Tüm Versiyonu (Orjinalini) Göster : Super Plus Sinyal Sorunu

MAKARACI
03-07-2006, 18:06
Hocam affına sığınarak tekrar aynı konu hakkında tread açmak zorunda hissettim kendimi.
Hocam bakın bir çok forumda süper pluslardaki daha önceden açılan ve doktorun bir çıkışıyla kapandı gibi gözüken sinyal seviyesi, dolayısiyle tüner kalitesi hakkında şikayetler devam etmektedir.Siz yazılımla ilk önceki seviyelerinden bir miktar yükselttiniz ama bu tünerin alım gücünün arttığını göstermemiş sadece mevcut sinyalin seviyesini artırdığı görülmüştür.Bu bizzat benimde denemelerim sonucunda vardığım sonuç.Her nekadar doktor usta kıyaslamayın desede kıyaslamak zorunda kaldım ve bu cihazların bu hususta sorunlu olduğu kanaati hakim oldu bendede.
Bu konuda bir şeyler yapılabilirmi yoksa bu cihazlar böylemi kulanılacak?
Kolay gelsin.

ceyar
03-07-2006, 21:39
bu sorun malesef var 11513/27500 H üzerinden tsr yayınını kanala tıkladığınızda yayın gelmiyor sinyal yok diyor biraz bekledikten sonra nerdeyse kalite ve seviye göstergeleri ful gösteriyor.ayrıca bazen kalite ve sinyal göztergeleri yarıdan fazla gösterdiği halde yayında donmalar görüntü bozukluğu oluyor.

Tasarım
03-07-2006, 21:43
Konu başlığını düzelttim. Arkadaşlar kişiye özel başlık açmak forum kuralları gereği yasak biliyorsunuz.

MAKARACI
04-07-2006, 00:08
Konu başlığını düzelttim. Arkadaşlar kişiye özel başlık açmak forum kuralları gereği yasak biliyorsunuz.

Hocam kuralları biliyorumda fakat sözkonusu kişi mach 1 olunca hoşgörülür diye düşünmüştüm.Yinede özür dilerim.
Kolay gelsin.

MasteR
04-07-2006, 12:16
Sn @ceyar telsiz telefonu cihazdan uzaklaştırın.

ceyar
04-07-2006, 16:33
Sn @ceyar telsiz telefonu cihazdan uzaklaştırın.
arkadaşım telsiz telefon yok altta dvx ve video var kapalı.sinema sistemi var oda kapalı sinema sistemi cihazdan uzakta ayrıca.

musti197
04-07-2006, 16:52
maalesef superler bende super hayal kırıklıgı yasttı..elınızdekı x ve ınf serısı cıhazların kıymetını bılın..

şükrü
05-07-2006, 00:48
arkadaşım ince ayarlarından bir ayarla bendede böyle olmuştu ince ayarını ayarladım sorun halloldu sorun kalmadı kolaygelsin

turan45
05-07-2006, 15:27
benkullanıyom hıc bır sorunla karşılaşmadım harıka bır makına

ceylanmail
05-07-2006, 16:15
:confused: Arkadaşlar maalesef bende aynı konudan dolayı rahatsızım. Doğru; sinyal değerleri doktor tarafından yükseltildi fakat değişen birşey yok. Bence bu sinyal seviyeleri tunerden kaynaklanıyor. İnce ayar kullansamda % 2-3 sinyal artışı oluyor o kadar. Ayrıca % 88 i geçmiyor orda kilitlenmiş. Bana kalırsa ancak tuner değişikliği ile bu sorun giderilecek gibi ama next 8000 xcam de hardware değişikliği yaptı bunda yapacağını zannetmiyorum. Böyle kullanacak gibi gözükmekte. Kişileri hedef almak yanlış olur. Biz sadece cihazla ilgili sorunları dile getiriyoruz. Bu konuda mutlaka bir cevap verilecektir. Şimdilik eleştirilerimiz bunlar. Teşekkürler....

raver
06-07-2006, 09:45
sinyal seviyesi tam bir fiyasko olmuş elimizde patladı makinalar...:mad:

turan45
06-07-2006, 16:12
cıktıgı gunden berı kullanıyorum hıcte sınyal sorununla karşılaşmadım neden makınaları kotuluyorsunuz anlamak mumkun degıl..saygılar

ceyar
06-07-2006, 19:31
turan45 arkadaşım cihaz kötüleme diye bişey yok sadece hatalar konuşuluyor sadece bu hatalar giderilmediği için arkadaşlar kızıyor cihazda sadece sinyal sorunu yok diğer sorunlarda var,eğer süper plus sayfasında istekler yapıldı bölümünü incelerseniz göreceksiniz,ama ben inanıyorum ustalar bu sorunlaın üstesinden geleceklerdir.

janjan
30-07-2006, 00:52
arkadaşlar bende aynı sinyal sorunu var.trt 1 de sinyal seviyesi 88 lerde ama kanal d sinemax paketi yayınlarda sinyal yok geliyor 12652 27500 frekans yayınları düşük oldugundan çogu zaman seyredemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

sdfsdf
24-11-2007, 13:50
sinyal problemi daha hallolmadı...neden hala bu cihazın satışı daha durdurulmadı anlamıyorum..:(

ne ümitlerle aldmıştık halbuki...

Levoli
24-11-2007, 23:54
Arkadaşlar anlayamıyorum aynı cihazlardanmı bahsediyoruz burda.Çıktığı günden beri imzamdada olduğu gibi iki ayrı super plus kullanıyorum.Hiç ama hiç sinyal problemi yaşamadım üstelik cihaza gelen kablo ekli olduğu halde hispada zayıf sinyali olan 12303 tekila frekansında bile sorun yaşamıyorum.%38sinyalle bile kırılmasız izliyorum.Bu cihazlarıda tuner sorunu olduğu yönündeki fikirlerinize katılmıyorum

Saygılar;)

ramis
25-11-2007, 00:08
bende anlamadım ısrarla tüner diyorlar en kötü kablo ve canakta bile kesintisis yayın aldım lnb ayarı canak ayarı tam oldumu bu iş oluyor kendinizmi ayarlıyorsunuz veya adam akıllı bir usta bulamuyormusunuz anlamadım bir kere öyle göz kararı ayar olmaz canaga veya tv len satlokla ayar canaga ayar sadece 10 dakikada yapıyoruz ben bu işten birşey anlamadım hala ısrar ediyorlar bende katılmıyorum bu dediklerinize saygılar....

hasanuzun
25-11-2007, 13:38
Arkadaşlar aynı sorun benim cihazımda da var ama sonradan oluşmuş bir sorun trt ve bazı yayınları sabah cihazı açtığın zaman 15-20 dakika kadar sinyalleri gelmiyor ondan sonrada hemen hemen full geliyor sebebi nedir bilmiyorum ama herkes gibi bende sorun ne ise onu burda forumda paylaşıyorum.Bazı arkadaşlar cihazı kötülemekten bahsediyorlar kullandığım cihazın kötü olmasını istermiyim ben bu cihazı iyi olduğunu bildiğim için aldım saygılar..