• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Çocuk kraliçenin katili öğretmen çıktı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Çocuk kraliçenin katili öğretmen çıktı

    ABD’de, 1996’da evinin bodrum katında hunharca öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki "Çocuk Kraliçe" JonBenet Ramsey cinayetinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Amerikan tarihinin en tartışmalı davalarından biri olarak nitelenen ve ardında pek çok yanıtlanmamış soru bırakarak kapanan dava, Amerikalı eski öğretmen John Mark Karr’ın, Ramsey’in katili olduğu şüphesiyle Tayland’da tutuklanmasıyla değişik bir boyut kazanarak yeniden açıldı.


    42 yaşındaki eski öğretmen Karr’ın, Tayland’da da cinsel taciz suçlarından birçok kez gözaltına alındığı tespit edildi. Karr’ın önümüzdeki hafta sonu FBI ajanları eşliğinde ABD’ye getirileceği belirtildi.

    Karr, küçük JonBennet ölürken yanında olduğunu kabul etti ancak olayın bir kaza sonucu meydana geldiğini söyleri.

    TÜM AİLE ŞÜPHELİYDİ

    ABD’de 6 yaşındayken çocuk güzeli seçildikten sonra "Çocuk Kraliçe" olarak anılmaya başlanan JonBenet Ramsey’in öldürülmesinin ardından, anne baba ve ağabeyi de şüpheliler arasında yeraldı.

    JonBenet, evlerinin bodrumunda dövülmüş ve boğulmuş olarak bulunmasının ardından, kuşkular zengin bir işadamı olan babası John Ramsey ile eski Virginia güzellik kraliçesi annesi Patsy üzerinde yoğunlaşmıştı.
    JonBennet 6 yaşındayken öldürüldü.



    Anne ve babanın çocuklarını öldürdüklerine ilişkin bir ipucu bulunamayınca gözler ağabey Burke’a çevrilmiş, annesinin hiç ilgi göstermediği Burke’ın cinayetten 10 gün önce kızkardeşine golf sopasıyla vurduğu, yanağına da bıçakla bir çizik attığı, kardeşine bisiklet alınan Burke’ın kıskançlıktan kızkardeşini boğarak öldürdüğü teorisi üzerinde durulmuştu.

    Davaya bakan mahkeme, 2003 yıldında kanıt yetersizliğinden dolayı kimsenin suçlanamayacağı sonucuna varınca, ardında yanıtsız birçok soru bırakan davada takipsizlik kararı verilmişti. Anne Patsy Ramsey, geçtiğimiz yıl 25 Haziran’da yumurtalık kanseri hastalığından yaşamını yitirmişti.



    alıntı hürriyet

  • #2

    Kadıncağız sanırım bu sıkıntıdan kanser olmuştur.Ama eninde sonunda ADALET tecelli edecektir.



    "SABIR EN BÜYÜK ERDEMDİR"
    İTİNA İLE SHARING YAPILIR.
    Dream for Cardshare
    MSN : [email protected]
    (CCCam and G...)

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X