Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Next 9000 ULTRA Özellikleri
ozonder35 05-07-2006, 08:41 5000 Kanal kapasitesi
5 Band donanımsal grafik ayarlanabilir ekolayzır
Renkli özel flöresan display (Kanal no, Kanal ismi, Menü bölümlerini cihazın ön panelinde görebilme)
İstenen bölgeye hareketli zoom
Seçilebilir arka fon resmi
Türkçe dahil 11 seçilebilir menü lisanı
Elektronik Program Rehberi (EPG)
TV'de olmasa dahi teleteks ve alt yazı desteği (Kanal iletiyorsa)
Kategorili ve özel favori listesi
Uydu seçimi ve tüm kanalları aynı listede gösterebilme özelliği
Mükemmel kanal dizme özellikleri
Zamanlayıcı
Türkiye'ye özel yazılım desteği
Sinyalmetre
Özel kilit menüleri
Yayın şifreleme sistemi gösterme özelliği
DiSEqC 1.2 motor ile hareketli çanak kullanabilme özelliği
Onlarca ekstra özellik
NEC Emma2LL işlemci
4MByte Flash Hafıza
32Mbyte SD Ram
Türkiye'de kullanılan tüm modüllerle uyumlu
1 Yerleşik kart okuyucu ve 2 Modül girişi
Otomatik kanal zaplama sistemi
Sharp tuner
Optik (SPDIF) Ses çıkışı
Hareketli menüler
Satranç ve puzzle oyunları
Capture özelliği
Ayarları yedekleme özelliği
Mükemmel hızda kanal geçişleri
Ekranda 13 kanal gösterme özelliği (1 tanesi canlı)
Yazılım güncelleme ve daha fazlası için ethernet bağlantısı
Kart paylaşımı
acartekin 05-07-2006, 09:26 Ozender sağol eline sağlık. Digium'dan kopyalayıp yapıştırmışsın da şu sorularımıza da cevap verirsen iyi olur.
-Pvr yok mu bunda?
-Cihazın adı 9000 xcam ultra diye geçiyor cxcı ile aynı mı bu?
-Capture ne demek?
@ozonder35 yapmış olduğun açıklamalar için teşekkür ederiz.saygılar.:)
Ozender sağol eline sağlık. Digium'dan kopyalayıp yapıştırmışsın da şu sorularımıza da cevap verirsen iyi olur.
-Pvr yok mu bunda?
-Capture ne demek?
-PVR yok...
-Cihazın orginal adı 9000 XCam Ultra diye cıktı, testlere verilen cihazlar CXCI isminde olabilir aynıdır...
-Capture, dondurarak görüntü alma ve menü arka planı olarak belirleme...
Bu arada siteye gösterdiğin dikkat için teşekkürler.
LASTSAMURAI 05-07-2006, 13:09 Bu cihaz kimi yerde 280 $ kimi yerde 290 $ kimi yerde 300$ +kdv olarak neden fiyatları böyle..bir de taksitle alma imkanımız var mı ?
Bu cihaz kimi yerde 280 $ kimi yerde 290 $ kimi yerde 300$ +kdv olarak neden fiyatları böyle..bir de taksitle alma imkanımız var mı ?
Serbest piyasa politikası :)
Yetkili bayiilerde 280$ civarı alabilirsiniz..
Bu cihaz kimi yerde 280 $ kimi yerde 290 $ kimi yerde 300$ +kdv olarak neden fiyatları böyle..bir de taksitle alma imkanımız var mı ?
yeni bir ürün,fiyatlar için satıcılar'la görüşmenizde fayda var,ödeme koşullarında mutlaka kolaylık sağlayacaklardır...
MAKARACI 05-07-2006, 13:20 Bu cihaz kimi yerde 280 $ kimi yerde 290 $ kimi yerde 300$ +kdv olarak neden fiyatları böyle..bir de taksitle alma imkanımız var mı ?
Yahu adam kaça satarsa satar.Serbest piyasa diye bir şey var.Tekel değilya bu.
Bu konular tamamen seninle satıcı arasında ki mevzu.Burası alım satım sitesi değilki.Hem buralarda fiyat vermekten kaçınsak daha iyi olur.Bu işten çok ekmek yiyen esnaf var arkadaşlar.İşine gelen işine geldiği yerden alır.Kimse kimseye niye diye soramaz.
Lütfen dikkat edelim.
Kolay gelsin.
acartekin 05-07-2006, 13:35 Digium verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Yanılmıyorsam Pvr özelliği olanların daha sonra çıkacağı ve de ilk serinin beklenen özellikleri taşımadığı anlaşılıyor.
@makaracı tabii ki isteyen istediği yerden alabilir kimse kimseye zorla mal satamaz,fiyatlar hakkında arkadaşların bundan sonra daha hassas davranacaklarını umuyorum konuları uygun bölümlere yazarsak daha iyi olur...
bu cihazda kart paylaşımı nasıl olacak firmayamı müracat edilecek,uydudan yazılım güncellemesi olacakmı.cihazı tanımamız açısından bu bilgilere ihtiyacımız olacak bu cihaz güzele benziyor hadi hayırlısı
ozonder35 05-07-2006, 14:28 bu cihazda kart paylaşımı nasıl olacak firmayamı müracat edilecek,uydudan yazılım güncellemesi olacakmı.cihazı tanımamız açısından bu bilgilere ihtiyacımız olacak bu cihaz güzele benziyor hadi hayırlısı
Bu konu ile ilgili yakın bir zamanda yetkililer açıklama yapacaklardır...
bu cihaz satışa sunuldumu yani
next&nextstar' ın yeni bebeği hayırlı olsun...
Hevalcano 05-07-2006, 15:13 Ozender sağol eline sağlık. Digium'dan kopyalayıp yapıştırmışsın da şu sorularımıza da cevap verirsen iyi olur.
-Pvr yok mu bunda?
-Capture ne demek?
pvr değilde illa kaydetmek istiyorsan vlc(www.videolan.org/vlc (http://www.videolan.org/vlc) ) programı ile bilgisayara network üzerinden görüntü alıp capture (kayıt) yapabilirsin..
Tüm nextçi arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.:)
erdinc66 05-07-2006, 15:42 tüm nextçilere hayirlı olsun
ali_next 05-07-2006, 15:44 hadi hayirlisi...
bu fiatlara pvr alınır bu ne ya.
kadiraksoy 05-07-2006, 21:25 hayirli olsun ...
ozonder35 05-07-2006, 21:30 bu fiatlara pvr alınır bu ne ya.
Gülü seven dikenine katlanır katlanıcaz...
muhsin zekeriya 05-07-2006, 21:41 bu fiyata pek kimse katlanmaz gibi.
Doktorxl5 06-07-2006, 11:06 Dreambox gibi bir cihaz varken kendini kanıtlamış bu cihaza fazla ragbet olmaz bu fiyata .
DREAMBOXı diğer bir çok receiverdan ayıran başlıca özellikler
-açık kodlu yazılım sayesinde üreticinin hazırladığı programlara bağımlı olmaması..
(üretici dışı kaynaklardan, çok alternatifli yazılım desteği)
-internet üzerinden ***, emu güncelleyebilme
-internet üzerinden kart paylaşımı
-drtic plugini ile hotbird, hispasat gibi uydularda oynayan filmleri Türkçe altyazı ile izleyebilme..
-vlc plugini ile ağ üzerinden MPEG1, MPEG2, VCD, DVD, DivX formatındaki video dosyalarını izleyebilme
-skynet ile offline download
-tuxvision ve benzeri programlarla PC de TV izleyebilme
-tuxtxt plugini ile teletext kullanabilme
-ethernet bağlantısı yoluyla tuxvision , mtuxvision , ngrab veya wingrab kullanarak PC ye kayıt yapabilme
-Hdd takılarak hdd ye kayıt yapabilme
-Hdd takılarak jukebox plugini ile mp3 dinleyebilme
-Hdd takılarak picwiever plugini ile resim dosyalarını izleyebilme
-Hdd takılarak hdd ye gönderilen MPEG1, MPEG2 dosyalarını izleyebilme
allbayrak 06-07-2006, 15:33 fiyatlar gerçekten yüksek. ben cihazı değiştirmeyi düşünüyorum. herhalde biraz daha beklemek lazım hem fiyat hemde server açısından
atalaykarcik 06-07-2006, 23:17 bu paraya git drembox al nextte verilen paraya yazık
altanonel 06-07-2006, 23:21 bu fiatlara pvr alınır bu ne ya.
Valla çok haklısın acele etmemek lazım,sonra üzülmemek için bu fiata....
gerçektende çok pahalı birazdaha beklemek gerek
acartekin 07-07-2006, 21:55 Cihazın adı bile ultra oldu. Çıktığı günden beri takip ettiğime göre daha önce özellikleri bahsedilen cxcı kesin bu cihaz değil. Pvr yok, harddisk yok. kart paylaşımı yok.Anlaşılan o ki pvr'li, harddisk desteği olan gerçek cxcı bu modelden sonra çıkacak. Yani 9000 ultra cxcı nin test modeli diyebiliriz.Yani sonuç şu Next9000 cxci bekleyenler beklemeye devam......
pvr değilde illa kaydetmek istiyorsan vlc(www.videolan.org/vlc (http://www.videolan.org/vlc) ) programı ile bilgisayara network üzerinden görüntü alıp capture (kayıt) yapabilirsin..
bu adresden hangi programı nasıl indireceğiz.
Hevalcano 08-07-2006, 14:31 bu adresden hangi programı nasıl indireceğiz.
http://downloads.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.5/win32/vlc-0.8.5-win32.exe
Ozender sağol eline sağlık. Digium'dan kopyalayıp yapıştırmışsın da şu sorularımıza da cevap verirsen iyi olur.
-Pvr yok mu bunda?
-Capture ne demek?
hayır cxcı ayrı bır modellır daha cıkmadı .
veyselcan 10-07-2006, 16:53 harika cihaz
leoleoman 14-07-2006, 00:58 :trts: Digium verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Yanılmıyorsam Pvr özelliği olanların daha sonra çıkacağı ve de ilk serinin beklenen özellikleri taşımadığı anlaşılıyor.kardeş sen cıkmasını bekle hatta 10 sene kadar beklersen daha iyisi çıkar o zaman alırsın paranda boşa gitmemiş olur bekle biraz olurmu kardeşim:zzz:
arkadaşlar ben görütüyü aldım ancak bozuk ve birsüre sonra donuyor hata nerde olabilir ve kayıt nereye oluyor anlıyamadım aydınlatabilirseniz sevinirim şimdiden teşekürler
ozonder35 16-07-2006, 19:16 Konuyu biraz açıklamalı yazarsan yardımcı olalım.Hangi görüntüyü aldın veya dondu..
evet biraz beklemek lazım..........
yok arkadas bu ciyazlar sorunlu tam oturmamıs bazıları calısıyor bazıları calısmıyor dunden beri ugrasıyorum tık yok
ozonder35 16-07-2006, 21:24 Arkadaşım bizde nasıl çalışıyor sorunlu olsa bizlerde de çalışmaz.Hem daha test aşamasında bazı aksaklıklar olacaktır hoşgörülü olmak lazım....
şimdiye kadar aldığım en güzel kaliteli makina yapanın elıne sağlık..
Arkadaşlar benimki biraz konu dışı olacak ama,ben bir haftadır kullanıyorum,şükür bir sorunum yok.ancak eksiklik olarak gördüğüm bazı izlenimlerim olacak;
1-Kanal aramada kilit kodu sormuyor
2-8000xcam plus daki gibi uydu kilitleme seçeneği
3-standbyda displayda 24 saat sistemine göre saat göstergesi
4-displayda kanal isminin kayarak görünmesi (klavuzunda açılma var ama menüde yok)
5-kilit koyduğumuz kanalları tekbir kilit menüsü altında açabilsek,çünkü her kilitli kanalı açtığımız da kilit kodu istemekte.
Yukarıda belirtmiş olduğum maddeler kesinlikle eleştiri olmayıp,bu özelliklerin de olması halinde bu cihazdan daha büyük bir randıman alacağımız kanısındayım.ileriki yazılımlar da bunların giderileceğini ümit eder saygılar sunarım.:)
@xpover 5. sıradaki konuyu benim kitlemek istediğim kanalları tek bir favori gurubu altında toplayıp örnek (Adult) kitliyorum açmak istediğim zaman favori gurubun şifresini kaldırıyorum 60 civarı kanal tek bir işlemle açılıp kapanıyor belki senin isteğinede uyabilir saygılar.
@xpover 5. sıradaki konuyu benim kitlemek istediğim kanalları tek bir favori gurubu altında toplayıp örnek (Adult) kitliyorum açmak istediğim zaman favori gurubun şifresini kaldırıyorum 60 civarı kanal tek bir işlemle açılıp kapanıyor belki senin isteğinede uyabilir saygılar.
@cokof kardeş verdiğin bilgi için teşekkür ederim.sizin dediğinizi ben 8000xcam plus'ta yapıyordum.(ilerde başka bir seçenek olmazsa yine öyle devam edeceğiz) benim demek istediğim kanal kilidi açık/kapılı yaptığımızda bu olayın gerçekleşmesi,saygılarımla.:)
kusura kalmasın kımse pişman olmak üzereyım
ozonder35 21-07-2006, 21:27 kusura kalmasın kımse pişman olmak üzereyım
Arkadaşım niye pişman oldun.Cihazımı beğenmedin.....
Ulusça çabuk pes ediyoruz bir iki gün işler istediğimiz gibi gitmeyince gemileri yakı veriyoruz. sonrada pişman oluyoruz. bence acele karardan kaçınalım ve sabırla bekleyelim derim.
Dostlar paylaşım çalışıyormu sizde?Bende hiç biri yok
ewet şu anda hiç biri yok. Beklemedeyiz iyi akşamlar.
Geçen haftada böyle olmuştu.Sonra mct ve ab paketi ile gelmişti.Hadi hayırlısı diyelim.Ama saat baya geç oldu sanırım bugün gelmez
ozonder35 21-07-2006, 22:39 Şu anda yayın yok test çalışması devam ediyor herhalde...
Dostlar paylaşım şu an açıkmı?
yayın yokmu dünden beri uğraşıyorum.lütfen cevap verirmisiniz boşa uğraşmayalım...
ii kitlediler cihazları millete gecmiş olsun
dünden beri paylasım kapalı!!! arkadaslar
dünden beri paylasım kapalı!!! arkadaslar
ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı???
Halen paylaşım kapalımı dostlar?
AÇMIYO arkadaş uğraşma bir kaç gün geçsin düzelmese 9000binciler olarak çaresine bakalım az para ver medik
arkadaşım yok yok yok çok kötü oldu
mecmecburda 22-07-2006, 22:26 mach 1 ustam pazertesi bekleyiniz dedi.sabırlı olun.
ozonder35 26-07-2006, 11:51 Bu share olayı olduğu zaman erotik kanalların yanında belgesel kanallara da yer verilirse çok iyi olur...
Mr_MeMo™ 02-08-2006, 00:46 Bu share olayı olduğu zaman erotik kanalların yanında belgesel kanallara da yer verilirse çok iyi olur...
ilerde o da olacaktır @ozonder35 bekleyip hep beraber gorecegiz .. ;)
cihaz süper yeni aldım Büyüksün Mach1
WARRIOR2003 11-10-2006, 22:52 oncelıkle genelde cıhaz ıyı yanlız kullanma klavuzunda osd ayarları ıcınde vdf on yapılısa dısplay yazısı soldan saga kayar ıbaresı var ancak menude bu gorunmuyor neden dır bılgısı olan varmı
sanırım yeni yazılımlarda bu konu dikkate alınacak.
LASTSAMURAI 13-10-2006, 12:52 oncelıkle genelde cıhaz ıyı yanlız kullanma klavuzunda osd ayarları ıcınde vdf on yapılısa dısplay yazısı soldan saga kayar ıbaresı var ancak menude bu gorunmuyor neden dır bılgısı olan varmı
dostum o soruyu ben "next 9000 x cam ultra isteklerinde" defalarca sordum.en son @doktor ustadımız oyle bır duzeltme yazılımı olacagından bahsettı ama bır gelısme yok beklıyoruz ...
işte o link ....tıkla...
http://www.mach1digital.com/mach1forum/showthread.php?t=19796
malesef artık hiç bir şey açmıyor galiba makinalar çöpe gidecek galiba...
isodem64 14-01-2007, 14:39 malesef artık hiç bir şey açmıyor galiba makinalar çöpe gidecek galiba...
Dilersen sen at daha ilk günden yan çizmeye başladınız.Hep bana hep bana düşüncesinden artık kurtulun.
Arkadaşlar newcamd1 açık niye atiyosunuz makinayı newcamd2 için başından söylemişlerdi ücretli servır olacak diye şuana kadar izlenenler reklam amaçlıydı herhalde.Gülü seven dikenine katlanır.Saygılar
satılık ikinci el 9000.ultra mct.sct animaux ok
geveze_kedi 16-01-2007, 10:09 Recever dünyasına yaklaşık 2 ay kadar önce girdimm..cihazlarla ilgili hiç bir bilgi sahibi olmamamdan ötürü geniş çapta bi araştirma yaptımmm.. aLacağım ürün hem keseme uygun hemde benim isteklerime cevap verebilecek nitelikte olması gerekiyordu izlenimlerim doğrultusunda bana en uygun oLan cihazın NEXT & NEXTSTAR olduğuna karar verdimmm... şuan 9000 ultra kullanıcısıyım cihazımı hem görüntü yönünden hemde işLevsel bakımdan çok beğeniyorumm ve şuan aramızda duygusal bir yakınlaşma var üstelik beni bir çok kötü alişkanLiklarimdanda vazgeçirdi herkeze tavsiye ederimmm...
NoT: Benim Mach1le veya next firmasıyla yakından uzaktan hiç bir alakam yoktur.. Bu yazıyı reklam amaçlı felamda yazmadımmm.. Kimseyi poh poh lamak gibide bir niyetim yok yanLiş anlaşilmak istemem, Ben cihazımdan ve burda verelilen hizmetten gerektiğinden fazla memnun kaldım..Bu sebebden dolayı memnuniyetimi dile getiriyorumm... yiğidi öldür ama haKKını ver politakasını uygulamak benim en büyük hakkım diye düşünüyorummm.... Herkeze saygı ve seLamlar
( Ayrıca şunu belirtmek istiyorum hiç bir beyaz eşya elektronik alet ürün satıcılarında ben böyle bir hizmet bu yaşıma geldim görmedimm NEXT ailesinde hizmet olayı bende gerçek anlamda memnuniyet hissi yarattı , gerçekten türkiyede güzel şeyler yaparak bizlere örnek davranışlar sergiliyorsunuzz )
TEŞEKKÜRLER NEXT ve AİLESİ
malesef artık hiç bir şey açmıyor galiba makinalar çöpe gidecek galiba...
yaklaşık iki aydır bedava izliyorduk..Cihazı neden çöpe atma ihtiyacı hissettin anlayamadım .vermeden almak allaha mahsusutur. mach1 üstat hiç bir zorunluluğu yokken haya bile edemediğimiz yayınları izletti.cihazın new cam özelliğinin çalışabilirliğini gösterdi bundan sonrası bize kalmış.bence 9000 ultra sınıfının en iyisi .bedava server verilirse iyi verilmezse tu kaka
geveze_kedi 16-01-2007, 10:27 Yukarıda belirttiğim daha önceki düşüncelerimden haLa vaz geçmedimm... Newcamd serverın gitmesi çihazın kötü olması anlamına gelmez.. İLLegaL olan hiç bir işin garantisi yoktur arkadaşlarrr bunun bilincinde olmayan bazı arkadaşlarımız olumsuz eleştirilerde buLunmuş bu duruma şahsen üzüldümm
geveze_kedi 16-01-2007, 10:52 satılık ikinci el 9000.ultra mct.sct animaux ok
Arkadaşım senin cihazını bi şartla alırım bahsettiğin kanalların izleme olayını bana garanti edebilirmisin ? Neye dayanarak mct.sct animaux kanalları ok yazmışsın anlayamadımmmm...
Newcamd 1 den açılıyor seyretmek isteyene biraz sabırlı olmayı ne zaman öğreneceğiz.
memoli81 16-01-2007, 18:25 edit...
kadiraysi78 16-01-2007, 20:45 arkadaşlar açmıyor ne yapacaz bağlanma yolları nedir yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar açmıyor ne yapacaz bağlanma yolları nedir yardımcı olursanız sevinirim
Newcamd1 açıktır arkadaşım newcamd2 için beklemeye devam.Saygılar
ibrahim077 12-02-2007, 22:11 next 9000ultra ya ağ adreslerini giremiyorum lüyfen yardım
Modem kablonu tak cihazını kapat aç menu gelince dhcp ok dersin kendi ip alır zaten gene ağ ayarları menusunde 1973000 tuşla açılan menude newcamd1 seç yapılandırma ayarında server url yi gir yenile de çalışır server...
danimarkali 13-02-2007, 00:56 sayin ustalar ben 9000cam ultra aldtm *** girmeyi bilmiyom yardimci olursaniz memun olurum tsk.
Menu
Sistem bilgisine gir
1973 tuşla emuyu açmış olursun
Sonra kanal üstünde iken
Mute + exite bas *** menusu gelir ordan hangi sifreleme tarzındaki paketi değiştireceksen girebilirsin..
Softcam atmak içinde cihazın stanbyeda olsun keyfly editoru aç file open buttonundan softcami aç comunu seç check stb ye bas cihaz görsün sonra yukardan pc-receiver resmi olan yere bas ****** gider
danimarkali 13-02-2007, 01:41 tesekurler ustammm
mach1 hocam merhaba sizden 9000ultralarda pid ayarı nasıl yapılır tarif etsenız teşekkürler..
ibrahim077 28-02-2007, 13:52 :tr: :tr: üstad teşekkürler cevap vermiycen sanmıştım
ibrahim077 03-03-2007, 02:10 hocam url dediğiniz ne açıklama lütfen
newcamd 1 yapılandırma ayarlarına sunucu ekle ve düzenleye dns açık url ye bunu girin minam.no-ip.org ve sunucu bul deyip çıkın
12092 mct ve redliht paketlerini izleyebilirsiniz ama arada kesilmeler oluyor bilginiz olsun ;
sevgiler..
arkadaşlar geçen akşam oturdum kanalları düzenlemek istedim ve ilgisiz kanalları silmeye işaretledim fakat onca uğraşmama rağmen tam birkaçtane kala cihaz kilitlendi kapatıp açtım tekrar aynı işlemi yaptım gene kilitlendi en sonunda 5'er 10' işaretledim ve öyle sildim tam 3 saat zamanımı aldı acaba yazılımdanmı yoksa bu cihazın kapasitesi fazla işarelemeye gelmiyormu NEXT9000 ULTRA 20070312 en son bu yazılımı yükledim.
tüm emeği geçen arkadaşlara saygılar.
100lerce kanalı aynı anda silme yapma azaltarak bölerek yap sorun çıkmaz
artık bende öyle yapıyorum zaten ama bazen insan kendini kaptırıyor.hocam saygılar.
newcamd 1 de 2 server ve newcamd 2 de 2 serverım var. bunların hepsini aynı anda çalıştırmak mümkün değil mi acaba?? mutlaka her bir server için yada bir serverın açtığı kanallardan diğerine geçerken güncelleme mi yapmalıyız???
Newcamd1 de zaten server belli kendi serverı ve 2 adres te çalışır..Newcamd2 de hangi server noda start dersen o çalışır 2si aynı anda çalışmaz
MR.YOUNG 21-04-2007, 21:19 arkadaşlar 9000 ultra nın bilgi barlarının farklı versiyonları varmı bir sene önce gördüğüm bilgi barı şekli ile iki gün önce bir başka cihazda gördüğüm bilgi barları farklıydı sanki bilgisi olan varmı
hüseyin.akpinar 21-04-2007, 23:34 Arkadaşlar buradan size bir bilgi vereyim next ler i satanlar keyfi fiyat uygulayamıyor firmanın istikrar politikası açısından next bu işi ciddi tutuyor
bence iyide ediyor
sampiyon 22-04-2007, 08:36 Arkadaşlar buradan size bir bilgi vereyim next ler i satanlar keyfi fiyat uygulayamıyor firmanın istikrar politikası açısından next bu işi ciddi tutuyor
bence iyide ediyor evet bende birini 12 ay kanpanyasında 485 digeride 5 ay taksit 450ytl ye aldım
kadriyeli 09-06-2007, 22:00 9000 ultrada kanal saklama ve uydu saklama özellgi varmıdır,yoksa benmi bilimedim, böyle bir özellik ultra gibi bir makinada olmalıdır,saygılarımla,
alperkon 10-06-2007, 11:33 9000 ultrada kanal saklama ve uydu saklama özellgi varmıdır,yoksa benmi bilimedim, böyle bir özellik ultra gibi bir makinada olmalıdır,saygılarımla,
Uydu saklama yok,kanal saklama var TV liste düzenine gir atlamayı seç seçtiğin kanallar zaplarken atlanır.Sen işaretlemeyi kaldırmadıkça geri gelmez..Kolay gelsin.
|