• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Bebeklere keçi sütü servisi

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Bebeklere keçi sütü servisi

    Bolu’daki Bolana firması, anne sütü emmeyen veya inek sütüne karşı alerjisi olan bebek ve çocuklar için İstanbul, Bursa ve Ankara’daki ailelere ücretsiz "anne sütüne en yakın olduğu belirlenen" keçi sütünü servis yapıyor.

    Çocuklarının sağlık sorunları nedeniyle keçi sütü arayışına başlayan onlarca aile, çeşitli yollardan telefon numarasını buldukları Bolana firmasını arayarak keçi sütü talep etmeye başladı. Bolana Üretim Müdürü Veteriner Hekim Orhan Bulut, projenin 4 yıl önce çizgi film kahramanı Heidi’nin keçileri olarak bilinen "Saanen Keçileri"nden esinlenerek başlatıldığını ve şu an 800 keçiyle et ve süt üretimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Bulut, süt servisi ile ilgili olarak "Tüm uğraşlarına rağmen keçi sütü bulamayan ailelere 3 aydan bu yana her hafta ücretsiz süt göndermeye başladık. Bolu merkezdeki 2 aile ile birlikte şu an toplam 26 aileye her hafta düzenli olarak süt gönderiyoruz. Bu ailelerden kargo masrafları da dahil hiçbir ücret talep etmiyoruz" dedi.

    hürriyet internet

Hazırlanıyor...
X