• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

HTC 10 Bugün Tanıtılıyor!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • HTC 10 Bugün Tanıtılıyor!

    HTC 10 Bugün Tanıtılıyor!

    Mobil sektörde uzun zamandan beri ilgi gören telefon modellerinden olan HTC 10 için bugün resmi tanıtım yapılacak. Yapılan açıklamalarda tanıtımın Türkiye saati ile saat 15.00’da gerçekleşeceği belirtildi.

    HTC tarafından özel bir pazarlama stratejisi ile tanıtımları yapılan ve piyasada büyük bir ilgi uyandıran HTC 10 bugün tanıtılacak. Cihaz için yapılacak tanıtım ile birlikte cihazın tüm özelliklerinin öğrenilmesi mümkün olacak. Konu ile ilgili elde edilen bilgilerde bugün yapılacak etkinliklerde çıkış tarihinden fiyatına kadar pek çok bilginin netleşecek olması uzun zamandan beri cihaz hakkında oluşan soru işaretlerinin de giderilmesini sağlayacak.

    Tanıtıma saatler kala konu ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atılırken cihazın Mayıs ayı itibariyle satışa çıkarılacağı iddia edildi. Bu konudaki iddiaların ne kadar gerçek olduğu ise saat 15.00’da yapılacak tanıtımı ile birlikte ortaya çıkacak.

    740 Euro üzerinden Romanya gibi ülkelerde ön sipariş başlatılsa da bu konuda kesin fiyat bugüne kadar öğrenememişti. Yapılan tanıtımı de birlikte cihaz hakkında tüm yenilikleri ve özellikleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

    HTC 10 Özellikleri

    Android 6.0 işletim sistemi

    3.000 mAh batarya

    Bluetooth 4.2

    USB Type-C

    5.2 inç ekran

    Snapdragon 820

    -4GB RAM

    32GB depolama

    microSD

    12MP Ultrapiksel arka kamera

    5MP ön kamera

    Parmak izi sensörü

    BoomSound
Hazırlanıyor...
X