 1.5 dakkikada uyduyu ayarladim.bundan pahalı cihazı gördüm ama bunun kadar hızlı ve çok çabuk uyduyu bulan cihaz görmedim Aldığım fiyat 235 ytl valla bu fiyatın altında başka cihaz bulamadım.

rsumerkan
16-08-2007, 00:08
arkadaşlar çok güzel cihaz önce birtane aldım pert ettim (yüksek gerilim hattı altında montaj yaparken) şimdi tekrar aynından 200 ytl ye aldım uydu ayarlaması falan güzel ama benim alıştığım frekanslardan farklı frekanslar yüklü yeni frekansları upload edemiyorum cihaza bi yöntemi falan varmı acil yardım edin

serdar17
05-10-2007, 09:42
arkadaşlar bu cihazı elemanların kullanması için bende aldım ama kullanım pratikliği sebebi ile kendimede alacağım ist . karaköyde bir arkadaşta 150$ 'a aldım şahane fiat ...reklam yasak olduğu için adresi açıktan yazmadım araştırın kesinlikle adresi bulursunuz. :)

xxakrep
01-12-2007, 18:44
bende yeni aldım yaklaşık 10 saat şarz yaptım ama şarj dolu işareti bir türlü gözükmüyor açtığımdada yarım saat bekleyip şarz bitiyor tekrardan şarza koyuyorum normalde 1 saatte hızlı şarz deniliyor takıyorum arkasındaki led kırmızı yanıyor ama dolum işartei yok ve doldumu dolmadımı hiç belli etmiyor gene yarım saatte bitiyor önerisi olan varmı ?

djrexx
05-12-2007, 00:54
aynen bende aldım 1 saat ti bulmuyor bıtıyor yardım edebılecek ustalar yokmu bukonu hakkında ek baterya olmazmı acaba ustalar yardımmm

mursat
07-12-2007, 23:15
arkadaşlar HD yayınlarıda buluna bilirmi satfinder2 ile

aykut025
08-12-2007, 00:21
şarzı 1yada 2 saate bitiyor bende kullanıyorum ama isteyenler perpaya götürüp yeni batarya taktırıp bunu halledebilirler ama bu yeni bataryalar ücretli takılacaktır bilginize ama diger yönden çok iyi ve basit bir kullanıma sahip tavsiye ederim şarjı montajda biterse yarım saat şarj ettikden sonra işinizi bitirebilirsiniz

djrexx
08-12-2007, 00:34
selam aykut arkadasım nasıl oluyorda senın makınanın ıkı saat gıdıyor acaba acıklarmısın

mursat
16-12-2007, 21:57
aldım.bu zamana kadar catıya tv cıkartarak bosuna hamallık yapmışız.kardesler.bütün montajcılara tavsiye ediyorum.hayırlı işler

fravun
18-12-2007, 13:15
arkadaşlar sakıncası yoksa fiyatını ögrenirsem bede düşünüyorum

muammer
18-12-2007, 14:20
aynen bende aldım 1 saat ti bulmuyor bıtıyor yardım edebılecek ustalar yokmu bukonu hakkında ek baterya olmazmı acaba ustalar yardımmm

eski tv tamırcısı arkadaş bu cıhazdan almıştı şarz bıtımınden dolayı ıllellah demıştı pıyasadan şarzlı pıllerın yuksek amperlısınden alıp bırde boş kutu satın alıp içıne monte ettı bır sıyah lastık bantla cıhazın arkasına bağladı,gerktığı zaman şarz voltaj girişınden fışını takarak. şarz dayanma zamanını 2,5 ğe katladı. yedek aküyu dolu olarak yanınızda taşıyıp gerekendede cıhaza takabılırsınız..

djrexx
18-12-2007, 14:54
tesekurler arkadasım bende oyle bır sey dusunmustum olup olmadıgını tereddutte keldım ok benımde elektrk cı bır arkadasa danıstım olur dedı ayne karakoy pıyasasından alıp yedek aku seklınde kullanıcam cıhaz guzel fakat buyonlerı var mecburen bu sekılde kullanıcan yıne de sagol arkadasım MUAMMER arkadasımm

inceoktay
08-01-2008, 01:09
sayın mach1hocam satfinder2 yenasıl uydu ve frekans eklerim yardımcı olurmusunuz

i-l-q-e-r
11-01-2008, 02:40
www.satfinder2.com sitesinde gerekli frekans yükleme programı ve kullanım klavuzu mevcuttur.

SF-02 Gri tuş takımlı tüm cihazlarda koruma vardır ve diğerlerinede eklenmiştir. Firmaya getirilen yada gelen tüm cihazlarda kısa devre koruması bulunmaktadır ki Lit-İon piller içinde ayrı bir devre daha tasarlanmıştır. Bu sayede piller kutunun içinde sıkıştırılmayacak. Direk devrenin üstüne monte edilecek. Bu yöntem eski yada yeni tüm modellerimize uygulanabilecek ve yeni piller kutunun içinde üst kapakta monteli olacaktır.

Garantiye gönderdiğiniz cihazlarda pil sorunu var ise ve alalı 6 ayı geçmemiş ise firma pilini Ni-Cad piller değiştiriyor. FAKAT yeni Lit-ion piller tasarımın dışında isteyen müşterilere ek bir özellik olarak sunulmuştur. İsteyen bu pil devresini üretici firmaya ücret karşılığı değiştirebilir.

http://www.satfinder2.com/sf02_bat.jpg

HORA
16-01-2008, 12:56
i-l-q-e-r hocam ben satfinder i 2006 yılı aralık ayında aldım.1 sefer tamire gönderdim yapılıp iade edildi.Şimdi ikinci bir sorun ortaya çıktı. cihaz çalışıyor fakat sinyal seviyesi lnb ye takmadan nasılsa aynı durumda doğal olarak ayarlı çanaklarda dahi ayarını göstermiyor. bana beta ya göndermeden burada yapabileceğim yol varsa yazın veya yeni yazılım atmakgerekirse e postama gönderirseniz burada yapabileyim yok olmazsa yine servise gönderirim e-posta adresim apirinc@hotmail.com.

serdar17
16-01-2008, 14:43
www.satfinder2.com sitesinde gerekli frekans yükleme programı ve kullanım klavuzu mevcuttur.

SF-02 Gri tuş takımlı tüm cihazlarda koruma vardır ve diğerlerinede eklenmiştir. Firmaya getirilen yada gelen tüm cihazlarda kısa devre koruması bulunmaktadır ki Lit-İon piller içinde ayrı bir devre daha tasarlanmıştır. Bu sayede piller kutunun içinde sıkıştırılmayacak. Direk devrenin üstüne monte edilecek. Bu yöntem eski yada yeni tüm modellerimize uygulanabilecek ve yeni piller kutunun içinde üst kapakta monteli olacaktır.

Garantiye gönderdiğiniz cihazlarda pil sorunu var ise ve alalı 6 ayı geçmemiş ise firma pilini Ni-Cad piller değiştiriyor. FAKAT yeni Lit-ion piller tasarımın dışında isteyen müşterilere ek bir özellik olarak sunulmuştur. İsteyen bu pil devresini üretici firmaya ücret karşılığı değiştirebilir.

http://www.satfinder2.com/sf02_bat.jpg

şuanda piyasada satılan satfinder2 sf-2 gri tuşlu modellerde lit-ion pi uygulaması bulunuyormu ? bir firma ile görüştüm ellerinde cihaz yokmuş piyasadaki olanlar eskimi? eğer yeni üretimde olacaksa nezaman piyasada bu ürünü alalım?

arçelik beko
06-02-2008, 17:16
şunun fiyatını bir müslüman yazıversin allah rızası için bizde alacaz bekliyoruz. .... lütfen

eko67
06-02-2008, 17:52
200 ytl fıyat

şükrü
07-02-2008, 23:02
arkadaşlar http://www.satfinder3.com/ geldi

mfatihtufan
12-04-2008, 22:55
fiatı ne kadar belirtmemişsiniz

nextteknik
12-04-2008, 23:21
ep 314 satlok vardı taşimazı zor idi bende magıcfınder aldım o da cok harıka imiş teşekkurle r paylaşim icin adres verebilirim www.elbirsan.com

cominic
24-05-2008, 20:16
ep 314 satlok vardı taşimazı zor idi bende magıcfınder aldım o da cok harıka imiş teşekkurle r paylaşim icin adres verebilirim www.elbirsan.com

kardeş sen kullanıyorsun gündüz güneşte magicfinder görüntüsü nasıl yazarmısın?(plus mı kullanıyorsun)

cominic
05-06-2008, 18:36
magicfinder fiyatı düşmüş


http://www.eksenuydu.com/pinfo.asp?pid=90

yalnız5401
21-06-2008, 22:07
arkadaşlar ben aldım bu cihazı harika bir cihaz uydu kurulumunda tv miş recever mış hiç gerekyok herkese tavsiye ederim fiatı 200 ytl

cominic
08-07-2008, 14:36
bende magicfinder plus aldım.siparişi verdim , yarın ancak elimde olur, çok inceledim bu cihaz süper bir şey inşallah memnun kalırım

cominic
11-07-2008, 09:42
magicfinder plus harika dün ilkdefa kullandım, 5 dk. da hallettim ısrarla tavsiye ediyorum.uyducihazı ve siyahbeyaz tv. taşımaktan da kurtuldum

birtech
05-10-2008, 09:41
Selamlar
Ben de bu cihazlardan almak istiyorum ve baya bi araştırma içerisindeyim.Bu cihazlardan en iyisi hangisi yani hangisini tavsiye edersiniz?spectrumlu olması ne işe yarar ?
15 ytl ye ibreli cihaz var ve bu ne kadar iş görür?

fravun
06-10-2008, 21:03
alan kişi pişman olmaz ama kullanmadan önce enaz 24 saat şarzda bırakın ve anten veya antenleri montaj ederken cihazı açık bırakmayın.

albano
10-11-2008, 15:54
Arkadaşlar macikfinder plus şarj süresi uzun olduğu söyleniyor. Cihaz herhalde alman malı olsa gerek kullanan arkadaşlar yorum belirtebilir mi? Bende digi sat kullanıyorum cihaz baya işimi gördü fakat yenilemek istiyorum profosyonel arkadaşlar ne önerir. Tavsiye nedir. Teşekkürler

eko67
10-11-2008, 17:28
cıhaz süper 3 adet kulanımaktayım ,şikıyaet yok,pıl süresi kulanıcıya aıtt

serkay
12-11-2008, 17:49
arkadaslar bu cihazın fiyatı ne kadardır

serkay
03-04-2009, 16:52
arkadaslar sfr2 loder nerden bulabılırım bılgısı olan benımle paylasabılırı

serkay
03-04-2009, 16:54
yanlız5401 senın bıulgın varmı acaba ılettıgım nottan

yenisayfa
04-04-2009, 02:18
dostum cihazın fiatı 150 tlden başlıyor

muratham29
18-05-2009, 13:37
arkadaslar hobı olarak bende satfınder aldım fakat uydular yenı frekanslara gectı benım makınadakı frekanslar guncel degıl yanı bu cahazın pc den yazılımyuklenebılır yazıyor bu yazılımı nerden bulabılırım bılgısı oalan varmı yardım edersenız cok sevıncem saygılarımla

memorist
18-05-2009, 14:26
arkadaslar hobı olarak bende satfınder aldım fakat uydular yenı frekanslara gectı benım makınadakı frekanslar guncel degıl yanı bu cahazın pc den yazılımyuklenebılır yazıyor bu yazılımı nerden bulabılırım bılgısı oalan varmı yardım edersenız cok sevıncem saygılarımla
Elbette pc ,den gönderebilirsin kendi editlediğim kanal listesini lolader aşağıya bırakıyorum


http://www.speedyshare.com/123856721.html

muratham29
18-05-2009, 15:45
Elbette pc ,den gönderebilirsin kendi editlediğim kanal listesini lolader aşağıya bırakıyorum


http://www.speedyshare.com/123856721.html

tesekkurler ustam emegıne saglık saygılarımla

kadirgönüllü
26-06-2009, 08:49
şuan satfinder2 elimde size diyecegım tek kelimeyle mukemel bir makına hemen yon bulabiliyorum ne elektirik nede tv gerekir tak fişi bitir işin :D fiyatıda 220 tl aldım

kenan-esk
01-09-2009, 23:33
slm arkadaşlar benim görevli arkadaşlardan ricam bu satfınger2 nin son güncel yazılımı varsa ekleyebilirlermi şimdiden tşk

anyılmaz
31-07-2010, 22:40
SATFINDER3 ULTRA USB aldım,üzerindeki versiyon 3.2 ,versiyonu 3.3 yapmak istiyorum gerekli proğ. indirip yüklmek istiyorum. Send Auto butonu aktif olmuyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.Birde 2 saate şarj ulduğu söyleniyor 12 saate geçse dolum devam ediyor.

fravun
03-08-2010, 08:25
SATFINDER3 ULTRA USB aldım,üzerindeki versiyon 3.2 ,versiyonu 3.3 yapmak istiyorum gerekli proğ. indirip yüklmek istiyorum. Send Auto butonu aktif olmuyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.Birde 2 saate şarj ulduğu söyleniyor 12 saate geçse dolum devam ediyor.YAZILIM YÜKLEME:
USB Kablosunu takıp Satfinder3 Driverını yükleyin.
Satfinder3 Usb Downloader Programını çalıştırınız.
Cihazın üstünden ESC ve ON/OFF Butonuna aynı anda basınız.
SEND AUTO Tıklayınız ve Yükleme Başladıktan 10 sn Sonra Tuşları bırakınız.
Çıkan uyarıları takip ediniz.

ULUDAG
27-08-2010, 22:17
Satfinder2 yazılımlarında Hellas Sat 39 ve Eutelsat W7 36.0E yok. Acaba elinzide kendinizin düzenlediği yazılım var mı?

ibrahim077
28-08-2010, 01:58
bence dsm 3000 nit çıkmasını bekliyorum bir türlü çıkmadı ama özellik leri çok iyi satfinder 2 o kadarda abartılacak bir cihaz değil çok basit ber ayarını falan göstermiyor dreamlarda ber çok önemli bence dsm 3000 nit.....tabiiki çıkarsa

memorist
28-08-2010, 10:04
Satfinder2 yazılımlarında Hellas Sat 39 ve Eutelsat W7 36.0E yok. Acaba elinzide kendinizin düzenlediği yazılım var mı?


Buyur dostum..

ULUDAG
29-08-2010, 23:59
Buyur dostum..

Teşekkür ederim

haberci abc
02-01-2011, 20:03
bende satfinder 2 extreme aldım fakat bazı kanal tp lerini değiştirmek istiyorum ama benim çihazımda her uydu için 8 tp var yardımınız için şimdiden teşekkürler

guvenay1966
21-02-2011, 01:30
arkadalar devamli bib sesi veriyor kablolardan deyil sanırım bozuldu servis kac günde gönderir satfinder 2 plus deyil saygılar

i-l-q-e-r
20-09-2012, 18:02
www.alpsat.com sitesinin DOSYALAR sayfasından uygun program ile frekansları değiştirebilirsiniz.