• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

XCI ve Genel Alıcı sorusu

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • XCI ve Genel Alıcı sorusu

    Arkadaşlar,

    Ben bu işte yeni olduğum için açıklamaya ihtiyacım var, yardım ederseniz evinirim.

    Bende nextwave 10000xci var, bazı kanalları seyredebilmek için Yazılım mı atacağım yoksa Key mi gireceğim yoksa hpsini birden mi yapacağım? BİSS falan ne ifade eder..?
    Çok okudum forumlarda fakat kimse bu işin özüne değinmemiş. Birisi Allah rızası için "ne yaparsam, ne olur" ve cihazımda en fazla kanalı nasıl açabilirim anlatabilir mi?

    Yazılım editörü, yazılım atma falan yapabiliyorum.. ama sadece yazılım atmak bana maximum kanalı verir mi? Bide galiba NBA TY, Discovery falan sormak yasak forumda benim e-mailim

    [email protected]

    Çok teşekkürler
    Hüseyin
  • #2

    evet bazı kanalları seyredebilmek için yazılım atman gerek. bazende (şu an gereksiz) yazılım atmadan aynı yazılım üzerine (bilhassa autoupdate geçerli olmadığı zamanlarda) key dosyası yüklemek gerekebilir. şu an 14,03 yazılımı ile idare etmelisin. biss veya türkçe yayın yapan kanalların şifre çözüm yolları sitemizde yasaklanmıştır. internette bu konuda diğer araştırmalar ile bu sorununa çözüm bulabilirsin.
    yazılım editörünü kullanıp yazılım atmayı biliyorsan işin özünü kapmışsın demektir. iyi seyirler....

    Yorum yap

    • #3

      iyi geceler ben 10000xfta aldım onu çift elenbiyle seyrediyorum.ama bütün kanallar kesik kesik neden acaba yardımlar için teşekkürler.

      Yorum yap

      • #4

        rehaizmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        iyi geceler ben 10000xfta aldım onu çift elenbiyle seyrediyorum.ama bütün kanallar kesik kesik neden acaba yardımlar için teşekkürler.
        selam arkadaşım lnb polarite ayarı iyi olmadığı için sinyallerin birkısmı gelmez lnb ni çok az canağın arkasında durduğunda uç kısmından tutup alt tarafı sağa doğru bakarsa sinyallerin düzelir ama çok az bir cm kadar çevirmen yeterli ...
        MACH1 HOCAM SAĞOLSUN

        Yorum yap

        • #5

          yerli platformlar hakkında şifre bilgileri istemek forum kurallarına aykırıdır arkadaşlar...
          MACH1 HOCAM SAĞOLSUN

          Yorum yap

          Hazırlanıyor...
          X