• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

İnternet fiyatlarında indirim açıklaması!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • İnternet fiyatlarında indirim açıklaması!

    Ülkemizde internet konusunda yaşanan en büyük sorunların başında AKK ve fiyatların yüksek olması geliyor. Adil kullanım kotasının olmadığı 8 Mbps hızında bir internete sahip olmak için, 100 TL'nin üzerinde bir tutar ödemeniz gerekiyor.
    Mobil tarafta ise yüksek fiyatlara düşük kotaların verilmesi, kullanıcıları zor duruma düşüyor. Bu konuda müjdeli haberi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nunda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi.

    İnternet fiyatlarının ucuzlaması için bir çalışma yürütülüyor!

    Bir gazetecinin ülkemizde internetin pahalı olduğuna dair eleştirel sorusuna yanıt veren Bakan Arslan, internet fiyatlarının yüksek olmasının serbest piyasa ölçüleri çerçevesinde göreceli olduğunu ancak, fiyatların ucuzlaması için BTK ile bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

    Ayrıca, son günlerde VPN kullanıcılarının fişlendiğine dair ortaya çıkan iddiaların tamamen asılsız olduğunu ifade eden Ulaştırma Bakanı, ulusal güvenliği sağlamak için mahkeme kararı ile zaman zaman geçici tedbirlere başvurulduğunu belirtti.

    kaynak;http://shiftdelete.net/ulastirma-bak...-mujdesi-76844
    WETEK PLAY 1 ( ANDROİD-OPENLEC-ENİGMA2 )
    K2 PRO ( ANDROİD - OPENELEC )
Hazırlanıyor...
X