• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Powermaster Lcd Led Tv Ekran Koruyucu Filmler

Gizle
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Powermaster Lcd Led Tv Ekran Koruyucu Filmler

    Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmler
    Hemen hemen hepimizin işyerlerinde, evlerde, ofislerde, ortak kullanım alanlarında en yoğun şekilde kullandığı elektronik cihazların başında televizyonlar gelir. Başında en çok zaman geçirdiğimiz LCD, LED, Plazma Tv ler her geçen gün yeni özellikler kazandıkça yaşamımızda daha fazla yere sahip olmaktalar. Bu yoğun kullanıma sahip televizyonlar geniş ve hassas ekranlara sahiptirler ve kesinlikle ekstra korunmaya ihtiyaç duyarlar. Tv ekran boyutlarına göre tasarlanmış Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu filmler, hayatımızın vazgeçilmezlerinden LCD, LED, Plazma televizyonlarımızın ekranlarına gelebilecek çizilmelere ve darbelere karşı korunmalarını hem de kolayca temizlenebilmelerini sağlarlar.:helal:



    Lcd Led Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmler Gerekli midir?
    Günümüzde üretilen Lcd Led Tv modellerinde, çizilmelere karşı dayanıklı ekranlar kullanılır. Televizyonlarda kullanılan ekranların dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları onları genel kullanımda oldukça etkili şekilde korumalarına rağmen sivri ve kesici özellikteki cisimler bu yüzeylerin çizilmelerine sebep olabilir. Dayanıklı olmaları için özel önlemler alınmamış Lcd Led Tv ekranları ise özen gösterilmediğinde normal kullanımda bile kolayca çizilebilir. Bu durumda Tv Ekran Koruyucu ürünleri, dayanıklı olmayan ekran çeşitleri için olmazsa olmazdır. Dayanıklı ekranlara sahip olan televizyon modellerinde de Tv Kırılmaz Ekran Koruyucular sayesinde çok daha etkili bir şekilde korunurlar.

    Tv Kırılmaz Ekran Koruyucuların Sağladığı Avantajlar Nelerdir?
    Lcd, Led Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu filmler, ekranlarda darbelere karşı ekstra bir koruma sağlar. Bu ürünler, çizilmelere karşı dayanıksız olan ürünlerin ekranlarını koruma altına alırken, dayanıklı ekran modellerinde ise korunma düzeyini daha da arttırarak daha sağlıklı güvenli bir kullanım sağlarlar. Çizilmelerin yanında bu ürünler ekranlarda darbelerden dolayı meydana gelebilecek olan çatlama ve kırılmaların önlenmesinde de oldukça etkilidirler. LCD, LED Plazma Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu ürünleri, darbelerde daha geniş bir yüzey sağladıkları için, ekrana doğrudan çarpacak bir cismin yaratacağı basıncı azaltır ve ekranın zarar görmesini bu şekilde engellerler. Ekran koruyucu filmlerin sertleştirilmiş yüzeyi çizilmelere ve aşınmalara karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi oldukça kolaydır. Tv Kırılmaz Ekran Koruyucuların sağladıkları avantajlardan bir diğeri ise bu ürünlerin temizliklerinin de oldukça kolay olmasıdır. Parmak izi, su izi ve kir tutmama özelliklerine sahip olan ürün modellerinin kullanılmaması ile LCD, LED, Plazma ekranları kolaylıkla temizlenebilir. Özellikle çok parmak izi bırakan ve kolay kirlenen LCD, LED Tv modellerinde bu tip ürünler oldukça kullanışlıdır.

    Powermaster Tv Ekran Koruyucu Film Ölçüleri Modelleri
    Tv kırılmaz ekran koruyucu filmler, Mert-er Elektronik San. Tic. Ltd. Şti. tarafından patentlidir. İzinsiz kullanım halinde ilgili kişi ve kurumlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır. Patent No:2016/09954
    Powermaster Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmler, universaldir ve televizyonların ekranlarını darbelere karşı koruyucu filmlerdir. Piyasadaki her tip LCD, LED, Plazma Tv lerde 32"-39"-40"-42"-43"-48"-49"-50"-55" ölçülerinde piyasadaki tüm televizyon marka ve modelleriyle uyumlu universal tv kırılmaz ekran koruyucu filmleri ilk defa Powermaster markasıyla Merter Elektronik ile Türkiye piyasasına giriş yapacaktır. Dayanıklılık testleri ve araştırmalar sonucu üretimine karar verilen Powermaster Lcd Led Plazma Tv Kırılmaz Ekran Koruyucu Filmleri, 2017 yılının ilk çeyreği bitmeden ülkemizde satışa sunulması planlanmaktadır. Tüm Tv Ekran Koruyucu ölçü ve modellerine merterelektronik.com 'dan ulaşabilirsiniz.

    http://www.merterelektronik.com/Tv-K...LA_3777-2.html
    Led Tv Panel Ledleri Türkiye'nin Tv Yedek Parça Tedarikçisi
    https://www.merterelektronik.com/kat...-panel-ledleri
  • #2

    Stoklara ne zaman girecek acaba fiyat ne olacak ?

    Yorum yap

    • #3

      fiyat nedir

      Yorum yap

      • #4

        Merhabalar, öngörülen tarih 2017 mart ortası stoklarımıza gelince yine forumlardan ve facebook sayfamızdan duyurulacaktır.
        Led Tv Panel Ledleri Türkiye'nin Tv Yedek Parça Tedarikçisi
        https://www.merterelektronik.com/kat...-panel-ledleri

        Yorum yap

        • #5

          Tv ekran koruyucu filmlerin satışa açıldı.:helal:
          https://www.merterelektronik.com/Tv-...LA_3777-2.html
          Led Tv Panel Ledleri Türkiye'nin Tv Yedek Parça Tedarikçisi
          https://www.merterelektronik.com/kat...-panel-ledleri

          Yorum yap

          • #6

            ''iyi günler.SEG '22911 FULL HD LED TV paneli kırık panel modeli LC 215EUE (SD)(A1) bu cihaza uygun panel varmı.
            panel varsa tamir için getirebilirim.saygılar'

            Dün böyle bir mesaj yazmıştım.mesajım silinmiş.cevap verme gereğini niye duymadınız öğrenebilirmiyim.panel var ama satmıyorum diyebilirdiniz.saygılar

            Yorum yap

            Hazırlanıyor...
            X