• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Netflix’de Bu Ay

Gizle
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Netflix’de Bu Ay

    Netflix de Aralık ayında yayınlanacak içerikler paylaşıldı, paylaşılan içeriklerden daha fazlası olacağının altını çizmek lazım.

    https://youtu.be/cVYdzgiiksY

    NETFLIX ORİJİNAL DİZİLERİ

    Hakan: Muhafız (12/14/2018)

    Tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adam, karanlık güçlerle savaşmak ve geçmişindeki bir gizemi çözmek üzere bir yolculuğa çıkar.

    Dogs of Berlin (12/7/2018)

    Ünlü bir futbolcunun öldürülmesinin ardından, birbirinden çok farklı iki polis Berlin'in yeraltı dünyasıyla mücadele etmek ve kendi suçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

    Perfume (12/21/2018)

    İnsanüstü bir koku alma duyusuna sahip olan parfümcü, yatılı bir okuldaki kız öğrencileri öldürmeye başlar. Amacı onların esanslarını çıkarıp kusursuz kokuyu yaratmaktır.

    Nailed It! Holiday! (12/7/2018)

    Noel temalı Nailed It! bölümleri mi? Bundan daha iyi bir hediye olamaz. Eğlenceli yemek pişirme hezimetleri ve müthiş beceriksizlikler sezonu açıldı.

    Fuller House: 4. Sezon (12/14/2018)

    Tanner-Fuller-Gibbler aileleri bol bol kahkahayla geri dönüyor. DJ ve Steve arasındaki aşk yeniden alevleniyor. Ayrıca aileye yeni bir üye katılmak üzere.

    Travelers: 3. Sezon (12/14/2018)

    Travelers'ın üçüncü sezonunda, Grant MacLaren ve gelecekten gelen, iyi eğitimli ekibi sadakat, güven, ölüm gibi kavramların yanı sıra Yapay Zeka'nın giderek artan gücüyle başa çıkmaya çalışırken sınırları iyice zorlanır. Dünya artık onların varlığından haberdar olduğu için, Yolcular izlerini gizlemek ve dünyayı kurtarma görevlerini yerine getirebilmek için FBI ile birlikte çalışmak zorunda kalır. Fraksiyon'u durdurmaya, Yolcu 001'i bulmaya ve giderek bozulan kişisel ilişkilerini düzeltmeye çalışırken her biri kırılma noktasına gelir.

    Inside the Real Narcos (12/14/2018)

    Özel Kuvvetler askeri Jason Fox, ilgili kişileri öğrenmek ve operasyonlarını anlamak için Meksika, Kolombiya ve Peru'daki uyuşturucu kartellerinin içine sızar.

    The Ranch: 6.Kısım (12/7/2018)

    Abby ile birlikte ebeveynliğe hazırlanan Colt, bir çiftliği yönetmenin zorluklarıyla yüzleşir. Aralarına katılan ikinci kişi Bennettlerin diken üstünde olmasına yol açar.

    Back With the Ex (12/21/2018)

    Yıllar geçtikten sonra, dört bekar, unutamadıkları eski sevgilileri ile yeniden bir araya gelecekler. Ama eski aşkları onlar hakkında aynı şeyleri hissedecek mi?

    Instant Hotel (12/28/2018)

    Avustralyalı ev sahiplerinden oluşan takımlar, evlerini bir gece kiralayarak en iyi ‘Instant Hotel’ ünvanı için yarışırlar.

    The Casketeers (12/21/2018)

    Waitakere Cenaze Hizmetleri’ndeki karı koca ekibi, yaslı ailelerle anlayışlı ve duygusal bir şekilde çalışıyorlar.

    Yummy Mummies (12/28/2018)
    Yeni doğmuş bebeklerle kaotik yeni bir gerçekliğe dönüşen, hamilelik boyunca kıskanılacak yaşam tarzlarına sahip dört genç anneyi takip edin

    The Sound of Your Heart: Reboot 2.Sezon (12/3/2018)

    Webtoon çizeri Cho Seok, yepyeni oyuncu kadrosuyla tekrar çekilen bu yapımda, daha fazla karışıklık, istenmeyen soytarılıklar ve banyo kazalarıyla geri dönüyor.

    House of Cards: 6.Sezon (12/3/2018)

    Frank'ın konunun dışına çıkmasıyla, Claire Underwood ilk kadın cumhurbaşkanı olarak kendi başına bir adım atıyor, ama ona miras kalan korkunç tehditlerle karşı karşıya.

    The Hook Up Plan (12/7/2018)

    Parisli Elsa’nın eski sevgilisi ona asıldığında, en iyi arkadaşları ona yardım etmek için gizli bir erkek eskort tutuyorlar. Ama planları biraz fazla iyi çalışıyor.

    El recluso (12/7/2018)

    Eski bir denizci, Amerikalı bir yargıcın genç kızını kaçırmaktan şüphelenilen bir çetenin içine sızmak için Meksika’da bulunan bir hapishaneye bir mahkum olarak girer.

    Pine Gap (12/7/2018)

    Ücra Alice Springs"deki bir istihbarat merkezinin Avustralyalı ve Amerikalı çalışanları, iş stresini ve kişisel ilişkilerini idare etmek için uğraşırlar.

    Wanted: 3.Sezon (12/13/2018)

    Birbirine zıt iki yabancı olan Lola ve Chelsea, kirli polislerin de karıştığı bir cinayete tanık olur. Suç onların üstüne atılınca ikisi birlik olup kaçar.

    Cuckoo: 4.Sezon (12/14/2018)

    Bir kariyer inşa etmeyi ümit eden Dale, misafirperverliğini bir deneyime dönüştürürken, avukat Ken, dördüncü sezonda kendi profesyonel meseleleriyle kötü bir şekilde başa çıkıyor.

    Chilling Adventures of Sabrina: Part 1: "A Midwinter's Tale" (12/14/2018)

    Kış gündönümü yaklaştıkça, Sabrina, ciddi sonuçları olan duygusal bir düzeni yönetir ve Susie'nin neşeli planları tehditkar bir hal almaktadır.

    The Fix (12/14/2018)

    Tartışma programının her bölümünde, ünlü komedyenlerden oluşan farklı bir grup dünyanın en zorlu sorunlarını ele alacak ve bunlara kusursuz çözümler bulmaya çalışacak.

    Bad Blood (12/7/2018)

    Bu geniş kapsamlı suç dizisi, Montreal'in örgütlü suç dünyasına onlarca yıl boyunca egemen olan Rizzuto ailesinin ve ailenin iş ortaklarının gerçek hikayesini anlatıyor.

    Inside the World’s Toughest Prisons: 3.Sezon (12/14/2018)

    Cinayetten suçlu bulunan araştırmacı gazeteci Raphael Rowe, Kolombiya, Kosta Rika, Romanya ve Norveç'te cezaevlerini ziyaret ediyor.

    Sunderland Til I Die (12/14/2018)

    Bu belgesel dizisi, İngiliz futbol kulübü Sunderland'i Premier League'den düşmenin getirdiği sorunlarla başa çıkmaya çalıştığı 2017-2018 sezonu boyunca takip ediyor.

    Terrace House: Opening New Doors: 5:Kısım (12/18/2018)

    Takayuki ve Aya buluşmalarını sürdürüyor, ancak Takayuki gönlünü başkasına kaptırabilir.Yeni üye Shunsuke ise kendini keşfetme yolculuğuna çıkar.

    Diablero (12/21/2018)

    Genç bir rahip, kaçırılan bir kızı Meksiko’nun yeraltı dünyasında aramak için bir iblis avcısından ve bir doğaüstü olaylar uzmanından yardım alır ve iyi ile kötü arasındaki doğaüstü mücadele Meksika'nın renkli sokaklarına taşınır.

    Derry Girls (12/ /2018)

    Kuzey İrlanda sorununun zemini ile karşı karşıya kalan bu çizgi roman dizisi, 1990'ların başındaki bir grup genç arkadaş grubunu izliyor.

    Tales by Light: 3.Sezon (12/21/2018)

    Üçüncü sezonda üçlü fotoğrafçı grubu Hindistan'ın mahallelerine, Endonezya'nın resiflerine ve Avustralya'nın uzak köşelerine keşif seferleri yapıyor.

    7 Days Out (12/21/2018)

    Bu belgesel dizisi, Kentucky Derby gibi önemli canlı etkinliklere sahne olan günlerde sahnelerin ardındaki heyecanı ve dramı yakalıyor.

    Watership Down: Mini Dizi (Aralık’ta yayında)

    Sevilen romanın uyarlamasında, bir grup tavşan yeni bir yuva bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Netflix ve BBC One imzalı bir animasyon mini dizisi.

    Tidelands (12/14/2018)

    Yaşadığı balıkçı köyüne geri dönen eski mahkum, bir ceset bulmasının ardından hem köyün hem de köyün yarı insan yarı siren sakinlerinin sırlarını açığa çıkarır.

    Selection Day (12/28/2018)

    Mumbai'nin 19 yaş altı kriket takımının seçmelerine katılıp abisinin rakibiyle karşılaşan 14 yaşındaki bir çocuğun tüm dünyası değişmeye başlar.

    Murder Mountain (12/28/2018)

    Humboldt County, California'da kaybolan bir adam, tehlikeli ve savunulamaz bir şiddet, uyuşturucu ve ilgisiz polis ağını açığa çıkarıyor.

    NETFLIX HAFTALIK DİZİLERİ

    Memories of the Alhambra (12/11/2018)

    Yenilikçi bir artırılmış gerçeklik oyununun gizemli yaratıcısını bulmaya çalışan bir yatırım şirketi yöneticisi, İspanya'da pansiyon işleten bir kadınla tanışır.

    undefined">NETFLIX FİLMLERİ

    ROMA (12/14/2018)

    Oscar ödüllü Alfonso Cuarón'un imzasını taşıyan bu film, 1970'lerin başında Meksiko'da yaşayan orta sınıftan bir ailenin hayatındaki çalkantılı bir yılı anlatıyor.

    Bird Box (12/21/2018)

    Toplu intiharların nüfusun büyük kısmını yok etmesinden beş yıl sonra, bir kadın ve iki çocuğu bir sığınak bulmak için tehlikelerle dolu umutsuz bir yolculuğa çıkar.

    Mogli: Orman Çocuğu (12/7/2018)

    Ormanın derinliklerinde hayvanların büyüttüğü yetim bir çocuk, tehlikeli bir düşmanla ve kendi insan kökleriyle yüzleşerek bir kahramana dönüşür.

    Mücadele: Szukalski'nin Hayatı ve Kayıp Sanatı (12/21/2018)

    Los Angeleslı yeraltı sanatçıları, unutulmuş bir Polonyalı heykeltıraşın eserlerini keşfeder. Bu çılgın dâhinin şaşırtıcı gerçek öyküsü ise adım adım ortaya çıkar.

    Battle (12/1/2018)

    Babasının iflas etmesinin ardından genç dansçı Amalie'nin refah içindeki hayatı maziye karışır. Ama tanıştığı hip hop dansçısı Mikael onun hayatına yeni bir ritim katar.

    Bad Seeds (12/21/2018)

    Sorunlu bir geçmişi olan ve kendisini evlat edinmiş olan annesiyle birlikte dolandırıcılık yapan bir düzenbaz, bir grup sorunlu öğrenciye mentorluk yaparak kurtuluşu bulur.

    NETFLIX ORİJİNAL KOMEDİLERİ

    Ellen DeGeneres: Relatable (12/18/2018)

    Ellen DeGeneres'in yeni stand-up komedisi 2018'de geliyor.

    Vir Das: Losing It (12/11/2018)

    Komedyen Vir Das, yeni stand-up gösterisinde dünya seyahati, din, bir çocuk hastalığı ve Hintli bir süper kahraman olma arzusu gibi konuları ele alıyor.

    NETFLIX ORİJİNAL BELGESELLERİ

    Masum Adam (12/14/2018)

    1980'lerde Oklahoma'daki Ada adlı küçük bir kasabada iki korkunç suç işlendi. Bu suçlarla ilgili verilen hükümler üzerindeki tartışmalar bugün bile devam etmektedir.

    ReMastered: Who killed Jam Master Jay? (12/7/2018)

    80'lerde çığır açan rapçi Run-D.M.C. hip hop müziğini ana akımlardan biri haline getirmişti. Ancak grubun DJ'i Jam Master Jay'in öldürülmesi hala gizemini koruyor.

    Springsteen on Broadway (12/16/2018)

    Çok satan otobiyografisinden uyarlanan ve beğeni toplayan gösterisinde, Bruce Springsteen şarkılarının solo akustik versiyonlarını söylüyor ve kişisel öyküler paylaşıyor.

    Out of Many, One (12/12/2018)

    Vatandaşlığa geçiş sınavlarına hazırlanan yasal göçmenler, onları Amerika'da daha iyi fırsatlar aramaya itenin ne olduğunu tartışıyor.

    The American Meme (12/7/2018)

    Sosyal medyada kalıpları yıkan Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Britanny Furlan ve Kirill Bichutsky'yi internet imparatorluklarını kurmaya çabalarken takip edin.

    NETFLIX AİLE VE ÇOCUK

    Kendini Özgür Bırak: On İki Noel Hediyesi (12/7/2018)

    Bright Fields Ökseotu Balosu için hazırlanırken, Zoe'nin kırdığı ağaç süsü, bir aile sırrını ortaya çıkarır. Bu sırada Gaby, yeni patron Mia'nın insafına kalmıştır.

    Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (12/14/2018)

    Teddy, Işık Festivali'ni hiç kaçırmamıştır. Bu kez kar yüzünden bovling pistinde mahsur kalır. Ama endişeye mahal yok. Emil, Noel Sığını'nın günü kurtaracağından emin.

    Alexa & Katie: 2. Sezon (12/26/2018)

    Alexa kanserle mücadele etmektedir. Ama bir yandan da en iyi arkadaşı Katie ile beraber liseye başlamaktadır ve kendisini bekleyen her şeye karşı hazırlıklıdır.

    Süper Öcüler ve Dilek Yıldızı (12/7/2018)

    En sevdiği kuzeni sürpriz yapıp ziyarete gelen Lobo'nun ve aynı anda her yerde olmayı dileyen Glorb'un dilekleri gerçek olur!

    3 Altında: Arcadia Hikâyeleri: 1. Sezon (12/21/2018)

    Arcadia'ya mecburi iniş yapan iki soylu genç uzaylı, galaksiler arası ödül avcılarından kaçarken ortama uyum sağlamaya çalışıyor.

    True ile Dans Et ve Şarkı Söyle (12/14/2018)

    True ile arkadaşları müzik yapıyor ve sizin de dans edip şarkı söyleyerek onlara eşlik etmenizi istiyor. Haydi, tutmayın kendinizi! Bu eğlenceli ritimler bol ahenkli.

    NETFLIX ANİMELERİ

    Sirius the Jaeger (12/21/2018)

    İmparatorluk dönemi Tokyosu'nda kendilerine Jaegers diyen bir grup, Sirius'un Sandığı'nı arayan vampirleri gizlice avlar. Bu avcılardan biri genç kurt adam Yuliy'dir.

    HERO MASK (12/3/2018)

    Bir dizi gizemli ölümün ardından kraliyet savcısı Sarah Sinclair ve SSC ajanı James Blood, esrarengiz yeni biyolojik maskelerle ilgili bir komployu keşfeder.

    Hi Score Girl (12/24/2018)

    Akademik ve sportif açıdan yeteneksiz olan kronik bir oyun tutkunu, sonunda müdavimi olduğu oyun salonunda kendine denk birini bulur. Bu, zengin sınıf arkadaşı Akira'dır.

    Neo Yokio (12/7/2018)

    Noel zamanı yaklaşırken Kaz, Gizli Noel Baba yarışmasıyla, Angelique halasının ziyaretiyle, bir yandan da düşmanı Arcangelo'nun Noel planlarıyla uğraşmaktadır.

    Back Street Girls -GOKUDOLS- (12/12/2018)

    Üç yakuza üyesi, büyük bir başarısızlığın bedelini ödemek için cinsiyetlerini değiştirmeye, bir kız grubu kurmaya ve yeraltı J-Pop idol ortamına girmeye zorlanır.

    BAKI (12/18/2018)

    Dövüş sanatları şampiyonu Baki Hanma efsanevi babasını geçmek için sıkı şekilde çalışırken, beş acımasız idam mahkûmu onu alt etmek için Tokyo'ya gelir.

    LAST HOPE: 2. Kısım (12/21/2018)

    Pandora ekibi, şehri tehdit eden birçok engelle başa çıkmaya çalışırken kindar Bay Gold intikam almak için fırsat kollamaktadır.



    İçerik Adı
    YayınTarihi
    TARİHLER VE İÇERİKLER DEĞİŞEBİLİR
    Love and Fortune: Season 1 11/30/2018
    Love Your Garden: Season 3 12/1/2018
    Big Dreams, Small Spaces: Season 2 12/1/2018
    Great Interior Design Challenge: Season 2 12/1/2018
    The Only Way Is Es***: Season 18 12/1/2018
    The Only Way Is Es***: Season 19 12/1/2018
    Derren Brown: Infamous 12/1/2018
    Cash Cab: Season 6 12/1/2018
    Burn Out 12/1/2018
    Footloose 12/1/2018
    Watchmen 12/1/2018
    The Italian Job 12/1/2018
    Teenage Mutant Ninja Turtles 12/1/2018
    The Gambler 12/1/2018
    The Lady in the Van 12/1/2018
    Risen 12/1/2018
    Don't Think Twice 12/1/2018
    Loving 12/1/2018
    Salt 12/1/2018
    Zombieland 12/1/2018
    Sylvanian Families: Season 1 12/1/2018
    Alone 12/1/2018
    Bobby Robson: More Than a Manager 12/1/2018
    Sylvanian Families: A Town of Dreams 12/1/2018
    Sylvanian Families: The Treasure of Sylvania Village 12/1/2018
    PJ Masks: Season 1 12/1/2018
    Doc Martin: Series 8 12/1/2018
    Colony: Season 1 12/1/2018
    Christiane Amanpour: *** & Love Around the World: Season 1 12/1/2018
    Paulo Gustavo: UNT Special 12/2/2018
    Men on a Mission: 2018 12/4/2018
    Kidnapping Mr. Heineken 12/6/2018
    Back to the Future 12/7/2018
    Back to the Future Part II 12/7/2018
    The Big Lebowski 12/7/2018
    The 40-Year-Old Virgin 12/7/2018
    American Graffiti 12/7/2018
    The Holiday 12/7/2018
    Scent of a Woman 12/7/2018
    Savages 12/7/2018
    Serenity 12/7/2018
    Happy!: Season 1 12/7/2018
    Men on a Mission: 2018 12/11/2018
    Hello, My Name Is Doris 12/13/2018
    Baywatch 12/13/2018
    Redemption 12/14/2018
    Riverdale: Season 2 12/15/2018
    Miracles from Heaven 12/16/2018
    Men on a Mission: 2018 12/18/2018
    Mona Lisa Smile 12/19/2018
    Timmy Time: Season 1 12/22/2018
    Men on a Mission: 2018 n12/25/2018
    Sad Hill Unearthed
    Sorularınızı forumda ilgili cihaz ve hangi konuda ise o bölümlerde yazıp sorun arkadaşlar özel mesajlarda teknik konular sorular sormayın lütfen açık alanda sorunki herkes yanıtlayabilsin daha çok paylaşım olsun başkalarıda aynı soruyu soracak faydalanabilsin..

    Tüm paylaşımlar test ve bilgi amaçlıdır herhangi bir sorumluluk kabul edilmez..

    WeTekPlay1-2-Next Machina 3D-2000 HD Minix-Fta-HD Vu+ Ultimo-WeTekCore4K-Gigablue Quad Plus-Hiremco Turbo4K-S10-Next 64-Next 2071-Wifi-Hiremco Impala-Dreamstar A5-Hiremco Matrix-Hiremco GTV8plus-Next QPLAY 4K-Next Innova 4K..


    CCcam Serverda 39 ile 30 batı arasındaki birçok uyduda 39d-36d-23.5d-19d-16d-13d-5d-1.9d-1batı-30 batı vs yabancı paket kanalları bulunmaktadır....

    CCcam pay servera Üye olmak için sadece bana özel mesaj atıp bilgileri öğrenebilirsiniz


    http://www.mach1digital.com/mach1forum/private.php?do=newpm&u=2


    Depo
    http://www.mach1digital.com/repo/


    Next Yazılımları için
    www.nextyazilim.com




Hazırlanıyor...
X