• If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Duyuru

Gizle
No announcement yet.

Alıcı + Kablo tv?!

Gizle
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

  • Alıcı + Kablo tv?!

    Selam, arkadaşlar normal uydu alıcısına Kablo tv bağlamak mümkünmüdür böyleliklede bir kumandadan uydunu (satalate) değişerek hem Türksat hemde Kablo tv yayınların izlemek olsun?!

    NOT: Openbox f100 kullanıyorum.
    Turana kılıncdan daha keskin, ulu kuvvet, Yalnız medeniyyet, medeniyyet, medeniyyet.

    Hüseyin Cavid
  • #2

    Bende ki kablo tv digital yayındır, birde şöyle bir şey yaptım kablo tv'nin kablosun kendi alıcısından açtım Openbox'a bağladım kablo tv'nin frekansın herhangi bir uydu seçerek girdim ve Şebeke açık yapıb taratdım hepisin buldu ama TV ve RADİO olarak aramada kanalları sadece RADİO bölümünde buldu TV bomboş kaldı tarama bitdikden sonra çıktım ama seçtiyim uydu görünmüyordu bende kumandada Ok'yi basıp uydu seçim bölümünden Data seçeneyin seçtim ve kanalları orada buldum sadece kötü bir tarafı var oda şifreli kanalları görsetmiyor sadece yerli ve kablo tv'nin 2 kanalın gösteriyor.

    Acaba bu kablo tv'nin şifresin (k.e.y) bulup Openbox'a girsem görsetirmi?
    Turana kılıncdan daha keskin, ulu kuvvet, Yalnız medeniyyet, medeniyyet, medeniyyet.

    Hüseyin Cavid

    Yorum yap

    Hazırlanıyor...
    X