Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > WeTek Settings-(Hazır Kanal Listeleri)
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Eski 10-01-2018, 19:41   #1
julias
WeTek Member
 
Yaş: 33
Mesaj: 44
Üye No: 130525
Giriş: 27-11-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Varsayılan bazı kanallar taramada çıkmıyor

wetek play kullanıyorum türksat ve hotbird uyduları var
türksat hiç bir problem yok ama hotbirde bazı kanalları taratınca bulamıyorum
şöyle bir bakınca vertical de sorun yok horizontal'lerin bir kısmı var çoğu yok
tvden aratınca buluyor cihazda bulmuyor pli , openspa ve mnigma da tarattım , tuner a-b değiştirdim sonuç değişmedi sanırım 400 civarı kanal yok
sorun ne olabilir acaba

Düzenleyen : julias - Tarih : " 10-01-2018 " - Saat : 19:42 Neden: yazım hatası
julias is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-01-2018, 23:41   #2
julias
WeTek Member
 
Yaş: 33
Mesaj: 44
Üye No: 130525
Giriş: 27-11-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Varsayılan

bugun droid de tarama yaptım oda başta tam bulamadı sonra kör tarama yapınca bütün kanalları buldu tunerde sorun var diye düşünüyordum değilmiş sanırım e2 sorunlu!!!
julias is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to julias For This Useful Post:
ozkaradag (17-01-2018)
Eski 17-01-2018, 10:55   #3
Mertkoc81
Manager
 
Mertkoc81 kullanıcısının avatarı
 
Konum: Düzce
Mesaj: 1,465
Üye No: 115943
Giriş: 06-04-2011

Uydu Alıcısı: Next 2000 Hd,Next Minix Cx Hd,Bravoo 7000 Hd

Thanks: 90
Thanked 123 Times in 95 Posts
Varsayılan

Bir de Lnb değiştirip kontrol edin..
Mertkoc81 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-01-2018, 11:13   #4
Ressamm
Section Moderator
 
Ressamm kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 2,673
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina 2adet

Thanks: 1,650
Thanked 1,859 Times in 909 Posts
Varsayılan

Alıntı:
julias tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bugun droid de tarama yaptım oda başta tam bulamadı sonra kör tarama yapınca bütün kanalları buldu tunerde sorun var diye düşünüyordum değilmiş sanırım e2 sorunlu!!!
cihazınız Wetek Play mi yoksa Wetekplay2 mi wetek play 2 kullanıyorsanız E2 sistem çalışmıyor

saygılar
Ressamm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2018, 01:19   #5
julias
WeTek Member
 
Yaş: 33
Mesaj: 44
Üye No: 130525
Giriş: 27-11-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Varsayılan

LNB de sorun yok TV nin alıcı buluyor wetek play cihaz Android de buluyor enigma ne oluyorsa bulamıyor kanalları 3 imaj da tarattim hepsi aynı elle aralama uydu arama hep aynı sonuç seting leri .xml dosyasi değiştirdim olmadi
julias is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2018, 23:20   #6
thawtes
Co-Administrator
 
Mesaj: 111
Üye No: 113768
Giriş: 17-12-2010

Uydu Alıcısı: WeTeK.Play

Thanks: 34
Thanked 136 Times in 49 Posts
Varsayılan

güncel tp xml kullanın cihaza yukleyin ve cihazı reboot edin reboot etmeden yukledğiniz xml dosyası gecerli olmaz. birde hangi image kullandığınızı yazarsanız dah kısa cozume ulaşabiliriz.
thawtes is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to thawtes For This Useful Post:
crazyturk (19-01-2018)
Eski 20-01-2018, 13:51   #7
julias
WeTek Member
 
Yaş: 33
Mesaj: 44
Üye No: 130525
Giriş: 27-11-2015

Uydu Alıcısı: wetek

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Varsayılan

bir kaç xml dosyası kullandım reboot ettim kullandım 06.08.2017 tarihli yüklediğim en günceli. image lar mnigma 0.3, openpli 4.0 forumdaki backupları kullandım
bide en son yüklenen openspa 7.xx imajını sıfırdan kurup tarama yaptım
dediğim gibi hepsinde sonuç aynı kanallar ortalıkta yok

Düzenleyen : julias - Tarih : " 22-01-2018 " - Saat : 00:58
julias is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 19:02.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.