• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Youtube'da PKK propagandası !.

Gizle
Bu konu kapalıdır.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Youtube'da PKK propagandası !.

    Milyonlarca insanın videolarını paylaştığı YouTube'da, PKK'nın Türk askerlerine düzenlediği saldırılar da yer alıyor... Milyonlarca insanın hiç çekinmeden videolarını yüklediği ve paylaştığı You Tube'da bölücü terör örgütü PKK'nın Türk askerlerine düzenlediği pusu ve saldırıların görüntülerinin de yer aldığı belirlendi. Görüntülerde bir mayının nasıl hazırlandığı, yola nasıl yerleştirildiği ve pusuya düşen Türk askeri araçlarının infilakı detaylı olarak aktarılıyor.

    Bunun yanı sıra sayfada bölücü teröristlerin Türk askeri hakkında aleyhte sloganlar attığı ve yazdıkları yorumlarda Türk Ulusu, Mustafa Kemal Atatürk ve Türk askerine hakaret edildiği de dikkat çekiyor. "Gerilla Türk askeri avlıyor ve üssüne kayıp vermeden dönüyor" sloganıyla yayınlanan videolarda bölücü örgütün çalışmaları, talimleri ve dağlardaki yaşantılarından da görüntüler yer alıyor. Tamamen bölücü örgütün videolarından oluşan oldukça uzun bir listede; karakol baskınları ve benzeri terörist hareketlerin açıkça anlatıldığı ve belgelendiği dikkati çekiyor.

    You Tube'un denetim sorunu var

    Hergün on binlerce videonun yüklendiği YouTube'un belirli bir denetim mekanizması yok. Yöntem olarak bir kullanıcı talimatnemesinin arkasına sığınan YouTube daha geçenlerde Brezilyalı bir mankenin müstehcen videolarını yayınladığına dair dava edilmiş ve Brezilya hükümeti YouTube'un ülkede bu görüntüleri yaymasını engellemişti.

    Alıntıdır.
    *Kitapsız bir ev, ruhsuz bir vücuttur. (Çiçero)

    *Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur. (B.Franklin)

    *Korkak tehlike olmadığı zamanlarda yumruk sallar. (Goethe)

    *Şahsınıza yapılan kötülüğü affedin, milletinize yapılanı asla affetmeyin. (Hz.Ali)

    [email protected] & [email protected]
    www.pagosking.tr.gg
  • #2

    Bu tür yazıları buraya ekleyerek sizde bir nevi bunlara destek oluyorsunuz. Lütfen arkadaşım bizim siyasetle işimiz biz kendi işimize bakalım.
    Birazdan bu konu kaldırılacaktır.

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X