• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

"Güzel giyinmekle iyi yöneticilik yapılmıyor" (Şansal BÜYÜKA)

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • "Güzel giyinmekle iyi yöneticilik yapılmıyor" (Şansal BÜYÜKA)

    "Güzel giyinmekle iyi yöneticilik yapılmıyor"

    Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka, Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'un Digiturk Lig TV'ye yönelik suçlamalarına cevap verdi. Büyüka şunları söyledi:



    "Sayın Ali Koç'un çok öfkeli, bizimle ilgili çok mantık dışı açıklamaları için bu programa katılıyorum. Hangi görüntüyü istiyorlarsa, istedikleri başka hangi görüntü varsa ekranlara getirelim. Bu maçın haber amaçlı görüntülerini sadece TRT almış. TRT'ye de istedikleri görüntüyü vereceğiz. Hatta isterse diğer kanallara da veririz. Gerçi bunu yaparsak Rekabet Kurulu'na karşı gelmiş oluruz ama yaparız."

    "Ali Koç, Lig TV'den söz ederken 'Adam gibi yayın yapın' dedi. Ben şaşırdım hayrete düştüm. Son dönemde Fenerbahçe ne zaman kötü sonuç alırsa, ne zaman yenilirse, ne zaman elenirse bizim üstümüze bir yıkılma oluyor. Bu akşamla bizim ne ilgimiz var? Ayak üstü bir sürü pozisyon saydı, tamamı maçta tekrar tekrar gösterildi. Bu programdan sonra, yarın sabah 10.00'da ve yarın akşam 21.30'da bu maçın tamamını yayınlayacağız. Kimden ne görüntü saklayacağız milletin gözünün önünde olan şeylerdi bunlar. Derlerse ki şu pozisyon yok, bu pozisyon yok; söylesinler hemen ekrarana getirelim."

    "Dönüp bize 'Adam gibi yayın yapın' demeyi Ali Koç'a yakıştıramadım. Ben Ali Koç'a 'Adam gibi yöneticilik yapın' desem yakışır mı? Sayın Ali Koç, Lig TV'yi Koç Holding ile karıştırdı herhalde. Oradaki görevini bıraksın, gelsin burayı yönetsin. Güzel giyinmekle, güzel konuşmakla, güzel kravat takmakla iyi yöneticilik yapılmıyor. Koç Holding ile karıştırmasın buraları."

    "Bizimle kimse uğraşmasın. Ki ben Fenerbahçe'nin hakemden şikayetini haklı buluyorum. Ama bizim ne suçumuz var? Cımbızla seçiyormuşuz, neyi göstermedik ki? Zaten kendi söyledi, pozisyonları stattaki televizyondan, yani Lig TV'den seyretmiş."

    "Bir de şu var: İşiniz düşünce kameralara koşuyorsunuz. Bir de işiniz düşmeden gelin kameralar önüne."

    "Fenerbahçe'yi bu sezon ilk defa bu kadar haklı görüyorum. Bu sezonun en kötü en başarısız hakemi Selçuk Dereli. Her yönettiği maçta skandal hatalar var. Atama yanlıştı."
Hazırlanıyor...
X