• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Seks mesajlarına dikkat

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Seks mesajlarına dikkat

    Bulgaristan'dan gelen seks mesajlarıyla Türkiye ve Almanya’daki birçok işadamı dolandırıldı.


    Sendeyolla.com'a gelen bir habere göre, olay önce Almanya’nın Frankfurt kentinde başladı. Maddi durumu iyi olan Türk erkeklerin, telefonlarını tespit eden kadınlar, "Yeni bir ilişki arıyorum. Almanya’ya gelip sizinle tanışmak ve yanınızda kalmak istiyorum. Bu sebeple Almanya’ya gelebilmek için 500 – 1000 Euro’ya ihtiyacım var! Bu parayı yollarsan hemen sana gelirim" mesajları yolladı. Bu mesajları ciddiye alan bazı erkekler parayı göndererek dolandırıldı. Son zamanlarda Türkiye'ye yönelen dolandırıcıların birçok Türk erkeği ağına düşürdüğü öne sürüldü.

    Son zamanlarda maddi durumu iyi Türkiye ve Almanya’daki Türk işadamlarına, bazı kadınlardan tuzak gibi ilişki teklifleri geliyor.


    Türkiye’de bazı iş adamlarına, maddi durumu iyi olan erkeklere, Bulgaristan’lı kadınlardan ilginç aşk ve ilişki telefonları geliyor.

    Önce Almanya’nın Frankfurt şehrinde ki Türk erkeklerin, telefonlarını tespit eden bu tuzakcı kadınlar, aşk teklifi yapıp şöyle demişler:

    - Yeni bir ilişki arıyorum. Almanya’ya gelip sizinle tanışmak ve yanınızda kalmak istiyorum. Bu sebeple Almanya’ya gelebilmek için 500 – 1000 Euro’ya ihtiyacım var! Bu parayı yollarsan hemen sana gelirim.

    Bazı Türkler bu tuzağa düşüp, Euro’ları banka ile yollamışlar. Sonra da dolandırılmışlar. Merakları yüzünden binlerce Euro'dan olmuşlar. Yani cazibe ve sex vaadleriyle, onlarca erkeği kandıran bazı Bulgar kadınlar, oturdukları yerden binlerce Euro toplamışlar.

    Bu metodu MSN üzerinden yapanlar da var. Kendi resmi diye, başka güzel kızların dekolte kıyafetli resimlerini MSN'den yollayan kadınlar para havalesi yaptırdıktan sonra, kayıplara karışıyorlar.

    Şimdi Türkiye’ye yönelen bu kadınlar, tespit ettikleri ya da kendilerine verilen cep telefonlarına sinyal gönderip, merak uyandırıyorlar. Sinyal yolladıkları erkek aramayınca ise, bir müddet sonra başka numaralara musallat oluyorlar.

    İşte bir Bulgar kadının kötü Türkçe ile yazdığı, bir vatandaşımıza yolladığı mesaj:

    - Merhaba ben Gülşen. Kendime bir citi ilişki arıyorum. ( ciddi demek istiyor)

    - Beni ararsan memnun olurum. Heyecana bekliyorum. ( Heyecanla )

    Sakın bu ve benzer telefonlara cevap vermeyin.

    Her seks daveti mesaj ve telefonlarına kanmayın...
    alıntı haber...
Hazırlanıyor...
X