Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : 11300 fta yazılımı yükleyeceğim AMA.. ????

duke nukem
07-10-2006, 04:15
Arkadaşlar ,

Öncelikle merhaba demek istiyorum herkeze , foruma yeni kayıt oldum. Benim aklıma takılan konu şu;

Şimdi forumu inceledim, 11300 fta için en son yazılım 11.02.2006 tarihli. Oysaki goldmaster'ın sitesindeki 20.04.2006

Ama forumdan indirdiğim güncellemin içinden çıkan talimatta, boot dosyasını yüklemeden yazılımı yüklemeyin diye yazıyor ama Goldmaster'ın sitesinden indirdiğim güncellemenin içinden boot dosyası çıkmadı. Sadece yazılım var.

Bu durumda boot u yüklemeden doğrudan goldmaster'ın sitesinden indiridğim güncellemeyi yüklesem bir problem çıkarmı yoksa daha eski tarihli gözüken forumdakinimi yüklemeliyim? Hoş gerçi forumdan indirdiğim sıkıştırılmış dosya içinden çıkan boot dosyasının ismide "16Aug2004" Yani bu aynı zamanda tarihini belirtiyor sanırım. Öyleyse mantıken boot'u yüklememin bir anlamı yok.

Ne yapmam gerekiyor?

aliharbiye
07-10-2006, 09:57
Beyefendi yukardaki yazında danışmaktan ziyade sanki kendi kendine soru sorup cevap vermiş gibi bir durum söz konusu.Ewet şimdi soruna gelelim boot dosyasını atacan bazı yazılımlarda orjinal yazılımlarda atmasan olabilir ama bazı yazılımlarda boot dosyasını atmadan cihaz açmaz haberin olsun,önce boot dosyasını atacan sonra yazılımı at ardından cihazı çalıştırırsan ve software hatası alırsan yine boot dosyasını tekrar at sorun kalmaz.