• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Karısını ve kızını da işsiz bıraktı

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Karısını ve kızını da işsiz bıraktı

    Ani bir kararla diziden ayrılan Peker Açıkalın’a yapımcısı tazminat davası açtı

    Peker Açıkalın’ın “Yahşi Cazibe” dizisinden ani ayrılışı başta rol arkadaşları olmak üzere tüm hayranlarını şoke etti. Ünlü oyuncu diziden ayrılma nedeni hakkında konuşmazken yapımcı şirket Süreç Film konuyu mahkemeye taşıdı.
    Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Açıkalın’ın sözleşmesine aykırı hareket ettiğini belirten yapımcı Ali Gündoğdu ünlü avukat Aydın Kurban aracılığıyla İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi’nde hukuki işlemleri başlattı.
    Açıkalın’a 150 bin dolarlık (240 bin TL) tazminat davası açan Süreç Film, dizinin bu ani ayrılıkla beraber görebileceği zararın teminini de yine oyuncudan talep etti.

    ‘Beni artık yok sayın’

    Sözleşmesinde yer alan “Dizinin çekimlerini aksatmama ve tüm bölümlerin çekimlerine katılma” maddesini ihlal eden Açıkalın’ın dizinin yayınlanan son iki bölümün çekimlerine katılmadığı öğrenildi.
    Açıkalın’ın dizinin yönetmenine ‘Beni yok sayın, diziden ayrılıyorum’ dedikten sonra yapım şirketine de “Hesabımı kesin, bundan sonra ben yokum” dediği öne sürüldü.
    Peker Açıkalın daha önce de Gaffur karakterini canlandırdığı ‘Avrupa Yakası’ dizisini zirvede olduğu dönemde bırakarak yapımcısı Sinan Çetin’i zor durumda bırakmıştı.

    Eşi ve kızını da işsiz bıraktı
    Peker Açıkalın’ın bu kararıyla birlikte onun canlandırdığı Komiser Peker Pekmez karekterinin Siirt’e tayini çıktı. Dizinin son bölümünde ailesiyle birlikte apartmandan taşındı. Senaryodaki bu değişiklikle birlikte Açıkalın’ın eşini canlandıran Selda Özbek Orpak ile kızı rolündeki Canan Maktal işsiz kaldı.
Hazırlanıyor...
X