• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Türkler Facebook'u neden çok seviyor ?..

Gizle
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Türkler Facebook'u neden çok seviyor ?..

    Facebook'un üst düzey yöneticilerinden Christian Hernandez Gallardo bizi çözmüş...


    İnternet ve teknoloji profesyonellerini buluşturan Webrazzi Summit’e Facebook Uluslararası İş Geliştirmeden sorumlu üst düzey yöneticisi Christian Hernandez Gallardo, ana konuşmacı olarak katıldı ve Türklerin Facebook kullanımına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Gallardo “Türkler Facebook’u seviyor çünkü paylaşmayı seven, sıcak insanlar” dedi.

    Aylardır merakla beklenen “Dijital Ekonomi ve Sosyal Medya” temalı Webrazzi Summit’te konuşma yapan Christian Hernandez Gallardo Türklerin Facebook’ta dünya dördüncüsü olmasının bir nedeninin de geçmişten gelen kahve ve muhabbet kültürü olabileceğini söyledi. Gallardo, “Dünya geneline baktığımızda Facebook’taki ortalama arkadaş sayısı 130. Ancak Türklerin arkadaş ortalamaları bu sayının üzerinde. Türkler arkadaşlık bağları güçlü insanlar” açıklamasında bulundu.

    Markaların Facebook istatistikleri konusunda verdiği bilgilerle büyük ilgi toplayan Facebakers şirketinin kurucu ortağı Jan Rezab da Webrazzi Summit’te, Facebook üzerinde küresel ve yerel başarılar kazanan kampanyalar yaratmanın sırrını anlattığı bir konuşma yaptı. Rezab, diğer Avrupa ülkelerinden farklı olarak Türklerin Facebook’ta en yoğun olduğu saatin 20:00-21:00 arası olduğunu belirtti. Yoğun ilgi gören Webrazzi Summit, bundan sonra her sene farklı temalar altında, Türkiye ve dünyadan internet ve teknoloji profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek.

    Paylaşım amaçlı alıntı haberdir...
    Next 2000X CIS Plus - Diseqc Motor
    Next 5000X CI - Turksat, Hotbird

    "Eli ile çalışan işçidir, eli ve aklı ile çalışan ustadır; eli aklı ve ruhu ile çalışan sanatkardır."

    "Nice insanlar gördüm, üstünde elbisesi yok; nice elbiseler gördüm, içinde insan yok." Mevlana


    "Sevap kazanmak iyilik yaptığının hayır duasıyla, günah kazanmak zarar verdiğinin bedduasıyla olur."

    [email protected]

    www.konyahasanseyh.com (Lütfen tıklayınız!)

    www.pagosking.com (Lütfen tıklayınız)
  • #2

    Facebook'ta sizi sileni görün; İndirin!

    Facebook'ta gerçek arkadaşlarınızı öğrenin.

    Facebook'ta kim gerçek arkadaşınız, kim değil öğrenmek mümkün. Tek ihtiyacınız bu basit bir araç...

    Bugün kullanıcı sayısı 500 milyonu geçen Facebook çok sayıda insan için internetteki birinci adresi haline geldi. Oyunlar oynamak, arkadaşları ile iletişimde kalmak ve beğendiği firma ve markaların paylaşımlarını takip etmek için dünyanın en büyük sosyal ağ sitesinin sunduğu sayısız avantaj bulunuyor.

    Facebook'un belki de en önemli sorunlarından biriyse listenizde bulunan gerçek arkadaşlarınız ile bu konuda samimi olmayanları ayırt edebilmek. Bir kişiyi arkadaş olarak ekledikten sonra eğer sizi arkadaşlıktan çıkartırsa normal şartlarda bundan haberiniz olmuyor. Ama bağımsız bir geliştiricinin hazırladığı ufak bir script bu konuda size yardımcı olabilir.

    Unfriend Finder adlı bu ufak ve ücretsiz script ile daha önceden arkadaşlarınız arasında yer alan ama sonradan herhangi bir sebeple sizi arkadaşlıktan çıkartan kişileri görmeniz mümkün.

    4 farklı tarayıcıda çalışıyor
    Bu ufak script'i Firefox, Chrome, Opera ve Safari ile kullanabilirsiniz. Unfriend Finder yüklendikten sonra tek yapmanız gereken Facebook sayfasını bir kez yeniden yüklemeniz. Karşınızda script'in ilk mesajını göreceksiniz. Bu noktadan sonra Unfriend Finder sizin arkadaş listenizi inceleyecek ve birkaç gün sonrasında sizi arkadaşlıktan çıkartan olursa size haber verecek.

    Fakat burada önemli bir nokta var. Unfriend Finder geriye dönük çalışmıyor. Yani daha önceden arkadaşınız olan ve bu script'i kullanmaya başlamadan önce sizi arkadaşlıktan silenleri görmeniz mümkün değil.

    Tek bir geliştiricinin hazırladığı bu script Facebook'taki en önemli sorunlardan birine derman olma iddiasıyla yola çıkmış durumda ama sizin için ne kadar faydalı olacağını ancak deneyip görebilirsiniz.

    Unfriend Finder'ı >şu adresten yükleyebilirsiniz.
    http://userscripts.org/scripts/show/58852

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X