Mach1 Digital Community

Geri Git   Mach1 Digital Community > Linux Tabanlı Uydu Alıcıları > Dikey - WeTek > Dikey WeTek-Play 2 4K > WeTeK Play 2 Android
 

Forum içerisinde "Digiturk, D-Smart" gibi Yerli Platformları kapsayan, bunlarla ilgili "Kart paylaşım (Card Sharing), Iptv adresi , Key, Şifre, Dosya" içerikli her türlü açık alanda yazışma yasaktır ! Tespiti durumunda ilgili kişiler forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır ve talep durumunda resmi mercilere bilgileri verilebilecektir lütfen bu konularda kurallara uyalım.
** SERVER ÜYELİK SÜRELERİ BİTENLER KAPATILDI YENİLEMEK İÇİN ÖZEL MESAJ ATIN** Cccam Özel Pay Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...Üyeliklerini yenileyen ve yeni üyelere artık 2-3 farklı CCcam server verilmektedir..
** IPTV+ CCcam Server Hakkında Üyelik ve bilgi almak için** buraya tıklayarak özel mesaj atabilirsiniz...
 
 
160929_wetekplay2_knowmore.gif

   

   

Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 15-01-2017, 01:43   #61
msevis
Üye
 
Yaş: 38
Mesaj: 81
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 147
Thanked 37 Times in 21 Posts
Varsayılan

Alıntı:
asbest tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
BabaSultan denedim, çalışıyor. zaten bana göre Weos'da da en stabil yazılım 1.3.
+Android tv nin en hoşuma giden tarafı ana ekran görseli.
Android de Tvheadend nasıl çalıştırdın? Tandberg kanalları açıyor mu? Yardımcı olursan sevinirim. 1.1 yükledim.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-01-2017, 09:23   #62
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,948
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,048
Thanked 502 Times in 320 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
HDMI kablo ile bağlanıyorum.
WetekPlay2 cihaz ayarlarından
ses ayarlarına girip digital ses ayarlarından HDMI olanı seçip okeyliyeceksin
cihazı tekrar başlat düzelmesi lazım birde cihazın HDMI kablosu çok kötü
başka bir HDMI kabloyla deneyebilirsin

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to bülent56 For This Useful Post:
msevis (15-01-2017), ozkaradag (15-01-2017)
Eski 15-01-2017, 12:41   #63
msevis
Üye
 
Yaş: 38
Mesaj: 81
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 147
Thanked 37 Times in 21 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
WetekPlay2 cihaz ayarlarından
ses ayarlarına girip digital ses ayarlarından HDMI olanı seçip okeyliyeceksin
cihazı tekrar başlat düzelmesi lazım birde cihazın HDMI kablosu çok kötü
başka bir HDMI kabloyla deneyebilirsin

saygılar
HDMI kablosunu değiştirdim. Ses ayarlarından HDMI dahil hepsini denedim. Kapattım açtım her seferinde olmadı. Makinayı sıfırladım. Yine olmadı. Diğer televizyonda Next amigo var. Onda sorun yok takır takır çalışıyor. Kanal dillerini her seferinde ayarlamamızı da istemiyor. Elec kullanalım dedim çok yavaş geldi. Android hızlı onu kullanalım dedik. O da sorunlu çıktı. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Televizyon izlemek için aldık. Zamanımız makina ayarlamaktan daha doğrusu ayarlayamamaktan geçiyor. Tek seçenek kaldı tekrar makinayı sıfırlayıp kanalları kendisinin yüklemesini bekleyeceğim. Belki sorun kanal düzenleyip atmadan kaynaklandı. Olursa saçma sapan kanal düzeni ile uğraşırım artık.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
bülent56 (15-01-2017)
Eski 15-01-2017, 12:52   #64
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,948
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,048
Thanked 502 Times in 320 Posts
Varsayılan

bencede cihazın kendi kanal aramasını yaptırırsan daha iyi sonra onları düzenleyip tekrar atabiliyorsun cihaza ben öceki cihazdan alışık olduğum için hiç bir sorunla karşılaşmadım
çok fazla nand yazılım kullanmıyorum hani şu iğneli yöntemle atılan ben android kısmını daha çok kullanıyorum tv kısmınada msd kart libreelec ile bakıyorum iki tarafıda kullanıyorum yani sıkıntılı bir cihaz değil

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following 2 Users Say Thank You to bülent56 For This Useful Post:
msevis (15-01-2017), ozkaradag (15-01-2017)
Eski 15-01-2017, 14:06   #65
msevis
Üye
 
Yaş: 38
Mesaj: 81
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 147
Thanked 37 Times in 21 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bencede cihazın kendi kanal aramasını yaptırırsan daha iyi sonra onları düzenleyip tekrar atabiliyorsun cihaza ben öceki cihazdan alışık olduğum için hiç bir sorunla karşılaşmadım
çok fazla nand yazılım kullanmıyorum hani şu iğneli yöntemle atılan ben android kısmını daha çok kullanıyorum tv kısmınada msd kart libreelec ile bakıyorum iki tarafıda kullanıyorum yani sıkıntılı bir cihaz değil

saygılar
Sıfırlama işlemini yaptım. Kanalları tarattım. Kanal dillerini ingilizce veya Türkçe yapıyorum. Kanal sesi çalışıyor ama kanal değiştirip geldiğimde ses çalışmıyor. Original dile dönüp tıklıyorum çalışıyor. Dili tekrar değiştirip kanal değiştirip geldiğimde ses yine çalışmıyor. HDMI yaptım. Otomatik yaptım ses ayarları düzelmiyor. Her seferinde original dili tıklayıp diğer dile geçtiğimde ses çalışıyor. Başka birinde bu sorunun olmaması da ilginç.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
bülent56 (15-01-2017)
Eski 15-01-2017, 16:10   #66
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,948
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,048
Thanked 502 Times in 320 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sıfırlama işlemini yaptım. Kanalları tarattım. Kanal dillerini ingilizce veya Türkçe yapıyorum. Kanal sesi çalışıyor ama kanal değiştirip geldiğimde ses çalışmıyor. Original dile dönüp tıklıyorum çalışıyor. Dili tekrar değiştirip kanal değiştirip geldiğimde ses yine çalışmıyor. HDMI yaptım. Otomatik yaptım ses ayarları düzelmiyor. Her seferinde original dili tıklayıp diğer dile geçtiğimde ses çalışıyor. Başka birinde bu sorunun olmaması da ilginç.
@msevis kardeş kanal görüntüsündeyken Kumandadan üç çizgiye basıyoruz
system settings geliyoruz oradan preferred audio language hangi dili denemek istiyorsan birde oradan bak bakalım belki sorun orada olabilir

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
msevis (15-01-2017)
Eski 16-01-2017, 00:33   #67
msevis
Üye
 
Yaş: 38
Mesaj: 81
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 147
Thanked 37 Times in 21 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
@msevis kardeş kanal görüntüsündeyken Kumandadan üç çizgiye basıyoruz
system settings geliyoruz oradan preferred audio language hangi dili denemek istiyorsan birde oradan bak bakalım belki sorun orada olabilir

saygılar
Teşekkür ederim bunu da denedim ama yine aynı sorun anadil dışında bir dil seçince ses gidiyor. Sinir bozucu bir sorun.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
bülent56 (16-01-2017)
Eski 16-01-2017, 17:11   #68
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,948
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,048
Thanked 502 Times in 320 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Teşekkür ederim bunu da denedim ama yine aynı sorun anadil dışında bir dil seçince ses gidiyor. Sinir bozucu bir sorun.
alternatif olarak cihazı sıfırlayıp tekrar yazılım at diyeceğim ama her şeyi yeniden ayarlaman gerekecek yani bir umut çözülebilir bizlerde hiç bir sorun yok elektronik cihaz hani derlerya şans işi öyle bişeye denk geldin heralde ama inşallah değildir dediğimi kaile alırsan zaman harcıyacaksın teşekkür ediyorum

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
msevis (16-01-2017)
Eski 16-01-2017, 17:19   #69
msevis
Üye
 
Yaş: 38
Mesaj: 81
Üye No: 47855
Giriş: 10-03-2007

Uydu Alıcısı: Wetek Play 2

Thanks: 147
Thanked 37 Times in 21 Posts
Varsayılan

Alıntı:
bülent56 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
alternatif olarak cihazı sıfırlayıp tekrar yazılım at diyeceğim ama her şeyi yeniden ayarlaman gerekecek yani bir umut çözülebilir bizlerde hiç bir sorun yok elektronik cihaz hani derlerya şans işi öyle bişeye denk geldin heralde ama inşallah değildir dediğimi kaile alırsan zaman harcıyacaksın teşekkür ediyorum

saygılar
Sıfırladım farklı yazılımlar yükledim hala aynı sorun. Kanal orijinal dilde çalışıyor. Diğer dile çevirince çalışıyor. Kanalı değiştirip dilini değiştirdiğim kanala geri gelince ses çıkmıyor.
msevis is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to msevis For This Useful Post:
bülent56 (16-01-2017)
Eski 16-01-2017, 17:26   #70
bülent56
Section Moderator
 
bülent56 kullanıcısının avatarı
 
Mesaj: 1,948
Üye No: 15637
Giriş: 14-05-2006

Uydu Alıcısı: wetek play2-Next YE 2000 HD İnternet Machina

Kart Paylaşımı: Hayır
Thanks: 1,048
Thanked 502 Times in 320 Posts
Varsayılan

Alıntı:
msevis tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sıfırladım farklı yazılımlar yükledim hala aynı sorun. Kanal orijinal dilde çalışıyor. Diğer dile çevirince çalışıyor. Kanalı değiştirip dilini değiştirdiğim kanala geri gelince ses çıkmıyor.
ozaman çare olarak aldığın yerle bir görüşsen yani servislik bir durum varmı yokmu insana zevkte vermiyor böyle şeyler olduğu zaman takılıp kalıyorsun

saygılar
bülent56 is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
The Following User Says Thank You to bülent56 For This Useful Post:
msevis (16-01-2017)
Yanıtla

Konu Araçları
Görünüm Modları

Forumdaki Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz yok
Konularda cevap yazma yetkiniz yok
Eklenti yükleme yetkiniz yok
Kendi mesajlarınızı düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş



Saat 12:08.


Powered by vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.