• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Web Tasarımı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Web Tasarımı

    panda medya kurumsal Panda Medya, yazılım, hosting, seo, kurumsal kimlik ve marka danışmanlığı, dijital pazarlama, sosyal medya danışmanlığı, e-ticaret, mobil uygulama, Microsoft .NET web tabanlı yazılım hizmetleri İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy
    Neler Yapıyoruz?
    Müşterilerimizin tam olarak kim olduğunu bulmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için Dijital ortamda en iyi yapılandırmayı sağlamayı hedefleriz. Bizim işimiz grafikleri bir araya getirmek değildir. Müşterimizin var olduğu sektörde derin araştırmalar yaparız

    Web tasarım ve Yazılım
    Gün ışığı kadar net, anlaşılabilir, kullanıcı dostu, eşi olmayan tüm cihazlara uygun yeni nesil web siteleri oluşturmak için ekip halinde çalışıyoruz. Responsive olarak benzersiz sadece size özel olarak hazırladığımız e-ticaret web siteleri mobil cihazlarla tam uyumludur.
    Kurumsal kimlik ve Marka Danışmanlığı
    Uzun yıllar kullanılacak, etki yaratacak tarzda ve kaya gibi sağlam bir marka oluşturmak için hedef kitlesi tarafından benimsenecek sonuçlara ulaşmak esastır. Size özel benzersiz hazırlanmış bir kurumsal kimlik ilk yatırımdır.
    Dijital Pazarlama
    Uzman ve deneyimli bir pazarlama stratejisi oluşturmadan, yapılanların kalitesi ne olursa olsun satış grafiğiniz yükselmez. Web siteniz ve sosyal medya hesaplarınız atıl bir şekilde durmasın, size müşteri bulacak fayda sağlayacak hale getirebiliriz

    Sosyal medya danışmanlığı
    Firmanız için sürekli olarak sosyal medya hesaplarınızı takip ediyoruz ve geliştiriyoruz. Doğru ve etkili paylaşım tekniklerini kullanmak önemlidir.Siz sadece izleyin ve yeni müşterilerinize odaklanın.
    [/url]Arama motoru optimizasyonu
    Pazar payınızı arttırmak ve pazarda çıkış sürecinizi hızlandırmanız için çalışıyoruz. Aylık raporların sunumu ve doğru analizi. Reklam bütçenizin en etkin şekilde yönetilmesi, yaptığınız yatırımın karşılığını almanız hedefimizdir.

    Seo Çalışması
    ve havadan video çekimleri
    Profesyonel ekibimiz ile, firmanıza özel, dijital ortamlarda değer ve imajınızı arttıracak fotoğraf ve video çekimleri yapıyoruz. Bunları 4K şekilde işliyoruz ve her ortamda kusursuz bir görsel şölen haline getiriyoruz.

    https://pandamedya.com.tr/
Hazırlanıyor...
X